У вас є низька самооцінка? Вітаємо! Ви дуже хороший об'єкт, щоб виконати мрії інших людей. Так само зручно керувати і коксувати дії, необхідні для задоволення амбіцій інших, а також їх збагачення, благополуччя і просування. Чи не у вас є думка? Великий Це дуже простий для вас, щоб нагадати когось іншого.
Ви не маєте свободи вибору? Дорогі! Для того, щоб зробити вибір на вас, тим хто вже вирішив на ньому. Ви не маєте відваги почати щось нове? Це океї. Зробіть спосіб для тих, хто має трохи більше відваги. Покрокова частина і не перешкоджає іншим від виконання своїх снів і бажань. Ви занадто нервуєте і турбуєтесь? Я не знаю, що більш шкідливий в цьому випадку – алкоголь та нікотинове зловживання, або рівень вашої тривожності.
Дуже зручно бути глядачам в концертному залі, коли на сцені знаходиться зірка. Він зламається, залишаючи за всіма страхами і сумнівами і важкою роботою еквайрингу, щоб порадувати вас. Ви аудиторію. А ти, ти сидиш на стільці в столах і насолоджуєшся шоу. Ви можете подумати, що «Чи є зірка!» Сюрприз тисяч людей. З цими нарядами, їсти в ресторанах та продаж квитків на божевільні гроші за ваш виступ. І здається вам, що зірка на пологах дала право володіти високою самооцінкою, щоб згодом стати зіркою. Ви не отримали.
Ви коли-небудь дивилися, чому вам потрібна висока самооцінка? Хто потребує людей з високою самооцінкою? Ви коли-небудь мали, що ви вирішили підняти його? Або ви бачите успіх інших людей і оціните себе і свою бездіяльність з низькою самооцінкою?
Всі наші проблеми приходять з дитинства. Ми не любили, не затвердили, чи є хтось у нашому житті, який знищив нашу самооцінку своїм впливом на нас? Так, за допомогою іншої категорії людей, які не додають своїх цін. Покажіть вам трохи секрету. Так вони приховують їх один раз низькою самооцінкою. Але це їх особистий винахід. Що добре працює.
Чи знаєте ви, що більшість проблем можна вирішити? Ні, ви не робили? Тільки якщо ви хочете. У Вашому розпорядженні весь комплекс фахівців - від фітнес-тренера до стиліста з психотерапевтом. Очікується, ви скажете. Використовуйте інтернет, якщо ви вже платите за нього. Ви можете знайти необхідні відповіді на запитання онлайн. Головне - вибрати правильний ресурс і експерт.
Добре, серйозно, можливо, ви повинні спробувати значення себе вище. Якщо ви думаєте, що ви незадоволені і ніхто не любить вас, то варто сидіти трохи, подумайте і пам'ятайте, що ще люди, які зіпсують цю статистику для вас? Ви будете пам'ятати, що є ті, хто любить вас, хто піклується про вас, що є хтось, хто буде щиро радіти вашої перемоги. Чому не намагаються здивувати їх?
Я покажу вам, що в Америці молодші школярі дадуть один чарівний об'єкт на початку занять, який зображує найважливішу людину в житті. Ви знаєте, що це об'єкт? Ікона? Фото директора школи? Портрет матері? Ні? Це дзеркало. Чи не ви отримуєте подарунок, коли ви були дитиною? Яка проблема? Подаруйте себе зараз! Не забудьте ознайомитися з найважливішою особою в житті. Якщо ви не любите його образу, то маєте можливість працювати над ним.
Допомогти йому схуднути, змінити зачіску, освіжити його складність частіше в природі. Зробіть його посміхатися на приємних емоцій і смішних моментах. І якщо вид маленька дурна, то це не проблема. Зайдіть і дізнайтесь. Прочитати книгу, поспілкуватися з друзями на цікавій лекції або послухати її в Інтернеті. У той же час, ви можете відвідати багато тренінгів від відомих фахівців про способи збільшення вашого значення і, можливо, навіть знайти новий хобі до вашої кришки.
Але перед тим, як ми починаємо намагатися підвищити самооцінку, нехай це мало вправ. Закрийте очі і знайдіть в пам'яті ті моменти після того, як ви відчували, що ваша самооцінка виросла. Про нас Я знаю, що були моменти, як це! Я зв'язую цей момент, виступаючи на сцені перед аудиторією 400 осіб. Звіт англійською мовою. Він далеко від ідеального. І я зробив. Після того, як учасники конференції приїхали і сказали, що мій виступ був найбільш класним. Це сталося, тому що я не можу приховати свої емоції під час виступу. А що розмістили мене від інших спікерів.
Отже, я пропоную кілька напрямків життя, які покращилися, ви можете налаштувати кредит і збільшити свою самооцінку.
1,1 км Здорове харчування. Намагайтеся переключатися до здорових продуктів.
2. Спортивні вправи. До них щодня не менше 15 хвилин. Смуги в ліжку не підраховуються. Це ще не йога.
3. У Ваше зображення. Зміна, але радикально не менше одного елемента. Чоловіки повинні відтінити свою бороду або змінити колір сорочки. Для жінок зробити нову зачіску і змінити стиль макіяжу.
4. У Запитайте нові знання. Читати 3 книги. Будь ласка, не плутайте з репостом мудрих казок у соцмережах. Спробуйте відрізнити Marquez від Castaneda.
5. Умань Вивчайте нову майстерність або майстерність. З вміння варити кашу варити пляшку або просто навчитися малювати. Хоча якщо ви навчитеся медитати і дізнатися себе, це не погано.
6. Жнівень Відвідуйте стоматолога або іншого фахівця, який затримався. Вивчення симптомів захворювання в Інтернеті не підходить.
7. Про нас З'ясуйте в тому, що рік був скасований і скільки років був побудований Ноа Арк.
8. У Почати посміху. Непросто. Загублені м'язи і навички. Але хоча б спробувати.
9. Навігація Очистити шафу (на кухні, стіл, передпокій). Рівень для балкона гуру. Покиньте, що ви ніколи не чули.
10. Тепер найважчіша частина. Стоп думки про те, що інші будуть думати про вас. Інші люди мають свої проблеми - геморой, байдужість, відсутність сексу або грошей. І щоб вижити їх набагато більше, ніж ви робите.
Я даю вам місяць. Якщо ви не можете це зробити, отримуйте результати принаймні одного питання. У вас є власні варіанти роботи. Я впевнений, що це буде невеликою можливістю для себе. А потім ми підемо! Я знаю, що!
Не дайте іншим шанс зробити те, що ви можете. Або стати те, що ви можете стати. Скарга? Я теж! Далі походимо разом.Видання
Автор: Олена КлименковаЧитати далі27 Bad Habits That Steal Наша ЩастяЧому потрібна багата і успішна людина?P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.facebook.com/My40Club/#