Секрет невеликої деталі - символ великих змін!

У будь-якому житті людини, коли така необхідна зміна. Може бути, це довга. Але озимість, небажання, відсутність часу і грошей не дозволяють нам взяти навіть невеликий крок до них. Чому це відбувається? Ведуться ст. Як ми збираємося бути таким новим і змінним? Як ми відчуваємо в нашому новому і здоровому тілі, або в новій роботі, або з новими знаннями? Скарга? Я не хочу виїхати з зони комфорту. Ну, можливо, я повинен.

А потім, коли ми практично вирішили взяти наш сміливий крок, ми підсвідомо шукаємо підтримку і навіть натискаємо від наших близьких, або просто важливі люди для нас. Якщо ви думаєте, що ви отримаєте допомогу від інших, ви неправильно. Чому це потрібно? Ось як це зробити.

Ви вирішили схуднути і перейти до частих і дробових страв, але ваш чоловік не готовий вибрати і підготувати вас до спеціальної дієти. Ви мрієте про те, що ви раптом станете більш успішним і втратите вас. Ви готові взяти новий хобі і налаштовувати старі мотоцикли, але це навряд чи порадує ваших переваг, тому що ви будете важко тримати на роботі після годин. У вас є величезне бажання послухати вебінарний курс про письмо, і діти хочуть допомогти їм зробити свою домашню роботу.

Хто потребує цієї зміни?

Небо!

Ну, крім вас, звичайно. Може бути до вас крок назад, ви повинні спробувати.

Вибачте і допоможи Вашій реальній самоті, хто змушений крокувати поруч і дати шлях до батьків, дружини, хлібобулочних, очищувачів, життєдіяльності, медсестра, захисник, політик - і будь-який інший від довгого списку ролей, які ви повинні грати протягом багатьох років. Намагайтеся визначити ваші особисті пріоритети, і, нарешті, зробити те, що ваша душа довго доведена, але ви так не згодні виділити час.

Відвага. Але не у вас є?

Коли люди кажуть, що вони «народжені» для того, що вони, ймовірно, є. Але як ви знаєте «за що»? Тексти пісень, а це означає: І які таланти ви маєте?

Я даю вам трохи хитрості.

Сонце повідомлення від наших талантів.

Так що ви мріяли про? Не пам'ятаєте? Ви, ймовірно, не маєте мрії, що стосується вас. У вас є мрії для інших. Я хочу, щоб діти були здоровими, я хочу, щоб мій чоловік заробив більше, я хочу піти в Бора Бора з друзями. Як знайти власні мрії?

Для того, щоб знайти щось, потрібно шукати щось. Зайдіть на неї. Не пропустіть шанс піти, де ви ніколи не були, слухайте те, що відбувається навколо вас, намагайтеся брати участь в різних проектах і подіях добровільно і на безкоштовних умовах. Не допомогти іншим, але зрозуміти, що ви щасливі. Похабний або пізній, ваш пошук буде відшкодувати сотні і ви знайдете те, що ваша душа про. Моя мрія.

Ті, хто вже має мрію набагато простіше. Як мінімум ми знаємо, куди піти. Але не вистачає запрошення з-за кордону, щоб це зробити.

Є висока ймовірність того, що запрошення не буде отримувати. І сниться в небезпеці потрапити в траву. Не пропустіть від шансів реалізувати свої мрії.

Відкрийте опцію! Є рятувальна солома, яку можна чіпати.

Купити себе, якщо ви не можете це зробити самостійно, трохи деталі. Продукт, який належить вам і буде на руках весь час: ручної іграшки, брелок, ручка, сумка, блокнот, дзеркало, годинник, ювелірні вироби. У будь-якому випадку, коли очі зупиниться. Важливо, щоб ви відчували енергію, радість і бажання мати це. Виберіть символ зміни. Вартість не має значення.

Нагадка нового етапу в житті.

Тексти пісень, а це означає: І може ваш новий mascot принести вам удачу!

А щоб обговорити, як він працював, ми запрошуємо вас до нашого клубу "Мій чудовий 40+".

Автор: Олена Клименкова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/My40Club/timeline