Як поводитися з першої дати, щоб він не був

Ви можете побачити відразу: від стриманих манер, ретельно відібраних речей і ювелірних виробів, намагаючись надати дотик невідповідності вашої проблеми. Одна, розумна і красива жінка над сороками. Спочатку я не хочу одружитися, я думав все попереду, потім був любов, він був одружений, я кинувся довго, постраждав, спійманий три роки тому, почав йти до навчання. Поганий. Побачення не веде нічого. Одна, дві зустрічі на більшості. Не зателефонуйте. Що не так?

Найважчіше знайти у людини, з якою, за принципом, «все схоже» це крихітне ... навіть не славне – бар’єр, завдяки якому, що має статися, не буває. Ця красива жінка була дуже важко на собі. Ви можете побачити, що вона спробувала дуже важко. Скарга. Кларати. Поставити мене знову. Записувати його. Цей вид аудиту, який найчастіше руйнує все.

Що ви йдете про першу дату?
- Який? Про все. Я запитую, що людина робить, що він любить, хто професією, яку музику він слухає.
Чи знаєте ви, скільки разів він повинен відповісти на це? Ти не єдиний він пішов з. Чи можете ви уявити, чи є сайт знайомств, наприклад? Ви йдете на ці дати, як інтерв'ю, і все, що ви робите, це розмова, поговорити про себе.
- Ммм.
Шукайте, як будується суспільне життя! Уранці він відкриває Facebook, і тільки під час кави, обличчя двадцять, сорок, можливо, сто жінок спалаху перед очима. Не пам'ятаю їх. Але він вже знає, що десять з них сьогодні перепостили «Щого віку жінка більше не потребує чоловіка?», а десять інших - це те, що Брад Пітт нібито сказав про дружину. Він має жінок на роботі. А супермаркет. А вдень в кафе на обід. А коли він занурить свій номер в ніч, щоб запросити вас в ресторан, він не очікує нічого особливого, ви знаєте? Він вважає, що це божевільна.
Але можливо глибоко вниз, він все ще сподівається...
- Звичайно він робить. Вечора! Ви не повинні запитати нічого – розповісти мені! Про те, як з'явився день, про те, що вони нещодавно повернулися з Санкт-Петербурга, або що качки нарешті повернулися до водойми біля будинку. Очікується, що іскри інтересу з'являються в очах. Дочекайтеся, поки він просочить зі скла і раптом говорить про те, як він зберіг голубці з хлопчиками, як дитина.
до Складний.
Не важке, ніж сидять добре і не завадить голову розумно. В основному, у вас є одна коротка зустріч, щоб потрапити в душу. Він буде. Зніміть його. Залиште післясмак, причіп ... Так що навіть якщо ви не зустрінете його, він запам'ятає цю зустріч як маленька пригода. Щиро дякую! Не боятися! Краще здатися дивним, ніж банально!
до Що робити?
- Ви можете Принесіть корпус вперед. Ви знаєте, коли ми сидимо з нашими спинками на спині наших стільців, бояємось навіть дихати, ми дуже напружені. Не боятися ставити руки на стіл. Навіть лікті. Покладіть підборіддя на ваших кулаках. Це так солодка, маленька дівчинка. Найголовніше, ви можете дихати нормально!
до А ще?
- Ще одна посмішка. Посмішка з очей! У нас немає нормальної посмішки, ми простягаємо наші губи і подрібнюємо, ми думаємо, що це означає, що ми любимо все. Щоб посміхатися з очима, уявіть перегляд улюбленого фільму. Пам'ятайте, що почуття дитини від «Діти, почекати!» і очі почнуть посміхатися.
до Що мені не подобається?
до Тут ви знову потрапити. Крім того, є багато інших відносин. Поведи мене, за першу дату це набагато краще, що він знаходить вас смішним. Чим більше парадоксичних емоцій ви провокують, тим ймовірніше він хоче знову відчути!
- Уг. Ви переконані мене! Я спробую. й

Я думаю, що я перебуджу свою історію тут. Після чого розпочато сеанс психотерапії тіла. Чудовий спосіб нагадувати людину, яка він і як безкоштовно від внутрішніх стресів він може бути.

Олена Хубіна, лікар-терапевт
Джерело: https://vk.com/body_терапія

Кредит: /users/26725