Головний чоловік в житті жінки

Хто ви думаєте, є основною людиною в житті жінки? Яка любов? Або ж, можливо, що у мене була перша сексуальна зустріч? А можливо це був чоловік, з яким вона вирішила зв'язати своє життя назавжди і мати дітей з ним? Всі ці чоловіки, безумовно, грають велику роль в житті кожного представника справедливого сексу, але все ще Найголовніший чоловік у житті жінки – батько.

Саме він став для того, як маленька дівчина образ чоловіка, який в подальшому і вперше перемішує почуття в серці, і допоможе їй відчути всі шарм інтимності, і стати чоловіком. Не обов’язково повинна бути однаковою особою. Так само підсвідомо, жінка падає в любові з чоловіками, які нагадують її образу батька.

Батько показує свою дочку, як чоловік повинен бути Його ставлення до неї і його ставлення до неї. Дочка поглинає кожне слово, кожен погляд, кожна дія і формує її розуміння того, що повинні бути сімейні відносини. Навіть якщо батько батько є жорстокою особою, tyrant і депо, вона може розуміти, що ця поведінка чоловіка неправильна, тому що вона приносить багато болю і страждань, але підсвідомо вона утворює негативне ставлення до всього чоловічого сексу, образ якого саме є уособлення батька. І це призводить, алас, щоб розгорнути наслідки у дорослому житті. Вона буде боїться чоловіків, розгляньте їх жорстокий «кремовий» або «готів», і таким чином привернемо до свого серця. Що б підтвердити свою теорію того, що люди дійсно є. Замкнений коло, кульприт якого є батьком.

Якщо батько з самого дитинства дівчина вирішить її, захищає її від усіх труднощів, допомагає, завжди підкреслюючи його сильний плече, а при цьому лікує дружину (мамама дівчини) поважно і акуратно, то дівчина розслабляє, розуміючи, що чоловіки можуть бути пов'язані. Вона формує її ставлення до чоловічого сексу на основі чого вона бачить в домашніх умовах. І це зображення позитивне, видове, уважне, гідне і турботливе. Це свого роду людина вона привабить її життя, коли вона виростає.

Фото Оксана Кулієва

Саме тому, що вся доля дівчини залежить від батька, це безпечно сказати, що головна людина в житті кожної жінки – батько.

Що про дівчат, які не мають таду? Що, якщо вони піднялися однією матір'ю і вони не бачать прикладу чоловіків навколо них? У цьому випадку дуже важливо, що говорить мама.дівчина-fatherй Саме дочка формує своє ставлення до чоловіків на основі ставлення матері до батька. І тут дуже важливо не травмувати дівчину з історіями про те, що батько батько – це «щастя», яка залишила їх двома і вирушила в іншу тітку, наприклад. Або це погано для деяких інших причин. Визначте, що майбутній доньці твоїх слів, на основі перемир’я.

Я пам'ятаю про одного з моїх абонентів, що вона не збирається розповісти її дочку про її екс-людії / батько не добре, як він рідко. Вона просто спонтанна на мій аргумент, перебування з нею думки. Я кажу дочку все про нього, і що він був greedy, навіть stingy, і що він обдурив на мене і кричав, і що він хотів би мати аборт, коли він дізнався про дитину. Зрозуміємо, що батько має. Це те, що ця жінка сказала, і я дійсно відчув шкода за дочку. Я просто знав, що наслідки будуть, я можу розповісти наступний сценарій життя дівчини. Але вони не хочуть чути мене. Добре, що був її вибір.

Але я звертаюся до вас, хто не байдужий до майбутнього вашої дочки, однодумців! Поговоріть свою дівчину про її батько повагу, описайте всі його віртуї, які він явно має! Чому це не так? Що сталося. Але він дуже хороший чоловік. Декент.

Звісно, це найкраще, що ви пробачте цей чоловік, ваш екс-людейдж, незважаючи на всі болі, що він викликає вас. Так що ви будете щиро вдячні йому за дочку, яка б не існувала без участі у долі. Загадувати його заради майбутнього своєї дівчини і розповісти її тільки про батька, бо неважливо, скільки ви боляче, головна людина в житті жінки, від її народження до старого віку, є батьком.

Автор: Юлія КравченкоП.С. І пам'ятаємо, просто змінюємо наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.twiy.ru