Анрі Метелський: споживачське суспільство зіпсувало нас у першому місці

На мій погляд, свідомо чи ні, армія маркетологів та фахівців реклами займається цілеспрямованим руйнуванням білоруських як етнічної групи, спрямованої на духовні цінності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Ми входили до віку споживача. Для деяких країн вже було передано точку повернення. Я жив у Європейському Союзі протягом тривалого часу і я помітив, що колись була масивна реклама певного бренду автомобіля в медіа просторі, і протягом декількох днів кожен другий автомобіль був новинкою. Придбаний своїм сусідом, сусідом, колегами та знайомими. Як ви думаєте, що всі раптові старі автомобілі впадуть в розпад? Звісно не.

Статус, комфорт, самоефективність вже пов'язані з володінням певного набору речей, а не з духовним компонентом. Заміщено катастрофічне заміщення концепцій: базовий набір людських цінностей, здорова самооцінка була замінена сурогатами. Коли люди просять себе: «Що вдалося досягти в житті?», автомобілі, котеджі, iPhone починають спалахувати в голові, і після цього, якщо щаслива сім'я, друзі, успіх в творчості і навчанні. Він повинен бути рівно протилежним.

Пам'ятайте побутову техніку і автомобілі, які виробляли двадцять тридцять років тому. За останні десять років компанія «Людина життя» була призначена для того, щоб продовжити життя. Сьогодні виробники практично не приховують, що вони спеціально створюють продукти, які виживають гарантійний період і штампують. І прямо після того, як ласкаво просимо до покупки! Вони стали ще краще, яскравіше, зручніше, оскільки немає спокуси.

Неважливо, як ви критикуєте непристойну рекламу, підсвідомо, ми – це «проти». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми більше і більше, як рабид Кагал, який витрачає час від одного магазину до іншого.

Товсті роки тому, дитина пішла поза, підібрав палицю, і було достатньо, щоб провести весь день розважально. Наклейка була кулеметом, сабером, рульовим колесом літака, палицею, що завгодно! Ця розвивалася уява, і тому підвищує рівень інтелекту. Немає необхідності в fantasize сьогодні. Для вашої дитини все буде придумати, зроблено, він не буде потрібно другого процідити. Найсмачніше, що швидко стає звичкою. Діти навіть у своїх фантазій тепер використовують накладні, «брендовані» світи: Зоряні війни, SpongeBob, Pokemon.

Я не хочу взяти іграшки з дітьми. Я просто придумую свою увагу, що Споживчий суспільство неминуче, цілеспрямовано, намагаючись заробити якомога простіше, бере на творчі функції дитини, залишаючи його в результаті часу вирощування наодинці з цим «Покемоном» і «годзилами».й

Але найгірше те, що ми ненав'язливо пропонуємо послуги для заміни батьківських функцій. Чи варто прочитати історію сну? Навіщо витрачати час, використовуйте аудіокниги. Чи потрібен Ваш син на суботу ніч? Подаруйте йому таблетку з іграшкою і перейдіть про свій бізнес. Ви боїтеся, що іграшки зроблять дитину зомбі? Спеціально для цього випадку ми придумали «освітні» ігри, а зараз, примушуючи голос совості та батьківського інстинкту, ви можете знову відкликати від процесу виховання.

Люди часто запитують мене, «Як я можу дізнатися дитину?» Я завжди запитаю питання, «Чи не читали?» Якщо ні, ви не змусите його робити так. й

Мій дитина грає комп'ютерні ігри. Але тільки коли я зайнятий, і він нічого не має. Якщо я вільний, мій син вважає, що це набагато цікавіше для нього, щоб провести час з батьком: грати бадмінтон, шахи, обговорити питання і проблеми. Ми не можемо впливати на глобальний прогрес, ми не можемо відключати вплив споживчого суспільства. Але ми можемо впливати на ситуацію навколо нас. Побажання.

Якщо ви подивитеся на це, споживачське суспільство зіпсувало нас в першу чергу. Скаржитися на своїх дітей, вони кажуть, сьогодні вони не цікавляться чим завгодно, безглуздими. Після того, як Радянський Союз пішов, ми захоплено поширили в світ широкого вибору гаджетів, пристроїв та одягу. Не може бути інакше: недійсність, яка існувала протягом тривалого часу, повинна бути заповнена. Неважливо, що ми здійснили з новим правилам гри, занурилися в цей ярус, швидко звикли до нього. І ми шукаємо, що діти копіюють новий шаблон поведінки.

Сьогодні володіння пристроєм є найпростішим способом для дитини піднятися на вищий рівень у шкільній ієрархії. Він приходить до страшних речей - самогубців.

Чому це відбувається? З тієї духовної самотності. Коли дитина підсвідомо усвідомлює, що він нічого не має, але мобільний телефон, «Покемон» і дайвінг за душу, він намагається заявити себе за допомогою інструментів, які він має.

У певній точці значення любові батьків відступає на фоні, вони стають не такими авторитетними, як вони раніше. У групі є нове значення. І група в основному пристрасована до гаджетів і одягу. Травневі інстинктні роботи.

Але є важлива печера: Коли дитина має нормальні відносини з батьками, якщо вони інвестують в нього, крім грошей душі і вільного часу, таке переоцінювання не відбувається, батько і мати залишаться владою, немає школи і вулиці сина або дочки не зіпсують.й

Я рекомендую батькам, які приходять на консультацію. Кілька речей, які допоможуть вам протистояти системі:

• Порівняти дитину з іншими дітьми.
  • Займіть його, щоб зробити більше сьогодні, ніж він зробив вчора, допомогти йому реалізувати свою індивідуальність, відчувати прогрес, який зробив під час роботи над собою.
  • Знайти область, де ваша дитина може бути успішним і допомогти їм розвивати її.
  • Дізнайтеся, щоб поговорити з дітьми на рівній нозі, повірити мене, вони зацікавлені у вашій увазі, і вони готові обговорити будь-які, навіть найбільш інтимні теми, якщо розмова виглядає як моральне і пригнічення на вашій частині.

Я впевнений, що забороняється на використання комп'ютера, планшета, консолі гри не працюють. Звісно, це простіше вжити, заборонити, обмежити і переконувати себе, що такі дії агресії в сторону коханої людини є освітою. Але це просто ваша слабкість, небажання витрачати час і розумову силу на будівельні мости, які дозволять вам стати справжньою родиною. Здорова дитина буде протистояти тиску до останнього, ви можете тільки розбити її.

Коли мій син був 8 років, я дав йому комп'ютер. Дитина не виходила протягом трьох днів. Я вже чую непристойну кішку мами: «Як ви це сталося?» Як ще? Це його те, що він має право розпоряджатися ним, як він бачить. Щоб бути чесним, протягом трьох днів було занепокоєння для здоров’я. Але в якийсь момент син відіграв, він збив. Коли він кинувся, він повністю позбавлявся від комп'ютерної залежності - він ate.

Ось «але». Ця система буде працювати тільки якщо Коли батьки свідомо дадуть відповідальність за дитинуй Чистий внутрішній усвідомлення необхідний, що це його життя і він має право розпоряджатися ним, оскільки він бачить придатність. Якщо це якийсь навчальний акт, крім якого ще видно батьківський контроль, нічого не станеться.

Відповідальність за Ваше життя – це можливість здійснювати наслідки Ваших дій. Це те, що суспільство споживача від нас відходить, докладаючи всіх зусиль, щоб стимулювати імпульсивні дії, особливо, звичайно, покупки.

Як протистояти? Коли дитина фізично готова зробити щось, взяти відповідальність. Наприклад, ви можете мити посуд, що означає, що з сьогоднішнього дня миття їх самостійно. Ви більше не контролюєте цей номер. Не промийте, з'їсти від брудних забруднень. Це ваше життя, ви маєте право. Так само з уроками та ін.

Покажіть вам секрет: немає освіти. Головною функцією батьків є показати праву поведінку. Не прочитавши себе, не граючи спорту, не прагнучи до нових знань і досягнень, ми не можемо вимагати цього з дитини. Коли да приходить додому і скаржаться про його боса, що є запобіжником, а потім поважає сина, щоб поважати вчителям, що не працює ні. Якщо ви здавалися зануренням суспільства споживача, приймали його правила, то тепер ви не маєте права насилати дітей, щоб бути сильнішими, ніж самі.

Автор: Андрій Метелський, тренер, лікар, психотерапевт.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: люди.onliner.by/category/opinions/2015/11/18/mnenie-332