Як швидко приготувати смачний салат табу

Порада себе і близьких вітамінами ніколи не шкідлива. І ранньою весною, коли бідні міські організми вичерпуються і потребують ударних доз різних комунальних послуг, це не просто не шкідливий, але дуже необхідний. Найпоширеніша страва, яку я знаю, є салатом таблицею. Складається майже 50% свіжої зелені, а решта 50% - крупа.

Здавалося б, що може бути простіше? Рецепт знайомий, візьміть його і варіть його! Але той факт, що «відомий» і вже трохи дратує. Тому, щоб підвищити імунітет і рівень вітамінизації було весело і з задоволенням, придумаємо нові варіанти старих страв.

Я пропоную намагатися таблуки з тарганом або з тирагоном, це як хтось знайомий. Є так багато різних трав в цьому салаті. Додайте ще одну. Що потрібно змінити? Ви намагаєтеся, а потім поговорите! Tarhun має такий яскравий смак, що його вплив відчувається з першої ложки.

Так, візьміть звичний набір свіжої зелені - dill, cilantro, петрушка, базилік і деякі м'ята. Балка повинна бути досить ефектною. Моя рука товста. Додати ще одну половину таблиці. зеленай Нехай сон. 2/3 склянки булгуру.І додаємо до цього набору ще й пучок свіжого, ароматного ТарунаОх, радиш і звичайно Спеції, насіння гранату.

Ось ми йдемо.

Почнемо з булгуру. Вам необхідно залити її окропом, накрити кришкою і залишити її на повільному охолодженні. Вона повинна бути м'якою.

В той час як зерно пропарюється, миємо і очищаємо зелень. Ми не продаємо їх. Всі трави, в тому числі tarhoun, слід відокремити від грубих стебел і розрізати дуже дрібно. Зріжте редь.

Солім, перець.

Попарений булгур повинен бути вичавлений так, щоб салат не перевертався водяним. Коли крупа охолоджується, її можна додати в зелень.

Далі все необхідно ретельно перемішати.

Не забудьте додати оливкову олію в кінці.

Автор: Гайан Саргсян

З любов’ю!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8