Мій Growing Син: Як Ми Не Підліток Ріотт

Коли мій середній син почав підлітковий вік, він пішов від мене.

Політ: заблокував себе в кімнаті, спілкуючись більше з друзями і батьком, ніж з нами.

Я почав варити більше всередині себе, вийняти менше.

Зміни були болючими для мене - Я був використаний для того, щоб бути близькими. Але я приймав той факт, що йому потрібно виростити, і я мав цікаве життя шахти, і я дав йому йти.

Не затриманий підліток, а нові погляди та інтереси були серйозно завезені.й

Тепер, після кількох років перевключення, він готовий до більш тісного контакту. З інтересом, десь з образом, десь з захопленням дивляться зміни.

Сьогодні ми говорили про цінності і значення життя.

Для початку я отримав два відео в контакті про владу грошей над людьми, про споживче суспільство, про переслідування зовнішнього до розпаду внутрішньої, самореалізації, просте людське спілкування.

... Моє син, незважаючи на його тимчасову дистанцію і тільки приурочний контакт, стурбований тими самими питаннями, як мені.

Тепер ми говоримо про те, як легко це в нашому світі, щоб втратити пам'ятки, розчісувати полум'я і багатство, або, навпаки, втратити віру в себе.

Прослуховуючи його, я відчуваю нашу окремість, і це не боляче, але радує мене.

Він відрізняється особою, він виріс у різній родині, ніж мене. Він не повинен боротися за повагу своїх прав і кордонів, але виклики його життя не менше і не простіше, ніж шахта.

Він живе в інтенсивному світі, наповненому гаджетами, швидкістю та доступністю, світ наповнений помилковими значеннями та замінниками сурогатів.

Він бачить слабкість і страх старшого покоління, які ще згодні з об'єктивним ставленням влади, і намагається знайти своє місце в цьому світі.

І він, як мені, як правило, мусить на щось більш стійке, ніж мимосердя.

Висловлення нашої громади. Розведення інтригій і приваблює спільноту.

Я повторю, що я навчився працювати з клієнтами: Сепарація приносить зв'язок більш дорослого рівня, не ділившись, але, навпаки, відкриття нових горизонтів для контакту.й

Я даю згоду на те, що я можу бути без мене, знайти мій шлях, а потім насолоджуватися тим, що з'являється.

Про зміст життя Діма заявив, що він повинен дати народження наступного покоління, залишити спадкоємницю і підготувати потрібне місце для життя.

Я поділився своїм розумінням: це про життя, відчуття кожного моменту, не ховавшись від почуттів і ризику, що є недосконалим, живою повнотою.

Здається, що кожен вік має власний сенс...

Автор: Вероніка Халбова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/veronika.hlebova.9/posts/ 10205682619640798

Категории

Смотрите также

Новое и интересное