Стоп клацання до минулого!

Це один з найбільш руйнівних почуттів. Спеціально для жінок. Це де дівчата часто піднімаються. І хлопці, теж, але це дівчата, які важче розбити цикл. Це найпростіший спосіб культивувати це почуття, а також гоління. Потім дитина не потребує пояснень, приймати, допомогти тривалий час. Досить сказати, що руки не від місця, що знову руйнували все, заважають. Ви навіть не повинні говорити. Діти можуть відчути наші думки.

А потім різні комбінації перекручуються, тому що ми робимо різні рішення. Хтось, то все своє життя відмовляється від провини, хтось свідомо викликає його у себе, хтось у інших.

Як це.

Дівчина зламала щось в будинку, наприклад, зламала вазу. Вона була сильно спрощена для неї, звинена в повній програмі. Всім запам'яталися - і гачки руки, і клімси, і мій матовий гарнітур. Дівчинка відчуває винний і висихає. Мама, побачивши це, не може стояти, розуміючи, що вона переповнена - і шкодує. Він дуже емоційно шкода. Імовірно, вона рідко чує дівчину в інших випадках. І якщо це робить, це механічна. І ось, з усім серцем.

Це призводить до провини стати причиною любові. Щоб отримати любов, ви повинні бути винними. Далі все це можна взяти на різні потворні форми. Наприклад, щоб зробити щось особливо погано, особливо розбити щось, розбити його. Вибачте першу увагу у вигляді небезпеки, а потім бажаний обійм і любові.

Жінки завжди скаржаться на себе. Що мені подобається, що руки немає, нічого не працює. Я хочу, щоб мій чоловік, що я не можу приготувати, що я божевільний, що я занадто розумний. У вас є тільки одна річ, яка чекає вас: послухає і любов.

Але є ще один спосіб підходити і запитати. Про нас Візьміть мене в руки. Але це нестерпно. Болить. А потім в дитинстві такі запити ігнорувалися і подразнювалися. Відповідь була практично завжди відхилена або нехтує. І з провиною, схема завжди працювала. І відповідно до системи прокатки продовжує бути основним для отримання любові.

Ще один візерунок, який ми часто бачимо в наших головах.Щастя завжди повинна бути оплаченою.й Для будь-якого задоволення буде виплата. Після того, як щось добре буває, щось погано повинно статися. Після того, як щось добре буває, ви повинні його знищити. Найлегші

Нерідко ця схема утворюється в дитинстві. Батьки говорять про це і демонструють – їх поведінка, цінності або інші приклади людей: Сукня Маша красива, але тато і мама розлучаються. А у вас є мама і тато разом, але немає грошей для сукні. Так не можна об'єднати.

Ще один варіант, коли дівчина змушена «не показувати» – не бути занадто яскравим, занадто красивим, занадто успішним. У зв'язку з тим, що психірування небезпечна (це вже про сценарії народження). А тому, що мій мама не може бачити всіх щасливих. Навіть дочка. І коли дівчина злипає - потрапляє на руки і голову - "Приховати назад!" Це, вона насолоджувалася красою - після одягу її матері. Є два варіанти – не худнете (і так що ви хочете щастя!) або приклеїти, а потім боротися з наслідками.

І так як дівчата дуже лояльні до своєї матері, вони часто не можуть дозволити собі бути щасливими, якщо їх мати нещасливий. Навіть якщо мама з усіма своїми руками для дочки була все правою, дочка сама за те, що вона має більше щастя, ніж її мати. Вони їсти себе з провиною, без допомоги. Вони можуть допомогти їм з порадами і зауваженнями: «Ваша мама хвора, і ви будете одружитися тут!» ?

Що це призведе до дорослого життя?

Приклад простий. Мама залишила дитину з татом, щоб піти з другом, щоб розслабитися. Може бути магазин або кафе. Не розумію. вона дуже добре, вона відпочиває. Він любить купувати речі або говорити один про щось цікаве. Час летить.

Але через деякий час ейфорія від відпочинку йде - мама починає відчувати себе траєктором, винним у дитини, який позбавив його матері, перед чоловіком, який завантажив його. Не знаю, що це таке підсвідомі роботи – створення причин провини. Або витрачати більше грошей, ніж узгоджені. Або парки автомобіля в неправильному місці, отримання штрафу або буксирування, парки це невдало.

Він приїжджає додому винний. Витративши полум'я, гнів, перерозподілу для власного задоволення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви повинні платити за це. Вони зазвичай отримують саме те, що вони очікувані. Агер, сплачує за своє життя кілька годин щастя. Хоча чоловік, швидше за все, не мав намір надати такі реакції, і, можливо, дитина спала весь час, не викликав проблем. А ось жіноча винна і напружена особа створює таку атмосферу, яку він раптом починає кричати.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Побачити себе, подумати про себе, подбати про себе (true nightmare!), насолоджуватися життям, від взаємин, від їх діяльності. Щоб бути успішним у вашій діяльності, щоб бути задоволені тим, що це. І повірити, нарешті, що все це відбулося для мене з хорошої причини, я гідний від усього цього, у мене є право насолоджуватися ним, не дивлячись назад і навколо. Я маю право їсти те, що на столі. Якщо хтось поруч зі мною нещасливий, що я не маю підстав для мене, щоб покласти кінець до мого життя.

Ще один спосіб формування відносин з провиною, але з точки зору дитини. Мама наполегливо працює і відчуває гіпти.й Тому, на дні спеціальної зайнятості, дитина дозволяє все. І TV до ночі, і багато солодощів. Висновок простий. Щоб отримати те, що ви хочете, потрібно зробити людину винним.

Перегляди

Дівчина виростає і чоловік завжди полум'я. Він був пізно, він зробив поганий, він не вгадав його думки.й Тому що це зручно, це просто. Не треба нічого сказати. Досить побачити. А потім ви можете дозволити собі щось. Гуілт означає, що ви повинні. Настає зручний інструмент маніпуляції, який приносить багато бонусів. Проведіть інші, щоб отримати те, що ви хочете.

І знову ви не повинні запитати. Діти часто ігнорують. Особливо якщо ви попросите любов, час і увагу. Купити іграшок легко. І послухати, подивитися на малюнки – батьки часто не мають сил, часу, бажання. Після чого виникають такі заміщення, у дитини утворюються складні схеми – як можна отримати те, що потрібно за допомогою інших інструментів. Гільт є одним з найбільш часто використовуваних.

Але це вино, яке важить набагато більше, ніж все інше. Це не так страшне перемир'я від батьків, скільки провини перед ними. Хвороба легше прощення. Навіть якщо ви розумієте.

Відчуття провини, що створює важке навантаження на плечі жінки, змушує її робити багато зайвих рухів, боятися власних почуттів і бажань.

Так прямо зараз, писати до кого і для чого ви Перелік може бути величезний і складний. Не боятися йти до цього почуття наради - дихати глибоко і писати все, що таке:

• Мою маму і таду не розлучилися і постраждали всі свої життя.
  • Мою маму не вдалося виконати.
  • Через мене мій мама отримав деякі хвороби.
  • А що я дівчина, не хлопчик, тато завжди був
  • Я не можу одружитися.
  • Моє батьківство робило все, щоб вижити.
  • Моя бабуся придбала і вона мала захоплення.
  • Через мене мій мама боролися з мій тато.
  • З мене мій брат став менш любим.
  • Моя мама мала аборт після того, як я народилася.
  • З мене, Дад мав боротьбу з другом.
  • Моя однокласник майже відверта гора таблеток.
  • Я не знайшов себе.
  • Я зруйную шлюб.
  • У мене є багато травм.
  • Я зроблю дитину хворим.
  • Я отримаю нас штрафом.
  • Я працюю.
  • Зважаючи на мене, хтось ще опинився.
І так далі.Напишіть, що ви насправді несете за свої плечі.й Що ви тримаєте на десять, двадцять, тридцять років. Яка ваша відмова перед батьками, дітьми, чоловікам, друзями, знайомими? Яка ваша несправність? Хто? Скільки років ви ходите, носіння, страждання, компенсація?

А потім поверніть його. І думають про це. Що ви хочете від цих людей зараз? Що ви хочете? Що можна зацікавити провину прямо зараз? Які слова та дії ви очікуєте від інших? Що ви не можете вирішити?

І я пропоную вам перший крок до визволення. Наприклад, початок блювоти за любов замість отримання сурогатів з використанням провини. Або зателефонуйте мамі і скажімо, "Я дійсно шкода, що ви не знали себе через мене. Я так шкода, мама. Я люблю вас дуже багато і хочу бути щасливими. Ти можеш стати твоїм. Або напишіть лист почуття (відкликати його, що) до кого-небудь з минулого, перейшовши по всіх емоціях від небезпеки, відродження, подразнення до подяки і любові, через провину в центрі. Особливо, фокусуючись на ньому.

Ми не можемо змінити наше минуле. Записати його, зробити його краще. Наш минулий зробив нам, що ми сьогодні. Хто ми сьогодні залежить від наших рішень. Дякую за минуле, задоволений присутнім і бути відкритим до майбутнього.

Список винних вин. Нехай вони йдуть. Стоп скління до них. Це інструменти, які працювали добре для вас, послужили правильну службу, врятували вас від чогось, в деяких випадках допомогли вам досягти того, що ви хочете. Але це неефективні інструменти. Старі. Ви занурення з стрічкою. Поблизу знаходиться лопата. І придумав навіть трактор. Ви все крупки і болгарки.

Дуже приємні і корисні для того, щоб вам було якомога простіше. Так, страшно. В першу чергу. Але ефективніше. Немає додаткових баластів. Я хочу тримати вас в руках сьогодні, щоб ви могли тримати мене і тримати мене поруч. Травень я? По-перше, ви хочете вставити про те, як поганий і складний для вас і в цілому – але це з тієї ж опери – відчувати себе шкода для мене, адже я все так нещасливий і винний. Згадка навіть про те, що ваша увага зараз. Навіть якщо це буває, краще слів, ніж в діях. Поступово такі речі можна видалити з мови. А потім з думок.

У нас є багато любові. Незважаючи на те, що ми не вражаємо і недосконалюємо. Хоча ми робимо помилки і викликаємо один одного дискомфорт і біль. Ми любимо. Я хочу сказати: "Ми любимо любов", але насправді, ми маємо право любити, народжуючись в цьому світі. Ось чому ми. Так само, як вони є. А любов може зробити нас краще, миючий засіб, щасливий і більш корисний (зловживання нещасливими людьми завжди непотрібні для інших).

Гуільт лікується.й Прийміть вашу імперфікацію. Прийняття досконалості вищих потужностей, які навчають нас в цьому світі. Щильність і здатність запитати. Досягнення себе щасливою.

Ви готові прямо зараз, щоб почати своє життя без почуття винності, дати всі бонуси, що приносить вам, і побудувати життя по-різному?

Автор: Ольга Валяєва, глава книги наметативно під назвою «Натюрморт жінки»

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/a-kakie-u-otnosheniya-s-chuvstvom-viny/