Ажурирано

Британський телеведучий Ведмедик Гриллс став одним з людей минулого року, слова яких і дії мотивують мене подолати власні слабкі сторони і досягти успіху, в якому використовується для неможливості.

Хтось, Едвард («Бір» – це його дитяче прізвисько, за яким багато хто знає його у дорослому житті) – це просто ще одна дивовижна екстремальна зірка, яка виконує трюки і допускаючи багато, з точки зору венозних диванних аортистів, надихаючи в її сюжетах.

Але для кого він є пригодником, який перехрестив Атлантичний океан на надувному човні, а також став наймолодшою людиною, щоб піднятися вгору Everest. Колишній солдат британських спецпідрозділів, а нині гірський, екстремний чоловік і ведучий популярних програм про виживання в дикій природі, не зірвати взагалі і навіть на піку популярності залишається свого хлопця на дошці.

З своєї книги, керівництво по життю, я взяв правила 25 Bear Grylls, що він стежить за його життям. Я видрукував і виховав правила 3 і 4 на робочому столі, щоб я ніколи не забув їх.

1,1 км Чудові поїздки починаються з одного кроку.Коли ви стоїть біля підніжжя гори, ви навряд чи побачите шлях до вершини. Неподалік і дорога дуже обмотується і прихована за перешкодами. Єдиний спосіб отримати вгору, щоб почати, крок за кроком.

2,2 км Мрії вимагають жертви.Проста правда життя полягає в тому, щоб досягти того, що ви дійсно хочете, ви повинні дати щось, що ви тримаєте дорого, чи це ваше «просте» життя, ваша ніч в барі, ваш регулярний їжі або ваш час. Не багато людей намагаються, тому що не багато людей да. Більшість людей не хочуть йти про те, що просто.

3. У Щодня потрібна мотивація.Ми повинні заповнювати себе хабаром з хорошими думками, тому що кожен день щось пригнічує нас і забруднює наш мозок. Супплантувати поганий з хорошим. Подаруйте негативний з позитивом. Заповнити пітчер як часто ви можете.

4. Шок, жах... Так, іноді навіть я відчуваю себе неможливим, тому що я просто людина істота. Не боятися відчувати себе неможливим, тобто Візьміть глибокий дихання, розумово висипайте себе на плечі, зачепивши себе, тому що ви просто людина, а потім переходите. Довгий час не відчувається.

5. Умань Добрий експедитор – один, хто дарує своїм друзям перший або останній сніп води.В екстремальних ситуаціях особливо цінні.

6. Жнівень Ведуться роботи довгого і захопленого успіху.Не дивлячись на те, що ви уявите його на початку. Я підбираю гори і походу над скелі, навіть якщо я не був оплаченим за це – бо я люблю важко працювати і ризикувати. Тексти пісень, а це означає: Це робить мене живими.

7. Про нас Якщо я хотів би запам'ятати будь-які якості і може вибрати три, тут вони є.По-перше, бути людьми слова. Зберігайте своє слово, віддайте свої обіцянки та відповідально оціните можливі зобов’язання. По-друге, ніколи не обдурити. Якщо ми довіряємось в невеликих речах, це буде легше довірити серйозні речі. І третій, бути хорошими в часи кризи. Будьте готові, подумайте чітко і діяти рішучо.

8. У Сьогодні це перший день життя, який живе його відваги.На відміну від талантів, грошей або удачі, є ресурс, який ми маємо однаково. Ми маємо 24 години на добу, і що робить людей різними, як вони використовують 24 години. Не один багатий достатньо, щоб купити і змінити своє минуле, тому прямо зараз, змінити спосіб, який ви використовуєте час і ви будете змінити своє життя.

9. Навігація Вчимося фіксувати речі і тримати їх безпечно – це ознака реальної людини.

10. НавігаціяЗробіть себе занадто серйозно.Якщо ви потрапляєте в смузі, просто сісти і сміятися. Всі люди тепліші тим, хто може посміхатися на себе. Це людська природа, і наші найкращі жарти завжди про себе. Він демонструє характер, модність і витонченість.

11. Непристойнай Дика природа вимагає аудити. При стрибці з клафу, або перехрестіть клаптяву в льодовику, або ж викинути через грубу річку, ви не можете мати декількох спроб. Ви повинні зробити це в перший раз, і невірні зв'язки можуть коштувати вам дорого.

12. Сюрпризуйте себе.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У антіпації тесту, бравер, бравер версія якого ми думаємо, що ми заховані у нас. Все, що ми повинні зробити, щоб зробити себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

13.00 р. Зручні умови є тільки тимчасовим.й Життя сухості і теплоти, але без цілей на всіх, ніколи не замінить боротьбу за ці цілі в бою.

З Бараком Обама на «диких зодах»

14. Не пропустіть на помилки.Вони існують тільки для того, щоб дізнатися їх, щоб не жити ними. Якщо ви закручуєте, візьміть кілька хвилин, щоб з'ясувати, чому ви дізнаєтесь, що урок, посміхатися з ентузіазмом, а потім перейдемо, стає смартером і життєдіяльністю, ніж раніше. Ми не можемо повернутися назад, але ми вже завтра, щоб виграти або втратити.

15.00 р. Збій довіри.Ми повинні вітати провал. Це може звучати дивний, але тільки коли ви готові прийняти поразку, ви дійсно можете налаштувати себе для успіху.

16.00 р. Отримаєте з комфортної ями.Проблема з зоною комфорту полягає в тому, що вона звучить дуже комфортно, і коли ви занадто комфортні, життя втрачає свою різкість. Саме тому я зателефоную їй «комфортний плювати», адже плювати, куди можна швидше. А якщо ви хочете засихати, як орел, то обов'язково не варто жити в отворі.

17.00 р. Не завжди скаже нам простий спосіб, але це допоможе нам правильно.Ваша інтуїція хоче вижити і досягти успіху. Тексти пісень, а це означає: І це не переповнено вашим ego або іншими думками людей - ці помилкові речі живуть у вашій чіткій свідомості. Ваша інстинкт має чітке призначення: щоб допомогти вам. Послухайте його. Вивчайте його. Вивчаючи його, коли він говорить вам і вірить йому.

18 років Весь фокус утримання підходить, щоб зробити вправу і перетворити будь-яку роботу в вправи.

19.00 р. Я люблю дотримуватися правила 80:20.Це означає їсти здоровий 80 відсотків вашого часу, і їсти щось інше для інших 20. Уникайте, наскільки це можливо, напівфабрикати, білий цукор, надлишок солі, насичений жир, білий хліб, біле борошно і велика кількість бузею. А замість того, щоб з'їсти багато овочів і фруктів, і спробувати їсти їх сирою, якщо це можливо. Вживати більш зернові, такі як коричневий рис і житній хліб, і вибрати їжу, яка йде в природі - ви не знайдете тіста, що ростуть на деревах в будь-якій точці світу! Спробуйте їсти овочеві жири, такі як горіхи або авокадо, вибрати низькожирні білкові продукти. Риба і індика краще, ніж яловичина і свинина. Таким чином, ви втратите вагу і зміцните м'язи, мозок і серце.

20. Це легко бути життєрадісним, коли все йде гладко, але реальний час для життєздатності приходить, коли речі дійсно погані.й Пам'ятайте, що ніхто не любить вечерю.

21.Коли ви йдете через п'яти, просто триматися.Коли я знаходжу себе в пустелі, застрягти в комарів або заморожувати холод і заморожувати через середину океану, завжди є слова, які я повторю для себе над і над (і вони дуже легко пам'ятають, навіть коли ви дратували втомилися і не відчувають себе особливо бюстгальтер або сильний). Це - "право триматися". Коли ми віддаємо, ми знаємо нашу долю. Як ми продовжуємо йти, ми заслуговуємо на те, щоб вибрати нашу долю.

22. Я знаю.Я не знаю, чому це працює. Але це працює, і це питання. Чудовість буде майже завжди зробити вас щасливим.

23. Побачити ваші мрії, не ваші гроші.Гроші можуть зробити дорогу більш приємною, але вони ніколи не знімають отвір з неї.

24. Життя винагороджує жорсткий, не вмілий.За кожну успішну людину ви знайдете рядок невдалих спроб. Ми не можемо помітити свої невдачі (як ми засліпили їх успіхами), але для того, щоб досягти успіху, вони неминуче повинні пройти через ланцюг невдач. Це як працює світ: для досягнення успіху, ви повинні зіткнутися з перемогою більше, ніж раз. І в моєму досвіді реальна різниця між успішними і невдалими людьми є тільки в наполегливості, щоб зберегти переміщення вперед.

Читати далі:48 Питання, щоб допомогти вам зробити мисіння роз'яснення

9 Історії успіху

Закон про залучення: 30 способів залучення чого сниться

25. Не дайте.Якщо ви йдете, що ви робите, в змозі "глибше" і не спинитися, коли він отримує жорсткий не тільки взяти вас на весь новий рівень, але і привести до більш захоплюючого, повному і більш плідного життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: фольклор.ru/2016/01/bear-grylls-rules/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное