Найпопулярніші календарі в світі

Як швидко літати вихідні та як довго триває робочий день. І кожна новорічна вечеря, ми робимо побажання знову і здається, що останній Новий рік був просто недавно. Почуття знайомого? У щоденній хусті і бюстлі легко втратити треки часу. Навіть Ейнштейн зарекомендував, що час відносна концепція.

Більшість людей використовують календарі та щоденники, щоб планувати час. І пам'ятаєте, поки не недавно в кожному будинку вішали знімний календар. Я пам'ятаю, як дитина, вона була дуже відомо, що в точно році це кінець і ми повісимо новий. Великий і твердий календар надихнула впевненість, що в наступному році є достатньо днів, щоб зробити все. й

Так великий на початку року, щоб зробити плани на наступний рік ... і відкласти речі на наступний місяць, потім ще один. А потім ви можете отримати новий календар і продовжити на інший рік :

Я не знаю про вас, але звичайний календар не вмотивує мене, він запам’ятовує мене. Після того, як завжди є порожніми, і сучасні електронні календарі дозволяють відкласти речі протягом десятиліть ... oh як зручно.

Ми знаємо, що наш час обмежений. Ви не можете жити назавжди. І найкраща з усіх, ця ідея відображається так званими Пінчастими календарями (з слова «кік»).
Ось один такий календар:

На ньому укладають 52 дві клітинки горизонтально, кожен сенс один тиждень. Роки вертикально вимірюються. Це те, як ви можете вписати 80 років життя в один аркуш.

Спробуйте видрукувати його і почати перехрещувати кожну клітинку, починаючи від нижньої лівої і продовжуємо перехрещувати минулі тижні, ряд після ряду до сьогодні. Дуже дивне почуття... не приємно. Дивитися на перехрещених клітинах - цей раз не спить. Що заповнить відпочинок?

Друкувати цей календар і повісити його перед вами. Наприкінці кожного тижня, якщо нічого не сталося, і малювати квадрат, якщо цей тиждень був повно значення. За кілька місяців ви зможете візуалізувати «повність» вашого життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.4ernov.ru/2014/07/blog-post_9.html#more

Категории

Смотрите также

Новое и интересное