Лідери бізнесу та верхівки трьох

Кращі лідери – люди, які мають повне та глибоке розуміння кожного аспекту їх бізнесу та виробництва. Лідери знають все про своїх компаній (у тому числі і слабкості, наприклад), своїх клієнтів і бізнес-середовище, в якому вони працюють.

Кожен лідер повинен відповідати три питання. Якщо ви не знаєте відповідь або не впевнені, що ви повинні знати його якомога швидше. Якщо ви не маєте відповіді на ці питання, або якщо вони неправильно, ви зробите маркетинг, продажі, помилки бізнес-стратегії, які можуть бути смертельними для вашої причини.

Що таке бізнес?

Що робить вашу компанію для клієнтів, щоб поліпшити своє життя або роботи?

Клієнти не купують товари або послуги, вони купують поліпшення. Ви можете придбати, що ви продаєте в очікуванні, що це принесе поліпшення майбутнього. Якщо ці призначені поліпшення незнімні або небажані, то клієнти будуть утримуватися від покупки, або покупки від, хтось інший.

Що таке місія вашої компанії/підтвердження?

Ваша місія полягає в тому, що ви хочете досягти, уникати або зберегти для своїх клієнтів.

• Чи варто?
  • Уникнути?
  • Збережіть його?

Місія - це те, що може бути чітко визначена і виконана. Він включає як вимірювання, так і метод. Завжди визначається з точки зору клієнта. Чим простіше зрозуміти і підтримувати її.

Місія АТ "Т" була встановлена для встановлення телефону в кожному будинку та офісі в Америці.

Що говорять про компанію?

Це свідчить про те, як ви позиціонуєте у своїх думках та серцях існуючими та потенційними клієнтами. Повідомляємо про Вашу компанію, ваші продукти та ваші послуги, швидше за все, можна визначити, чи будуть вони купувати чи ні.

Вибір цих слів не можна віднести до шансу. Якщо ви не задоволені відповіддю клієнтів, запитайте себе, які слова, які ви хотіли б використовувати. Що ви готові до цього сприйняття?

Ви повинні бути ефективними для розвитку лідера?

Чи є у вас проблеми, що передаються вашому бізнесу? Немає нічого не хвилюватися. Правило трьох для кращого управління часом завжди працює.

Щодо того, як багато речей, які ви робите на тижні або місяць, є тільки три завдання і заходи, які мають 90% вартості вашого внеску в бізнес. Вони відомі як Рулі трий

Створення списку.

Якщо ви створюєте список всіх, які ви вказали протягом місяця, це може включати 20, 30 або навіть 40 різних завдань і обов'язків. Якщо ви ретельно переглянете цей список, рядок по лінії, ви знайдете, що лише три позиції списку є 100% цінними для вашого бізнесу.

Три магічні питання

Як визначити найбільш важливі три? Дуже просто. Список всіх завдань і важливих речей з першого дня місяця до останнього. Відповідайте три магічні питання.

1,1 км Якщо я можу лише зробити одну річ у списку протягом всього дня, що буде найбільш цінною діяльністю для бізнесу?

За Рулем Три, найважливіші з переліку – кожен, хто оцінює найбільший внесок, який може зробити свій бізнес – ймовірно, зловити очей.

Це буде зрозуміло для вас, а також інших. Виділіть це завдання.

2,2 км Якщо я можу зробити лише два речі на моєму списку в день, що буде другим, що сприяє найбільшму бізнесу?

Зазвичай цей випадок також розкриється. Це може зайняти трохи довше, але це також зазвичай зрозуміло і очевидно.

3. У Якщо я можу зробити лише три речі на сайті, то що буде третій випадок, який би мати найбільше значення для мого бізнесу?

Якщо ви зрозуміли список і аналізуєте всі ваші відповіді, ви побачите, що лише три випадки мають найбільшу цінність для вашого бізнесу. Почати і закінчити ці завдання важливіше, ніж всі інші речі.

Автор: Павло Вербняк

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

ЗАМОВИТИ 5sfer.com/21518-lidery-v-biznese-i-pravilo-trekh.html

Tags

See also

New and interesting