Як правильно розпоряджатися висипкою на дощовий день

Так, друзі, криза, яку ми підсвідомо і з дитинства прибули. Нестабільна ситуація в країні не поліпшується, ціни на основні обов'язки і продукти продовжують підніматися, доходи розщеплюються, а дохід не випливає. Важко знайти в цій непростій ситуації. Підвищення рівня психозу в суспільстві. З огляду на стабільну ситуацію в країні, її рівень становить 30%, можна уявити, скільки вона збільшилася останнім часом. Не існує нічого, але я думаю, що фігури будуть шокувати.

В нас генетично вкладено страх завтра. Це своєрідність нашої країни, яка пережила революції, декулакації, репресії, голоду та війни. Цей страх не залишить нас нащадків. Алас, це закони генетики. І в психології це явище також інтерпретується як колективний несвідомий.

В цей непростий час ми намагаємося допомогти тим, хто нас гірше. Але дуже важливо і необхідно подбати про себе так, щоб не стати тягаром іншим. Історія вчив нас не покладатися на фінансові установи та засади. Тексти пісень, а це означає: І ми думаємо про те, що ми будемо тримати ставлення міцно - допомогти собі.

І це добре, якщо у нас є шишка, перенесена на дощовий день. Я маю це. Невеликий, але добре. Я не скажу, що її присутність мене, або дав мені впевненість в майбутньому. Вона не дає мені оптимізм. Про те, як жити. Ми повинні були переглянути наші витрати і оптимізувати тих, хто залишився на списку. Я не купую ласощі так часто, я купую одяг рідше, і мій розважальний продукт змінив, змінюючи показник «кількості» до «якості». Немає нічого іншого для оптимізації. Коли минулий період паніки і почалася фаза певної заборони і розпаду, я спокійно спробував подивитися на ситуацію. Очевидно, що є фактори, які ви не можете впливати або змінити. Ви можете тільки зробити те, що ви можете.

Щоб правильно оцінити ситуацію з гарячою головою досить складно. Висновок будуть більш емоційними, ніж раціональні. Не вірно.

Після того, як багато відбиття на себе, я раптом нагадав про мій бізнес минулий SWOT аналіз.

С (стень)

• й
  • й
  • й
W (вага)

• й
  • й
О

• й
  • й
Т (реати)

• й
  • й

Дуже корисно, коли я вирішив розпочати власний бізнес.

Звичайно, варто сказати, що це досить складний аналіз основних і вторинних чинників, що впливають на оцінку ефективності бізнесу. Але не будемо говорити про це. У моєму випадку цей аналіз був корисний для оцінки ситуації, а також вирішення чого робити далі. Я дуже рекомендую, що ви використовуєте цей стіл, щоб покласти все на голову на полиці. Вам необхідно заповнити кожну секцію таблиці чесно і детально. Якщо є більше зносів і загроз, то варто задуматися про те, що додавати до міцності і можливості розділу.

Одним з найбільш ефективних і значущих чинників, які можуть зважувати слабкі сторони і загрози, можуть бути лише 2 фактори. Це:

• Здоров'я

• Нові знання та навички

Отже, які ресурси ви повинні посилити ці фактори? Немає вільних ресурсів. Подумайте про збереження дощового дня. Якщо вони не роблять цього, то вони будуть мати темний день. А якщо ви зміните свій вектор призначення, то, можливо, заощадження відкриють шлях до «яскравого майбутнього».

Чому здоров'я? Почуття на обличчі. І ось. Необхідно відновити. Охорона здоров'я необхідна для нових досягнень і задоволення від них.

Чому знання та навички? З того, що ви можете зношувати і перестати бути актуальними. Щодня життя приносить нам зміни, і це буде дивно, якщо ми залишилися успішними без змін. Ви не можете будувати нове життя з старими методами. Поставити себе, коли і що ви навчилися? Як довго? Може бути зараз є час, щоб зробити це знову. Ви не повинні повернутися до коледжу.

Сьогодні існує безліч способів дізнатися нові навички та знання в значно коротший час і набагато ефективніше.

Що вибрати? Це ваш дзвінок. Ознайомитися з тим, що виникають нові та невибагливі спеціалізації. Ви можете відчути себе на виставках, під час відкритих днів в різних організаціях, на безкоштовних вебінарах-презентаціях в Інтернеті. Перейти на веб-сайти баз даних фрілансера і подивитися, які знання та навички, які інші готові платити.

Підготовлений для оплати нових знань та нових навичок. Для безкоштовних знань, вгадайте, хто сплачує? Але ставши затребуваними спеціалістами, кошти, які інвестуються в освіту, окупляться. Або, можливо, це призведе до більш високого рівня доходу.

Так, що ви можете сміливо провести свою висипку:

Здоров'я

• Проведення медичної експертизи та відвідування необхідних фахівців.
  • Придбання нових кросівки або підписки на спортивний зал

Освіта

• Освіта, знання та досвід
  • Навчання нових навичок
  • Створіть власний веб-сайт або сторінку в соціальних мережах для просування нових навичок.

А замість того, щоб зробити щось в паніці, це ще краще зупинитися і попросити себе питання: Я ходжу там і я зробив право? Відповідь може шокувати вас. "Чи не там чи це!" Що сталося мені. Я радий, якщо ви не Але якщо у нас є сила, щоб визнати її, то ми будемо мати силу змінити все. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Для того, щоб дізнатися його. І гроші? Це енергія.й Можна вставити як на створення, так і знищення. Що вибрати? опублікований

Автор: Олена Клименкова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: http://www.facebook.com/My40Club/timeline