Якщо ви живете в сільській місцевості, ви не будете втрачені, бо ви живете в природі, яка є з багатством. Це реальні багаті, адже життєва потреба для них ніколи не зникне.
Я пропоную 8 видів побуту природи з метою заробітку. 3610Р. 4200Р.
Збір грибів Якщо ви живете в грибному місці, це те, що вам потрібно. Багато залежить від року і площі. Є ліси, в яких є буквально незадовільні гриби. За півдня, починаючи з 8-7 ранку і до обіду, люди встигнуть взяти 5 кошиків на носі з лісу. До верхнього наповненого грибами. Якщо у вас є сім'я, то це буде день.
Ви можете зібрати 100 кг грибівй
У кожному регіоні є гриби, які варять гриби прямо на місці в величезних резервуарах і перевозять їх на заводи. Якщо ви щасливі, це невелике, щоб запобіжити гриби з ними. Якщо немає одного, щоб продати їх сирою, то знову погляньте для тих, хто може знадобитися гриби. Якщо є дійсно не одне,
Зберегти себе, хоча це трудомісткий процес, але мариновані і засолені гриби можуть пізніше бути передані за хорошою ціною в магазинах.
Це дуже хороший випадок.
навантажувачПриродні
білийй Якщо вони виростають, вони ростуть в таких неймовірних обсягах, які час захопити вас в ліс. Навантаження дуже легко посолити, посолити їх в дерев'яних бочках (присутність яких не завадить доглядати заздалегідь), а потім, взимку, прийти в магазин і запропонувати бочки солоних вантажів. У той же час ви можете просто дати їх на продаж, а пізніше, коли вони продаються, ви можете отримати свою винагороду.
Беррі підбір Зручно в реалізації. Якщо є винно-горіховий завод в області (і це природно там, бо де російські люди без ...), то сміливо назвати там і дізнайтесь, що їм потрібно. Як правило потрібно щось. Дуже популярний.
ГораЦе легко зібрати і приємно. Ви можете взяти ягоди як сирої, так і сухої. Якщо ви не можете приймати свіжі ягоди, то підберіть цілу гору, висушіть, а потім підігніть. Ягоди сушені більш дорогі за кілограм, але в «сухому» кілограмі вони набагато більше, ніж в «свіжі».
Неважливо, що говорять, але в кожному третє поселення є ознака «Заготконт». Якщо у вас немає офісу, то подивіться на нього в сусідньому селі або в обласному центрі, вони можуть запропонувати безліч цікавих речей. Незважаючи на те, що обсяг їх покупок є
сад-ягід (Для великої заробітної плати теж!)
Збір лікарських травВсі реалізовані в одній аптечці або в одному з аптек. При цьому варіант абсолютно безпрограшний.
Трави всюди! Я не буду навіть зобов'язувати їх, тому що тільки отруйні трави не загоєні трави, відпочинок з декількома винятками підійде вам. Ви можете працювати для покупця, або ви можете просто висихати зеленню просто в величезних обсягах, а потім зробити різні чайні, збори з них (наприклад, антипаразитичне: червоне дерево, tangy, дубовий корок і т.д.) і продати їх на громадськість в роздрібній торгівлі.
Також можна купити лляну полотну і
подушки з лікарськими травами всередині. Є в'язання віників в будь-якому лісі.
береза. Зазвичай буває такий спосіб: одна людина розрізає гілки, ще в'яжемо їх.
брумй Виявляється багато в день роботи. Якщо група людей це роблять, ще більше! Бруми купуються компаніями, які висихають їх і запакують їх в індивідуальній упаковці. Якщо ви не знайдете таких компаній, то будь-яка публічна ванна буде придбати бруми від вас.
Крім того, є багато колекціонерів, що відрізняються своєю оригінальністю. Наприклад,
зрілі Якщо у вас є канал продажів. Як і всі інші.
Вирощування риб Це досить прибутковий бізнес. Щоб породити рак в домашніх умовах, може бути кілька передумов. Наприклад, наявність водойми або озера біля будинку, наявність приміщення, в якому можна встановити акваріуми для раків, щоб ви могли породити їх не тільки на півдні країни, але і на півночі.
Перший спосіб породи раків - встановити акваріуми для них в опалювальному приміщенні. Це робиться так, щоб вони не падають. При захваті від раку в природі, вона зволожує тільки один раз на рік, після нього два роки. Тому раки в природних умовах на півночі країни досить повільно ростуть. Виготовляючи раки в акваріумі сприяє тому, що вони молляться один раз, але вже через 2-3 місяці. Після року цей рак може бути продано за хорошою ціною. Оболонка раку, яка поміщається в акваріум, після двох молотів набуває цінний синій колір.
Синя рак дуже цінується і часто експортується. Таким чином, ви можете легко уявити, що прибуток може призвести до розведення раку в домашніх умовах. Для тих підприємців, які займаються великим постачанням раку, використовують інший спосіб заробітку. Цей метод заробітку з'явився в результаті того, що дуже мало людей, які живуть в середній або північній смузі країни, знають, як дійсно правильно підготувати рак. Зважаючи на це, раки погано продаються в роздрібній торгівлі, краще продати їх відразу на сипучих, так як підприємці, які породжують раки, знають. Уміння їсти рак також не властивий кожному.
Тому тип заробітку полягає у проведенні майстер-класів на тему: «Як їсти рак під пивом» у закладах, які продають пиво і раки.
Для цього можна зробити платний вхід в заклад, організувати рекламну кампанію. Популярність такого майстер-класу залежить від того, як буде художня майстер. При цьому постачальників таких товарів, а також підприємців, які породжують раки, зможуть отримати досить високий прибуток.
Третій спосіб стосується розведення раків, це залучити до професійного захоплення раків, а потім продати їх самостійно або в смаженій формі, як готове блюдо, або в живому режимі. Рак розведення може бути виконаний в іншому вигляді. Здається в оренду ставок або озеро, де завозяться риба. Робота підприємця полягає в тому, щоб зловити і годувати раків, які будуть продаватися.
Куряче розмноження Хочу подарувати вашій увазі невеликий бізнес план розведення курчат в домашніх умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для реалізації бізнес-ідеї нам знадобиться заміський будинок з невеликим двориком і особою, яка постійно перебуває в цьому заміському будинку. І звичайно ж самі курчати. У подвір'ї курчата повинна бути курка.
Якщо це не так, то не складно його побудувати. На південних ділянках вона є звичайною кришкою дощок, дверцята для людей, дверцята для курчат (маленьке вікно тільки над рівнем землі з невеликим містом до нього), кілька кошиків з сіною (місце для укладання яєць) і стовпів. На північних ділянках птах повинен бути ізольованим, якщо його можна прикріпити безпосередньо до будинку. Курки продаються в будь-якій птахофабрикі. А в усіх населених пунктах (особливо навесні) розміщують оголошення на продаж курчат. Покупка птаха не повинна бути проблемою. Максимально, що можна попросити курку з найбільш звичайної яєчної породи 100 рублів. Давайте скажемо придбати два десятки. Ось 2000 рублів.
Я даю всі розрахунки прибутку при мінімальних витратах, щоб принаймні трохи ближче до реальних показників. П'ятий місяць курка почне поширюватися. До тих пір вона буде жити на спині. Але в курці є кілька позитивних аспектів, пов'язаних з їх розмноженням в домашніх умовах. Це можливість подивитися на їжу самостійно і можливість хетчувати курчат. Давайте подивимося на свою незалежність. Якщо наші курчати дають невелику подвір'ю і періодичну свободу рухатися, птах буде шукати і знайти їжу для себе. Це буде трава, насіння, черв'яки, комахи та ін. Тому корицею буде потрібно тільки вечірне годування. До послуг гостей: овочеві відходи, придбані зерна, зернові або змішані корми.
Знову занурюємо в арифметичне: одна курка потребує 50-100 грамів їжі ввечері.
Це означає, що 20 курчат їсти 2 кг їжі на вечірній вечір (відповіли, що ви не додаємо відходи з столу, дроблення зерна і корму виключно заводської сировини і незважаючи на те, що курчат розкидають третину корму на прилеглій території), протягом 5 місяців вони потребують 300 кг корму.
За ціною 10 рублів за кг корму буде отримано ще 3000 рублів. 5,000 рублів, щоб запустити наш невеликий бізнес. Я думаю, що за 5 місяців ви можете виділити 3000 рублів від власного бюджету для курки. Або вони не можуть знайти їжу безкоштовно, але ми не враховуємо її. До кінця цього марафону приймуть близько 16-18 курчат, якщо ви купуєте молоду на птахофабрику (привабливі, вони не найяскравіші). Про 4 будуть кокерелі.
В цілому, якщо підсумуємо цю культивацію молодих курчат, то результат буде близько 10 кладок коней і 1 роостер. Решта роости, звичайно, в супі. Один шар покладе вам одне яйце в 2 дні. Це, звичайно, ми отримуємо від 10 голів 5 яєць в день. 35 яєць на тиждень. Звичайно, це буде більше, але нехай ми продаємо 3 десятки тижнів. На ціну 50 рублів за десятки яєць села ми отримуємо 150 рублів на тиждень. Наші інвестиції окупляться за 8 місяців. Це хороший повернення. Підсумкові інвестиції нульові. Курячі курчати запрошують самі курчатки, потрібно лише викласти яйця, щоб класти курки, які вже не захоплюють їх потомство.
В цілому птахи незалежні, але не дуже обережні.
Одна людина може легко доглядати за 30 курчат без особливих труднощівй Отримання 500 рублів на тиждень чистого прибутку і надання сім'ї з яйцями і м'ясом курки.
Вермикуляція Виробництво біогумусу і черв'яків - ця ідея є своєрідним продовженням того, що почалася в статті про продаж гною. Я продаю коу, щоб збільшити прибутковість дещо. Я не збираюся говорити про те, що чудовий добрива біогумусу і які поживні корми каліфорнійські черв'яки. Що це таке. Сумка компосту в місті коштує 50 рублів.
кілограм біогумусу близько 10 рублів. Я здійснила 4 мішки компосту зі мною в багажнику з села до міста і збити гроші на бензин. Тепер, якщо я продаю 4 сумки біогумусу, то я отримав 1000 рублів. Я придбала маткову культуру червоної каліфорнійської глисти (Eusenia Fetida). 1000 р. Я купив дві тисячі.
Точно.
Каліфорнійський червоний черв'якЦе не просто дощ, тому що він не йде на ліжко взимку, вона їсть 10 разів стільки. За технологією вермикультури я підготував звичайні пластикові коробки з ґратним дном овочів і фруктів. Ці ящики зручніше підходять один до одного. У ящику заливають шар заборонених гною кілька сантиметрів, потім шар звичайної землі товщиною 1 см. Додано новий шар гною та новий шар землі.
За 3 місяці отримано цілу коробку біогумусу, близько 5 кг і збільшене населення червця. Коли біогумус був готовий, я кладаю верхню частину старого ящика новий поживний середовище, черв'ячі черв'яки. З цією технологією vermicomposting є багато проблем. Вам потрібна велика кількість ящиків, окрема кімната.
Крім регулярного посипання гною і землею, якщо потрібно отримати хороший урожай глистів, то компост повинен бути розпушений один раз на тиждень - черв'яки потребують повітря. Не всі черв'яки в'яжемо в верхній ящик. Однак це найпродуктивніший спосіб, якщо ви робите бізнес на біогумусі, то тільки таким чином.
Це було набагато простіше зробити компостові палички з дощок прямо на землі.й У ній заповнили капи 1 м3 гною та черв’яки. За шість місяців вони робили їх, а потім відокремили черв'яки з біогумусу. Розкласти шматок лінолеуму, залити пучок біогумусу на ньому. Хрещатик не любить яскравого світла, вітру і сухості, тому повільно збивається пальцем. Все, що я повинен був зробити, видалівши верхню палітру кожні 30 хвилин, до тих пір, поки черв'яки вийшли уздовж, поки не сталося кулька черв'яків на лінолеумі. Тим не менш, варто переконатися, що черв'яки не поширилися через лінолеум. Недолік цього способу полягає в тому, що біогумус не зовсім чистий (не повністю оброблений). Взимку черв'яки в капоті загиблі з російських заморозків.
Я перепостили весь підгортання близько 10 тонн в 2 роки без напружування занадто багато. На жаль, не можна розраховувати, а великий обсяг біогумусу використовувався в його господарстві. Зараз я не продаю біогумусу, бо я все це зробив, перш за все, заради експерименту, і другий заради за фрішення подвір'я від відходів товарів моїх батьків корови.
Майже всі черв'яки вмирають взимку, тому зберігають запасний запас черв'яків в будинку взимку, і щороку починаємо з нуля. Неважливо, що вони говорять про їх невибагливість, вони не будуть жити і працювати для нашої вигоди самі, необхідно створити умови. Особливо якщо ми хочемо зібрати не тільки біогумус, але і від глистів. Я покрили черв'яки до птиці, які зробили його неймовірно щасливими. Тепер всі підгортання і підстилка в нашій фермі компостовані цими черв'яками в одній великій палі. Кожна весна я запустив резервні черв'яки з будинку в палю.
За осінньою, їх населення посилюється в пальці, майже вмирає під час зими. Компостування швидко, палі не росте. Біогумус, за рахунок того, що його можна зробити без обмежень, використовується в власних фермерських господарствах. Мої батьки зберігають корови в с. Мануре складається в мішки, довжина яких постійно зростає. Особливо взимку. Влітку місцеві сільськогосподарці та літні мешканці з колісними боронами приходять на гною, збирають стільки, скільки вони потрібні для подяки. І вогняні палички, означають, ростуть і ростуть.
Не встигнути розігнатися на швидкості, на якій вона прибуває. Вони використовуються для вихлопних вантажівок. Але зараз люди не однакові, вони застигають на завантаження тіла вручну лопатями, втративши потенційний прибуток, їм легше купити однакову гною від місцевого барана, де вони кладуть гній прямо в тіло. Ну, давайте -- Отримати в точку. Коли я вирішив позбутися від Golden Mountains, моя мета була зробити гроші для них. Я часто відвідую батькам в сільській місцевості, але я живу в місті.
У с., ніхто не потребує гною безкоштовно, але в місті садівники мають гною за свою вагу на золото. Принесіть гаманець з нами на даний момент витрати 4000 рублів. Але більшість садівників не можуть дозволити собі таку розкіш.
А потім я дізнався, що наш сусід купує гною в мішках за 50 рублів. Садівник приваблює в УАЗИку безпосередньо в сад на кілька мішків. І вона не єдина купівля в країні, але кілька її сусідів-підвісників. Що це, він продає 10 або більше сумок на час. І це правильно, не кожен може викласти 4000 рублів в час і купити пару сумок гною один раз на тиждень не проблема.
Я міг би слідувати, що шлях фермера, якщо у мене була ОАЕ, але завантаження свіжого вольфраму в багажник іноземного автомобіля ви знаєте, погані манери. Так, і вихід простий у вигляді компосту - наполовину переважають підгортання темного кольору, пахнуть лісового сміття. Я знайшов компост на самому початку лопти (найстарший гній) в нижній частині палі. Я кладаю рекламу у місцевій газеті, яку я думаю, прочитаю найчастіше садівниками.
Текст* оголошення було наступним чином: «Я продаю КОСТ, виготовлений з корова в мішках, 1 пакет – 50 рублів, безкоштовна доставка». І результат не був довгий. В основному пенсіонери, які зацікавили. Місто невелике, я можу доставити кілька сумок практично до будь-якого дачного ділянки безкоштовно, головне не одне, але краще всього 4 (просто весь багажник). Я не їздив менше 4 мішків одночасно. І це не вийшло, завжди були ті, хто бажав, бабусі співпрацювали. Якщо я сказав, що це не дуже вигідно для мене, щоб тримати 3 сумки, то пансіонери ввели ситуацію і замовили 4.
Я кладаю два шари плівки в стовбурі і кладемо мішки на неї. На потоку і перевантаження такого вантажу не вдалося. Газолайн бореться. Знежирення лопу. Я був радий. Однак це не тривало, так як компост був тільки на краях лопця і на його самому початку. Я мав кинути гною з лопаткою кожен раз, коли я прибув, щоб прискорити дозрівання компосту. Кількість клієнтів виросла разом з кількістю маневреної роботи. Якщо раз на місяць подрібнити свіжі шари гай і соломи, то 1-2 місяці можна отримати цілком прийнятний компост.
Ось як він пішов до тих пір, поки я приїхав з гною.
біогумус з черв'яками. Я не знаю, якщо це може бути бізнес, але я отримав безкоштовну подорож до с. батька. Хоча, якщо ви хочете швидко приїхати до них або просто так швидко повернутися до міста, то звичайно ж не до гною. Але я мав кілька клієнтів, до яких я можу принести гною навіть при їх відсутності, а потім взяти гроші. Що допомогло мені дуже багато, коли необхідно терміново потрапити в місто, немає часу скоординувати доставку з клієнтами, а через пропущену можливість заробити додаткові гроші, точилка була заплутана.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.perunica.ru/podvorie/6723-sobiratelstvo-ili-kak-dalshe-zhit.html