Є фрази, які говорять про людину, яка вимовляє їх, якщо не всі відразу, то багато разів. І після слухання деяких цих фраз варто радикально відреагувати ваші стосунки з тими, хто звучав у роті. Одна така заява, яка при використанні жінки, викликає сумнів доцільність подальших відносин з нею:
Я, хто я.Ні, звичайно, кожна людина має право захищати свою унікальність і унікальність.
Немає нічого неправильного з тим, що проблема є,
"Я, хто я" багато жінок використовуються для приховування своїх недоліків - замість їх виправлення. І навіть не приховує, але швидше за все, захистить права на них. Це особливо часто гріх феміністів, які, приховавши за цим девізом, можуть просувати все: волосатий пахви, жирні складки, відсутність базових знань або споживчого ставлення до чоловіків.
Під критикою (в більшості випадків, абсолютно заслугованих), такі жінки не можуть знайти аргументи звуку в захисті своєї позиції, і останню аргумент використовується: «Я, хто я. й
Насправді це зазвичай означає
"Я нічого." Оскільки реальна людина завжди має чіткі епіти, щоб описати себе.Я не можу сказати нічого хорошого про будь-яку жінку я чув, що фраза з. Прийміть, що один з них був дуже красивим - але відвертий, як кінь (в кінці краси цього трохи залишився) і був повним укусом.
Ще один коханець цього виразу приніс чоловіка (... те ж) до трансформації в повну худоби, яка вона сама була. Крім того, це неспроможність часто можна побачити як статус в соціальних мережах. Судячи за змістом сторінок, на яких з'являється, їх власники не далеко від зазначених.
Хінтессенція безсоніжності - це частоповторний момент, коли на фразі кріпиться типо creeps, а результат - заявка «Я кака» (який, на мій погляд, більш вірний).
П. С. Ця думка не є спробою відкликати всіх жінок, які захищають свою ідентичність. Це тільки порада про позбавлення від фрази-паразиту, яка набагато більш характерна для ближнього природи і індивідуальності тільки позбавлена.
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: muz4in.net/news/fraza_posle_kotoroj_s_zhenshhinoj_ne_stoit_imet_dela/2016-03-28-40662