311
Такий урожай радує - секрети вирощування цибулі
- Але я не хочу нічого особливого з ним, я втратив себе.
- Цибулю половини кілограма і пори в людському ріст не може рости! На землі! Не розповідайте історії! – майже відхилені відвідувачі.
І ще раз, без походу я розповіли про всі хитрощі.
Овочі, в тому числі цибулю, почали вирощувати себе так, як я зрозумів, що необхідно враховувати біологічні характеристики кожної рослини.
Цибуля
Вам потрібно кальмара бути в Для першої половини її розвитку земля була дуже вологою.
Він з гір! І є багато снігу навесні, але навколо каменів, тому немає застою води - хороший дренаж виходить. У зв'язку з характером грунту є слабка коренева система. Де розвивається вона серед каменів? Не вистачає землі! Весна пройде, потоки відстануть, і вона стає сухим - цибуля адаптована до цього. Він виріс перо на плавлення води, а в сухому періоді цибулина дозріває.
Ці умови, необхідні для створення в ваших ліжках. В той час як перо росте, завжди моніторить вологу грунту. Якщо є довга посушка, то цибулю буде перестати рости, «мийка», що вода надходить і час переключати до дозрівання цибулини. Якщо ви залите воду на неї, вона не продовжить рости. І в другій половині свого «живого» для цибулин він не потребує теплоти, але тепла і сухості. Ви можете прогріти землю від цибулин - дайте їм теплу їх "по сусідству" на сонці - сонник! І покрийте його плівкою, якщо вона дощить.
Я люблю солодкі, салатові цибулю. Їжа, як яблука! А наш Сибірин, хоча добре збережений, але острів! Так я вирішив вирощувати спеціальні сорти з розсади. Наприкінці лютого висівають насіння в корзину - відразу в великому контейнері, адже немає необхідності зануритися цибулю. Його коріння вже слабкі. У середині травня висаджують в грунт. Я не мав рукава і рукава з осені. Я все ще посипаний пісок зверху - дозвольте йому думати, що він прийшов додому! Від повернення заморозків на дугову плівку збережено. Хоча він не дуже боїться холоду, але це життєздатність - адже малюк все ще! Ось як він виріс.
Зігрів з піску, їжі з мульчі, води знизу в неочищеному грунті йде безпосередньо на коріння. Коли посунула посушка, вона поливала триденною настій кропиви і добре мульчують ліжко.Вологість збереглася, і мікроорганізми готують їжу для цибулі, як в ресторані.й Це все догляд. Я висадив його, поливав її пару раз в спеку і... просто фотографував! Дуже сподобалося - знімки і дивовижні гості.
Які ці дерева? Порей? Ні! Ну, що цибулю, безумовно, отримав добриво!
- Я пішов ще менше до цього місця. Незважаючи на те, що це цибулю, вона вимагає абсолютно різних умов.
Вирощується без зупинки до отримання насіння. Ординарні цибулі з людьми переїхали на заплави річок, родючі землі і «забули» як сформувати цибулю. Нове місце завжди пригнічує і теплим, було більше боятися сонця. Листя були плоскі до клітин, таких як стільниковий полікарбонат, а цибулина перетворилася в стебло.
Це його найцінніше: відбілюється нога. А щоб отримати його дуже просто, потрібно тільки висадити в спеціальний спосіб - в траншеях. Я майже копав лопатку на байонеті, і я зробив депресію з палицею. Акуратно збиваючи в корені і трохи сну. Вода хороша тим, що вона потребує постійної вологості до очищення. Вирощування - посипання землі з боків, без начинки листя. І як на клумбі стає рівним, то навіть товстим шаром мульчі. Так вирощується така довга відбілена частина: під землею (мульчі) вона прихована від сонця і не виробляє хлорофілу.
Я також живу двічі з настійкою кропиви, обов'язково піни.
Я зроблю настій, як це. Кропивни (або інші бур'яни) безпосередньо з корінням, не погладжуючи грунт. Краще взяти невелику ємність з пластику. Я заливу заселеною водою, деяким цукром або старим варенням, ручним препаратом «Шинування» на латуні і покласти дошку зверху, щоб трава була в воді весь час.
Бак знаходиться на сонці, прогріваючи. Дуже часто перемішують настій і як тільки з'являється рясна піна, відразу залийте в грядки, «теа» слід приємно пахнуть. У активно ферментованій розчині різні мікроорганізми багатоплізовані, тому вони годують цибулю, готуючи їжу з мульчі, і я тільки оцінив їх і захоплюю їх, як я проходжу.
Зелені листя можна висушити, а потім заземлювати і використовувати замість хліба. Самі ноги закопують в вологому піску або землі і зберігають в підвалі. Навесні тільки ця цибуля не втрачає вітамін С, крім того, вона навіть збільшує її. І тепер, з новим сушителем Izidri, я також висихає стебла. Він дуже корисний!
до Чи складно вирощувати розсаду? - Жінки не зупиняються.
- Так, це ріпчасте насіння. Сова в глибоких контейнерах в кінці лютого, в травні в землі. Не забрати. В цілому це невибагливий, але земля родюча і потребує багато органічних і вологих.
до І дійсно нічого ускладненого, гості дивилися і залишалися визначали, щоб виростити таку корисну цибулю, утримуючи чистий блокнот в одну руку, а в другому - стебло лік.
до Ми покажемо родину. Вони не вірять історії!
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vk.com/wall-65997559?offset=40&q=%23%D0%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B4&w=wall-65997559_72135%2Fall