Всі радянські фільми будуть оцифровані і розміщені в Інтернеті до кінця 2016 року

Я думаю, що є багато людей на Geektimes, які знайшли фільми в їх часі. Я дивився їх майже щодня, як дитина. І хоча багато хто знав майже серцем, я не втомився від перегляду цих фільмів. Ці оповідання були дуже добре, в тому числі сюжетна лінія і прикраса. А з самого процесу приготування проектора для роботи, його потепління, особливий запах, дуже атмосфера огляду - все це дуже сподобалося.

Фільми, на жаль, не загинув, і навіть телефони з комп'ютерами не витирають плівкові смуги, як клас. Навпаки, для ПК і телефонів, програми випускають, що імітують демонстрацію плівкових стрічок, демонструючи цифрові версії фільмів часу. І тепер це великий час, щоб ностальгізувати. Російська державна бібліотека для Digitize Всі Фільми Він Hasй І це, за хвилину, близько 16 тис. фільмів.

Зараз сайт RGDB налічує понад сотні цифрових фільмів. Робота з кипінням.

Ви пам'ятаєте, що на початку фільму?

«Ми додаємо фільми з початку 1970-х з колекції RGDB. Яскраві казки (не тільки російська), легенди, фантастичні оповідання, весело і обструктивні, навчальні матеріали - плівкові смуги не перестануть дивуватися з різноманітністю! Ми сподіваємося, що висока якість зображення і легкість управління зроблять перегляд приємним! – зазначено на сайті бібліотеки.

До речі, як це виявилося, фільми не сотні або тисячі, але стільки як 16 000 фільмів. І всі вони плануються оцифровувати до кінця 2016 року. Для цього розроблена спеціальна технологія, за допомогою якої було оцифровано 1,500 робіт.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: geektimes.ru/post/273334/