Артрит, артроз - психосоматичні причини захворювань

За даними R. G. Hamer (Нова німецька медицина), проблеми суглобів (артрит, артроз) є м'яким конфліктом, пов'язаним з локалізацією пошкодженого хряща.

1) Головний досвід, який призведе до артриту Я / хтось поруч мені не досягне успіху, я боїтеся, що я не буду впоратися.

Людина може або не може бути в курсі таких думок. Але якщо він турбує, чи він справляється, тканина хряща починає пошкоджені.

Якщо у вас є біль у суглобах, запитайте себе: Як часто ви сумніваєтеся?

Наприклад, жінка організує свою дочку весілля. Протягом місяця вона дуже хвилюється про те, чи вона досягне успіху. У цей час в організмі виникають процеси, які будуть викликати майбутні захворювання. Ранок після весілля (коли вона над), жінка починає мати артрит пальцевих суглобів.

Досвід роботи біологізовані, завантажені в організм не хаотична, але ще й за біологічною логікою. Біологічно ми робимо різні речі своїми руками. Руки - частина тіла, яка асоціюється з контролем чогось. Тому досвід, пов'язаний з управлінням і організацією весілля, заспокійливий в руках.

2) Кріплення з'єднує кістки, тому конфлікт буде про з'єднання з іншими людьми.

Наприклад, материнські турботи, що її діти (не її) не вдасться.

Дитина йде в університет, мати, чи він буде справлятися, вона «затримує своїх кулаків для нього». Після введення дитини розвивається артрит пальців.

(3) Артрит також часто містить тему бойових дій, боротьби за щось, рефінг, щоб прийняти ситуацію.

Наприклад, людина бореться за недбалість. Лікар, вчитель, посадова особа.

Якщо його боротьба є успішним, то артрит може початися в певній частині тіла, де була завантажена проблема.

Наприклад, якщо людина відчувала, що або він буде розірвати систему, або це його, тобто не було більше або менше дуелі між ним і системою, то в разі успіху людина може захворіти коліна.

(4) Ревматологічна атака є небажанням, щоб дозволити піти коханій людині: «Я не хочу людей, які я люблю (шкіра, мати і т.д.) залишити додому», «Я хочу переконатися, що люди, які я люблю перебування додому. й

Як правило, такі думки виникають в результаті конфліктів з близькими або у випадку потенційного поділу, в якому людина відчуває себе дуже байдужим.

П.С. Якщо хвороба стала хронічною, необхідно трансформувати базовий досвід, який є причиною захворювання. Що таке, грубо кажучи, якщо хвороба пов'язана з самооцінкою, то необхідно почати відчувати протилежний спосіб. Багато психотерапевтичних методів справляються з цим завданням. Видання

Автор: Олена Гускова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: elenaguskova.ru/psihosomatika-artrit/