Комплекс Вазальци

Кінець шкільного року наближається і питання тиску на дітей з точки зору сортів стає більш гострим. Багато батьків вимагають від своєї дитини тільки «подруги», не розуміючи, що такі вимоги можуть призвести до бідної дитини. Для сім'ї це стосується.

Як власник найсильнішого комплексу відмінних студентів і намагаючись виграти його, з наполегливістю, властивим володільцю такого комплексу, я намагаюся запобігти умовам, в яких моя дочка буде щось схоже. Як ми відчуваємо про шкільні класи? Ні. Ми намагаємося оцінити свої знання, рівень розвитку, вміння думати. Це набагато важливіше п'яти. «Ми не піклуємось про те, що ви даєте.» Головне, що буде в голові.

Однак є бабуся... Тут покладає тиск на дитину, який, до речі, без будь-яких помічників отримує свої «подруги». Але кожен раз я чую від неї, "Ви спробуєте, зробіть іспит або тест на 5." Доброго дня! Що таке нещастя? Де це відбувається?

Звісно, коли мова йде про нашу присутність, ми намагаємось пояснити нашим матерім, що вона неправильна і не варто сказати таких речей дитині. Але без нас, ймовірно, зомбі. З тих пір, коли дочка іноді побачить себе дуже. Вона не хоче бути хорошою дівчиною.

Тепер вона в початковій школі, легко. Але тоді, безумовно, почнуть умови, в яких для відмінної оцінки, доведеться працювати важко. Чи потрібна вона? Я ще не пам'ятаю свою школу і мій п'ять занадто добре, тому я можу впевнено сказати, що іноді оцінка не є показником знань на всіх, але тільки індикатор ставлення вчителя до вас. І ви намагаєтеся отримати його, щоб допомогти батькам. З’ясуйте, що боротьба за п’ять років не більше, ніж ступінь сикофантазії. Я люблю підняти дочку, яка складна і фіксується на оцінках.

Що дає «5+» англійською мовою, що блукає в щоденному режимі, якщо дитина не знає сенсу дієслова «то бути» і не розуміє, що він робить і для чого. І вчителі зберігають 5+. Я розумію, чому це відбувається, класи у школі не дають студенту, але до вчителя. Але ви повинні виправдати їх, принаймні половина. . й

Дочка має кілька дівчат у своєму класі, батьки яких дуже чутливі до класів. Через це дівчата постійно підкреслюють перед тестом, і перед кожним заняттям. Я шукаю в ній і я починаю внутрішнє. Я впізнаю себе за кожен клас, крім п'яти.

Не кінчити добро бідним дітям. І ми спробуємо поговорити з батьками на цьому предметі розкрилися мені ще більше нещасливих людей, екс-авардів або добродушних жінок, які ще щиро вірять в значення оцінок і розглянули їх об'єктивним показником знань. Вони дають свої комплекси дітям. Вони не знають, що боляче їх психіком.

Я не розумію, як дорослих, які пройшли школу, університет та інші навчальні заклади можуть бути впевнені в важливості класів. Ви коли-небудь навчилися думати і аналізувати? Вони болять його так, щоб тепер він болить інших.

Як ви відчуваєте про свої дитячі шкільні класи?

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: tixayasterva.livejournal.com/54096.html