Що дійсно важливо

Потік rushes, перевантажений суперфлуозним і відчужливим - думки, речі, турботи, страхи, відносини, вага, відступи, інформація ... Кожна посудина повна практично під кришкою - навіть іноді висить, де тут залити новий, необхідний і презентований.

Сьогодні ми є учасниками та свідками «амнезиї» зумовленої нездатністю зберегти увагу – від не найстрашніших: «Я служив невірний салат вчора в ресторані» до більш серйозного: «Я забув про народження моєї дівчини»; і, нарешті, досить сумний – «день вони не взяли дитину в дитячий садок. й

Ми можемо, нарешті, пам'ятаємо про те, що є природним і значущим для нас. Не потрібно бути лікарем, щоб зрозуміти, що ці симптоми тьміння душі і призведе до людство для невиліковного значення кризи.

Звичайно, гаджети - до полум'я - позбавляють людей пам'яті на телефонних номерах і датах народження, інтернет - до полум'я - допускаються діти "не пам'ятати подробиці" і читати замість великої літератури її резюме! Але зрушуючи відповідальність за те, що вони обрали роботу, чоловіка, народження дитини не так просто!

Відносини все частіше стають формальними... Чи є багато людей стабільної якості у вашому середовищі? – так, що, вказавши їх на деякий час, не починати знову, але завжди продовжувати. Завжди мати пам'ять сутності цих відносин, підтримувати і розвивати його. Так що теплий приплив перетворюється в наступну теплу вітання, а не голосу чи занедбаний вигляд.

Але є стабільна якість, де є цілісність і цінності. І сьогодні потік регулюється. Це як тіло, ви знаєте, і душа... А що, ви знаєте, уважний і живий, страшно дивитися. Бізнес-маркетологи запрошують один одного - повернулися до пабів і барів до персоналізованих пивних мусок і пляшок з віскі, ви пам'ятали тут, любили і чекали!

Чому ми любимо себе?

У нас немає нічого, але наша увага і час, і, можливо, пара питань, щоб запитати про правильне розпорядження цих скарбів: «Що велика угода?» і «Чому це?

Пробудження завжди лежить на тій же віссі, як падають палички, тільки вектори різні. І хоча б проголошити вознесіння Землі і поговорити з богами, іншими, не пам'ятаючи себе, стати «гердою».

«Що велика угода?» і «Чому це? Щоб зберегти пам'ять, що ми люди і не втратили пам'ять справжнього значення цього слова. Видання

й Марія Усачєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.miraman.ru/posts/pamyat_kotoraya_imeet_znachenie_ili_a_chto_zdes_glavnoe