Ті, хто колись був близьким і значущим. . й

Форми є тими, хто колись був близьким і значущим.й У кращому випадку є теплі спогади «формерів». й

У гірших «формери» ідеалізуються, набуваючи значення втрачених ідолів. Загублені частини себе.

Або вони «демонізовані», що перетворюються від близьких людей до значок та інших скрабів.
Зовні переселенці, які ви не хочете бачити в собі. й

Тим не менш, як ідеалізоване і знецінене зображення Інші залишають в душі воронку болю, деякі незакінчені дії, які не дозволяють відповідним значущим досвідом відносин, вивести висновки, звільнити себе від дитячого способу виготовлення Другого грандіозного, і себе невеликого і незначного.

Я не знаю, як я можу витрачати стільки років життя на це. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він завжди зіпсував мене.
до Але ви помітили його з якоїсь причини?
Я.
Чому?
- Я не знаю. Може бути вона боїться бути самотньою або вона відчувала себе Він був так нещастя...
Ви коли-небудь сказали йому про ваші стосунки?
Я сказав йому щось неправильно і я врятував його.
Чи не від пригнічення ваших почуттів, що виникає твій відчуження?
- Як виглядає вона.

Він був дуже добре для мене... від розумної сім'ї, хороший будинок, заможні батьки. Я не можу похвалитися такими ресурсами. Я часто думав, що не гідний йому.
- Ви порівняли себе з ним?
- Я. Вона завжди відчувала, як кіндерелла обрана князем. Я був в сім-му небі. І зникнув. Я відчував занедбаний і... Що робити, якщо це сталося. Я все ще відчуває себе непривабливим...
Ви думаєте, що він цінний і ви не знаєте?
Я не думаю, що мені здається, але це.

По девальвації, демонізуючи інші, ви даєте йому те, що ви не визнаєте в собі.й Деякі види нездатності ... Витривалість. Незрілий.

В ідеалі, ви також даєте йому, що ви не можете розпізнати себе. Ваша гідність. Ваші таланти. Ваше право вибрати.

У обох випадках ви повісили ... в небезпекі, що інші не стали те, що ви хотіли б його бути.

Тим не менш, відносини завжди носять потенціал досвіду, який можна прийняти. Або знепад.

Злий, ви будете відчувати гіркоту. Від того, що ... не вдалося. Не виходив. Ви не можете залишатися в зв'язку, навіть якщо ви спробували. Може, він намагався, теж?

Він зробив все, що він теж міг. Ми робимо все краще.

- Я так шкода. Зважаючи на те, що відносини надходять. Ми обидва спробували.
- Так, сумний.
Зараз я побудував відносини по-різному. Насправді, тепер, з іншим чоловіком, я побуду їх по-різному.
Ми говоримо більше. Я можу сказати вам, що я хвилююсь. Я слухав його, теж.
до Ви дізнаєтесь про свій досвід?
- Так ... Тепер я старша.

Якщо інше - Ідол або Ідол, то ви тримали другу половину.

Якщо ви визнаєте інше, як недосконале і визнає значення досвіду відносин, то ви стаєте Whole і Valuable.

І він теж, для того, щоб він інвестував у ваші зміни. опублікований

Також читайте: Ми нарадуємось розірвати.

Для себе ніжний.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/veronika.hlebova.9/posts/ 10205871915773083