Я не робив цього.

Чому не працюють наслідки? Точно, вони дуже добре працюють в короткому терміні, але до точки. Вони не працюють в довгостроковій перспективі.

Часто чути:Якщо дитина часто має тангтруси, нехай йому відомо, що ці тангтруси неприпустимо. А потім ми покараємо дитину або використовуємо «метод наслідків».

В результаті ми кажемо йому: Це те, що відбувається наступного разу, коли ви отримуєте гістеричний. «Наразі, у вас є цей тандем, ви не зможете дивитися ваші улюблені шоу / грати на вашому комп'ютері. й

465632

Коли ми застосовуємо цей метод дітям, особливо тим, хто вже має багато розчарування у їхньому житті, ми розповімо їх:

З тих пір, як це дуже важко для вас, щоб боротися з розчаруванням в цивілізованих способів, давайте мені додати до вашого розчарування! ?

Ми додаємо більше і більше і робимо його гірше. Ми також загрожуємо їх, щоб вони полюбляли, що вони люблять. Звичайно, в короткостроковому терміні він працює дуже добре. Але запитайте себе:

«Що подобається дитині бути у відносинах з людиною, яка постійно беручи щось, що він тримає дорого? й

Так ви повинні бути дуже обережними тут. Це все кінець в загартуванні серця. У певній точці дитина буде сказати: «Я не потрібно це взагалі!» Зайдіть!

Але є час, коли ви повинні взяти щось з вашої дитини, і ви це робите, тому що це для себе добре - тоді ви робите це з почуттям відповідальності і догляду, не відразу змінити свою поведінку.

Якщо потрібно підібрати таблетку, потрібно допомогти дитині ставити сльози. Не варто бути загрозою, наслідком або покаранням. Видання

Єва де Гостоний, «Як лікуватися з тантрусиками і тирсами»

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: alpha-parenting.ru 2016/03/21/chto-ne-tak-v-nakazaniyah-posledstviyami

Категории

Смотрите также

Новое и интересное