253
Яєчні коробки з начинкою
Вони досить красиві. й
Що це таке?
Ще один дивовижний сировинний шедевр від Людмила Мельника!
Ресторан La Mano Verde Я спробував корзину баклажанів — хочу повторити його в домашніх умовах. Закуска для фуршету.
Необхідно дотримуватися баклажанів під час процесу сушіння: вони повинні бути м'якими і еластичними, Не пересуваючись до стану чіпсів, інакше ви не зможете обгорнути начинку в них.
Якщо форма для ящиків у вас є більше, ніж мене (як кільце варіння), то баклажани слід вибирати довше - так що є щось для покриття форми і що вішати, щоб покрити коробки зверху.
Це буде чудово служити соусом - як вишня або сальса з манго і зеленого.
12 ящиків.
Інгредієнт:
Мариновані баклажани:
- 2 середніх баклажани
- 0,5 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ст. л.
- перець
Мариновані гриби:
- 150г фоскс
- 0,5 ст. л. лимонного соку
- 1/4 ст.л. меду
- перець
- 1 зубчик часнику
- 45г cashew
- 23г хребта
- 60г брокколі
- 60 мл води
- 0,5 ч.л. лимонного соку
- чорний перець
Букет квітів, листя базиліка.
Підготовка:
Вимити локшини, порізати невеликими кубиками, маринувати в маринаді лимонного соку, меду, перцю і часнику. Маринте в холодильнику в закритому контейнері на 8 годин. Потім висушіть в дегідратор на силіконові листи на 5 годин при 40 ° С.
Яєчні смуги з рослинним очищенням і маринувати 8 годин в лимонному соку, меді і перці.
Сухий в дегідраторі протягом 5 годин при 40 ° С на силіконових аркушах.
Решта невикористаних баклажанів може бути висушена до стану чіпів і їсть, як чіпси.
Для начинки кальмарів натерти в блендері з водою, лимонним соком і спеціями. Додайте сушені гриби. Стирати його вгору.
Силіконові форми (У мене діаметр 5 см, як це) укладають пластини баклажанів. Поставте всередину начинку і складіть «бокс», закривши начинку пелюстками-платтям висить з усіх боків. Потім вийняти «прокладку» з форми, ввімкніть вниз.
Прикрасити квітами дрилі і листя базиліка.
- відео @
Техніка укладання пластин з баклажанів в силіконовій формі. Це просто. Опубліковано.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: och-vkusno.com/recepty-dlya-degidratora/korobochki-iz-baklazhanov-s-nachinkoj-raw/