Про те, як працює простір.

Про те, як працює простір.

Або наш несвідомий.

Неважливо, що викликає рух, це стосується, Коли ви починаєте працювати з внутрішніми проблемами, ви завжди отримуєте результати у зовнішній світ.й

Історія клієнта. Молода жінка з тридцять років. Привабливий, підійде. Тим не менш, це не дає враження від впевненої особи. Він відчуває себе, як хтось хоче приховати. Одяг підкреслює це бажання об'єднатися з натовпом, зникнути, зникнути. Цікаво в появі, але при злегка цегляному вигляді. Зазвичай очі виглядають скептично, але під час розмови тиск трохи ослаблює. Вона слухає.

Він живе з батьками. Батько є безлюдним п'єтом, так що є деякі психічні розлади. Залуцинації, агресія, устілки та обіцянки вбити матері та дочку. Емоційне виразність, цинікізм та байдужість. Мати майже завжди відчуває себе жертвою. Вибачити, скаржаться на її дочку і попросить її позбутися від цього кошмару. Дочка будує квартиру, де вона хоче взяти її. Молода жінка не має сім'ї, від серйозних відносин - тільки одна історія з чоловіком набагато молодше її.

Що це таке? Від людини є високі очікування: статус, зовнішній вигляд, інтелект, освіта, спортивна фізика, багатство. І це з абсолютною впевненістю, що «всі чоловіки потребують лише сексу» і «в нашій країні немає таких речей». Шукайте їх! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Ми вказали, як багато чоловіків, які вона мала, принаймні просто знайомих, друзів, друзів, виходить, що важко зібрати десять людей. Це занадто багато узагальнення для такої статистики!

Звичайно, все йде від батьківської сім'ї. І в її випадку він тримається. Перший чоловік у своєму житті, батько, не покаже прикладу маскулінної поведінки, не дала любові, турботи і поваги, не забезпечував базову безпеку для комфортного життя. Крім того, сценарій залежних відносин зміцнюється в несвідомих. Не дивно, що тільки серйозні відносини в житті клієнта перетворилися в виражену емоційну залежність, а поділ викликало психозу і депресії.

Молодий жінка сказав, що батько його був здоровим, як биик, він ніколи не був хворий з будь-яким серйозним. Вони не можуть рухатися, вони не можуть змінювати будинки, оскільки він проти нього. І, очевидно, вони будуть жити в цьому пеклі протягом тривалого часу, поки дочка закінчує її однокімнатну квартиру і переміщає там з матір'ю. Якщо вона має щасливе майбутнє, ви можете вгадати про себе.

Я не буду говорити про всі методи роботи. Я просто описую одну вправу.

Я зателефоную йому. Три стільцій

Два стільці розміщуються навпроти одного, третій в положенні спостерігача.

Клієнт сидить в першу чергу в стілець, в положенні «Я». З'єднує почуття з цією позицією.

У протилежному стільці він є особою, з якою є конфлікт.

І починає діалог. Людина говорить про всі претензії, сумніви, нереалізовані прагнення до одного сидячи навпаки.

Далі передається на місце «відправника» і надходить в позицію «іншого». Він записав свої почуття. І з цієї позиції відповідає всім репроксам і зауваженням.

Потім він займає позицію спостерігача і описує, як виглядає ситуація ззовні, розсічена, беземоційна.

Це відбувається кілька разів, поки людина може сказати до віртуального співрозмовника, «Я пробачаю тебе». Я розумію, що ви не можете (купе не) зробити інакше. Дякую за це...

І простір починає працювати, бо несвідомий клієнт.Через два тижні після консультації батько клієнта мав масивний інфаркт. Ще одна в лікарні. Чи буде мій батько як агресивний? Як може мати співісну з ним? Чи зможе моя дочка йти в життя? Що відбувається поруч ще не відомо. Система балансує себе способами, які важко передбачити.

На певній стадії я відчув, що робота повинна бути припинена і повернулася до неї через деякий час. Через жорсткість і реактивність психіки конкретної людини необхідно дати час і можливість випрацювати всі техніки і механізми зміни. Я почув її більше, ніж один раз, через півроку: Ви сказали це! Ми говорили про це, і я просто зловив.

Простір зробить свою роботу.Видання

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Фото: pticavpolete.com