Природні складові успіху: 5 уроків від наших старших братів

1,1 км Першим уроком успіху ми можемо дізнатися з дерев'ян. Єя, дерево! Це називається Уроком реалістичного фокусу.

У нас є багато смартерів. Так, він збиває голову проти дерева, але він робить його дуже успішним. Він реалістичний - він не намагається розбити дерево навпіл з одним ударом, так як багато з нас хочуть зробити, і він зосередився - він не збивається на дереві з усіх боків. Він побачає той самий момент, повільно рухаючись до свого черв'яка.

Не потрібно черв'як, але змія, і ми хочемо його знайти не в щільному дереві, але тільки посипати листям на землі.

р.

2,2 км Другий урок успіху можна дізнатися з риби. Це називається урок потоку.

Риба завжди купує на струм і, навпаки, популярну віру, це правильно. Це не для того, щоб ускладнити своє життя, але для того, щоб дати більше проходу води.

Так більше їжі і кисневого купання минулого в струмку води. Це робить її життя кілька разів багатим.

Ми, на відміну від риби, завжди намагаємося плавати з струмом в застійному струмі, і в результаті, замість 40 років життєвого досвіду, ми отримали один рік життєвий досвід 40 разів.

Ми не хочемо виїхати з зони комфорту, а потім дивувати, чому було так мало можливостей для життя.

Ми хочемо виграти лотерею життя без покупки лотерейного квитка.

3. У Третій урок успіху можна дізнатися з маленьких левів. Цей урок успіху називається “підібрати обличчя з кров’ю. й

Як навчитися. Вони навчаються від старших, більш досвідчених левів. І навчаються не з підручників і розмов, але на практиці. Вони знають, що ви навчитеся послухати обличчям з кров'ю.

Ми боїмося отримувати наші руки брудні. Ми сидимо на столах і подивімося на голий заєць на дошці, який навчає нас ходити. Або гірше, ми закриваємо наші будинки і навчаємо себе, і коли справа доходить до нас, ми не тільки не здатні полювати, ми боїмося запахом крові.

4. У Четвертий урок успіху можна дізнатися з собаки. Це суспільство і це називається хвост-першим.

У 21-му столітті неважливо, що ви робите, це стосується того, що ви мотивуєте інших. І чудовий приклад тут є собака.

Собачка не думають, "Перший ви доводите мене додому, живіть мене і вимити мене, а потім я зможу хвіст." Собака дає свої почуття першим, а потім отримує те, що він потребує в поверненні. Вона не змушує вас дати їй щось, вона так що ви хочете зробити це самостійно.

5. Умань П'ятий урок успіху повинен навчатися змії. Урочистий урок називається "Не вуса".

Я не думаю, "Я не маю рук або ніг, я маю поганий зір, я народилася в неправильній країні, ніхто не любить мене, мої батьки не турбувалися про мене, так як я захопився." Змія робить це з тим, що вона має, і ми навіть боїмося з цією твариною. І якщо вона не схожа на те, що вона просто змінює її шкіру і красила на нечах. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/blacklionmag?w=wall-95325074_13044