Зв'язки, що веде до розриву

Сьогодні Я хочу розповісти вам про часті помилки в сімейних відносинах, які призводять до їх розбиття.

Перші помилки зроблені на початковому етапі, при створенні сім'ї.

Сім'я, звичайно, повинна бути побудована в якості виробництва.

р.

Подаруйте мені приклад від моєї практики. Після того, як я був запрошений, щоб дати лекції про психологію студентської сім'ї в одному з наших Ростовських університетів. Я почався з того, що в студентській сім'ї немає психології, є одна безперервна патологія.

Будівля сім'ї необхідно підходити до будівлі підприємства. Всім відомо, що для побудови компанії потрібно:

• стартовий капітал;
  • виробничі приміщення (або офіс);
  • кваліфікований персонал.

Усі ці елементи відсутні.

Сім'я є дуже складною освітою, в якій повинні виконуватися навчальні, економічні, правові, емоційні та сексуальні функції. І ви повинні бути готові виконувати їх для того, щоб мати можливість виготовити свою подушку.

Простий приклад непідготовленості полягає в тому, що багато жінок навчаються ковтати на власній дитині вперше. Чи не так милосердя своєї дитини? Це має бути застрахований. Якщо лікар приходить до операції - він розповість йому, як знімається апендіцит, а потім вони будуть посилатися на вас, ви погоджуєтесь працювати на нього? Звісно! Так в сім'ї. персонал повинен пройти навчанняй

Я завжди хочу згадати слова С.Я. Маршак: Три мудрих чоловіків в одному тазу відібрали на море в громі. Якщо старий тандем був міцним, моя історія буде довше.

Навколо всіх випадків підприємство, яке повинно бути існувало протягом 100 років, в першу чергу життя. Це тільки за офіційними даними.

Звичайно, в студентському середовищі, в клубах, соціальних мережах, людина може добре виконувати, і коли мова йде про реальну сім'ю, повну непідготовленість і розпад спільного підприємства. Тому вибір партнера необхідно ретельно підходити, тому що процес «виробництва» в сім'ї має досить довгий цикл – розрахувати, як довго потрібно підняти дитину.

Запропонуйте себе: «Я готовий побудувати власну сім’ю, маю всі необхідні інгредієнти?» « » » » » » » » » » » » » » »

Кожен партнер повинен мати можливість годувати. себе, ваш чоловік і дітий Що йде для жінок, теж. «Чому варто годувати чоловіка?» Вам не потрібно, він сам подає, але він може хворіти і лікуватися. Якщо, звичайно, ви хочете, щоб сім'я була сильною.

На жаль, зараз багато жінок, які живуть не з чоловіком, але з чоловіком. Це те, що я зателефонував проституції. Угода, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й

Припустимо, що сім'я була створена і проіснувала протягом тривалого часу. Настає етап, який можна назвати - звикаючи до того ж. Коли вони говорять один одному, вони звикли до тих же якостей і перестають оцінити їх - вони приймають це надані.

Це відбувається, коли людина вирішує змінити чоловіка або дружину.

Найчастіше люди шукають нові враження в сексі. Він хоче залишити ці нові сексуальні враження, але в той же час не хоче втратити якості свого колишнього партнера. Я часто кажу жінкам: Якщо ви дізнаєтесь, що чоловік продемонстрував себе десь на боці, то відправив його жити там.й

Якщо ви любите його і ваш суперник більш гідний, то подивіться на неї. Проаналізуйте, які якості привабили чоловіка і приступайте до роботи з їх придбання. До цього до неї. Якщо ваш чоловік зробив помилку - купив одну невелику деталь, і припинив прийом від вас, що він отримав до - ви побачите, що він не може жити без вас і повернеться назад.

Передумова в сімейних відносинах є зростанням партнерів. Важливо уникати моменту, коли ви починаєте дратувати свого партнера.Видання

Автор: Михайло Литвик

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: litvak.me/statyi/article_post/kak-stroit-semyu