КУРС

Для того, щоб бути відхилений і resentful, як пити отруту в надії, що вона буде вбити своїх ворогів.

Nelson Мандельа.

Всі люди, як правило, будуть відхилені. У той же час деякі харбори і досвід відчуження в душі, а інші відразу ж роблять зрозуміло, що їх почуття боляче. Чому? Давайте спробуємо розібратися.

Закупівля 1. Ви жир (і це правда).

Хлопець сказав дуже товсту дівчину вона була жирною. Сама дівчина знає це, але той факт, що вона помітила дуже розчарування. У суспільстві не можна говорити про будь-яку проблему або «дефект». Це соціальний договір.Я не знаю, що ви жир, і ви не скажете мене, я поганий запах.

А потім раптом є розрив звичайної схеми: хтось розповідає нам щось неприємне про нас, чіпляється до нашого комплексу. Це щось абсолютно вірно, але це сором'язлива, тому що культурна людина не фокусується на таких моментах.

Збірна людина уникає неактних зауваженьй Культуристий чоловік не... Зареєструватися Де ми отримуємо все це? Чому ми раптом вирішили, що культурна людина чи не робити? Як ми знаємо, що ця особлива людина є культурою? Ми зробили все.

Звісно, деякі правила етикету були придумані перед нами, але ми сміливо скопіювали їх і почали використовувати їх. Ми створили певні очікування того, що людина повинна зробити. І коли людина не відповідає цьому образу, ми відступаємо його. Право? Це право.

Закупівля 2. Ви жир (і це не вірно).

Хлопець розповів про свою тонку подругу вона була жирною. І вона була, звісно, вона не жирна, вона худа, і він не помітив її. Навіть гірше, хлопець не бачив дівчину, як дівчина бачить себе.

Коли люди сприймають нас не так, як ми хотіли б сприймати нас, ми дуже боляче самоловим.й Але люди бачать різні аспекти. Якщо два люди не однаково оцінюють різні речі або незнайомці, то це не викликає перемир'я. А речі досить різні, якщо хоча б одна з них бере участь у емоційному зв’язку з темою або особою під час обговорення - в цьому випадку вже серйозна причина для сприйняття.

Закупівля 3. Подруга не тримала своїх обіцянок.

Він пообіцяв допомогти виправити велосипед, але він не прийшов до гаража, і йому довелося зробити. Він запитав, але він не прийшов, але він не був. Але він пообіцяв і він не був.

Ми не враховуємо обставини, які можуть призвести до цієї події (попадали підпілля, перекриття), пріоритети (він був зайнятий чимось власним, більш важливим), або різними системами значення (наприклад, для друга обов'язок може бути вторинним значенням, або це не може бути характерним для нього), або властивості самої людини (можна бути відсутній, незабутній). Що важливо для нас, щоб він не давав нам правильну увагу. І з цього, ми починаємо вирощувати наше свято.

Закупівля 4. Друг відмовився допомогти.

Як він? Я тримав кавуна, поки він курив, і пішов в магазин з ним, і рибу його захопив, коли він пішов на бізнес подорож. Я попросив кредит і він відмовився! Трактор.

Звичайно, я перебільшую, але такі ситуації також трапляються. Ми очікуємо, що люди лікують наші проблеми, якби вони були власними, і знову забуваємо, що вони навіть не нам. У деяких випадках ми відмовилися допомогти собі.

Але для того, щоб зрозуміти це, ми повинні спочатку покласти себе в місці іншої людини, і ми, через нашу самопізність, забути про це. І навіть якщо ми не відмовлятися від допомоги, є все ще цілий пучок незлічених факторів (друга ніколи не піддається сумі грошей для будь-якого, друг знаходиться в складній фінансовій ситуації, але не хоче зізнатися, друг зберігає за дар дружини / матері / дівчини). Чи існує причина, після того, як хтось відмовляється? Якщо ми думаємо на даний момент, ми розуміємо, що один не дає нікому, і тому безкоштовно робити, як він хоче. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Закупівля 5. Ви ніколи не берете мене до своєї партії.

Що я можу сказати тут серйозний образ. Ви йдете на вашу компанію, ви відпочите, весело, і я пропустіть вас. Ви ніколи не берете мене з вами, і я хотів би весело.

Звичайно, з точки зору сім'ї така вимога є серйозною проблемою, яка повинна бути адресована. Але в цій статті ми не шукаємо способів вирішення проблем сім'ї, але намагаємось систематизувати знання про стан справ.

І якщо ви стоять на іншому боці, то відступ можна негайно розсіювати. Пам'ятайте, коли ми пішли відвідати крупи? Ви сіли всю ніч з м'яким обличчям, і все, що мені довелося не висувати з компанією, але затримаєте вас? Я можу поважати вас в домашніх умовах, і в компанії я походжу в задоволення від компанії.

І знову, ми опинилися нашими самопізніми міркуваннями та очікуваннями. Але партнер не повинен приділити нам свій час, він може мати інтереси поза відносинами. І це право, він розширює горизонти людини, робить його більш цікавим співрозмовником.

Закупівля 6. Я зробив це, я був відхилений.

Чоловік закоханий, раптом його дружини ляпасає. Чоловік в шок:

- Для чого?

- Я мрію ви обдурили на мене.

До цієї категорії можна впасти, але вони також відбуваються в нашому житті. У нас завжди є внутрішній діалог. Люди постійно думають про те, як це було, як це може бути, як це буде. Дуже часто буває, що людина приготує до ситуації, говорить її роль для себе і для співрозмовника і, на основі попереднього досвіду з опонентом, уявляє, як він буде діяти і що він скажеш. І якщо він не схожий на цю реакцію, він буде відхилений його співрозмовником. Він не встиг зробити все, але вже відхилений.

І гасіння вкрай фантастично, і спілкування ще не відбулося, і негативна реакція не була довгою.

Стійкість може бути анульований в невизначений час, але ці шість гравітацій є основними видами. Якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити в цих звітах загальний. Ми відреагуємо, що ми не любимо. Ми відреагуємо те, що ми не живемо в реальному Всесвіті, і будуємо наші очікування людей і подій. Тепер виникає питання, яке б полум'я для всіх наших гранат?

Відповідь дуже проста. І, як завжди, головний убір наших неприємностей, судів і розчарувань. Ми є тими, хто має зробити те, що люди роблять. Ми повинні думати про те, що вони повинні сказати. Ми повинні розібратися, як будуть розвиватися речі. А потім ми відреагуємо, що йде неправильно.

Читати далі: Стійкість та резистентність – Що таке різниця?

Як боротися з гранатами? Як перестати псувати стосунки і зупинитися? З одного боку дуже простий, з іншого – практично неможливо. Ми просто повинні зупинитися в будь-який час від життя, світу, людей. Просто жити в світі і приймати його як це. Не легко, тому що ви повинні змінити себе. Змінити своє ставлення. І це довга, болюча, іноді нудна і дратівлива робота. Після того, як ми повинні відмовитися від звичайної частини себе, і замість того, щоб отримати нову, недосвідчену частину.

Нехай люди будуть самі. Нехай трапляються речі. Дозволити себе насолоджуватися тим, що відбувається. І найголовніше, не забудьте посміхатися!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.nadsoznaniem.ru/obidki/