Який бізнес? Чому ми так готові ввести життя когось?

Моя мама-в-права тепер активно облаштовує котедж, будуємо щось там, модернізуємо. «Чи нема грошей?» І було нормально. Чому потрібен балкон, тераса і окремий колодязь? ?

Багато років тому, в четвертому році університету я випустили. Мій сусід при вході випадково знає цю історію, бо навчає там. Коли я побачила мене, коли я повернув свої дослідження. Я хочу зустріти її в ліфті, недалеко від магазину, і в цілому, скоро я починаю ховатися від неї в темних куточках. Я втомлюся пояснювати і виправляючи себе незнайомцю на тему, яка не була в моєму житті на сто тисяч років. Тому, в принципі, ми не повинні пояснювати і виправдати.

Найгірша частина полягає в тому, що моя робоча книга вдома. Дякуємо Богу дуже мало хто знає це. Ви б.

- Скільки ви платите?

до Чому вас не в країні? Чи не у вас є?

- Чому ви не думаєте про пенсію?

- Чому у вас є більше дітей?

до О, ви в клініці, теж. Що сталося?

- Хто підтримує вас?

- Ви добре. Так само, чи є причина?

до Як перенести неробочий чоловік?

- Чому ви опинилися з університету?

до Ви коли-небудь бачили машину Іванов купили? Дуже дорогі.

Підрахунок інших грошових коштів. Прийміть свій погляд. Накласти одну думку. Суддя.

Щодо догляду. Кожен повинен знати і оцінити.

Чому ви одружилися? Вагітна Чому ви одружилися так пізно? Нісний шпинінг? Чому ви не отримали шлюбу? Немає того, що він взяв? Чому ви народилися рано? Тепер ви покинути дитину на бабуся. Чому ви народилися пізно? Тепер діти хворіють. Чи не мав дитини? Що таке жінка? Як довго ви застиглися? Божевільний. Чи не вистачає їжі? Не думайте про дитину. Чи не годувати на всіх? Що ти? Ви працюєте важко? Я закинувся сім'ї. Чи варто працювати? Як мінімум подумати про пенсію. Шукаєте себе? Любитель. Ви погано дивитесь? Лази коу. Тоо тонкий? З'їсти більше. Жирухи Ви повинні харчуватися менше.

З якоїсь причини, вважається, що викладання незнайомого життя людини досить нормально. Задайте невідповідні питання, дайте несправедливу консультацію, напишіть описати коментарі та судді.

Хто судді? Що ми дбаємо?

Вони також говорять, що ви не повинні турбуватися про те, що люди думають про вас, бо кожен турбує себе і що ви думаєте про них. Я не думаю.

У зв’язку з тим, хто залишив на постійне місце проживання поза пострадянським простором. Неординарна свобода є одними з інших речей, які знаходяться в цих маленьких речах (наскільки вони?) – коли інші не подбають про те, як ви одягнете, що ви годуєте дитину, і чому ви ще не одружені. Саме тому вони йдуть в ранок вранці в своїх піжами на свіжому випічку.

Недавно, неймовірна кількість репостів і вподобань російського резидента США, який написав про таке явище, як «необтяження» і до якого «за» люди так важко звикли.

до Ви маєте право висловити свою думку тільки якщо це безпосередньо пов'язане з вами, вона писав. Тільки якщо ви платите за неї або це відбувається в вашому будинку. Всі

У всіх випадках це не наш бізнес, ми проходимо, не linger. Або покажіть про погоду. Тому що все інше небезпечне і неприпустимо.

І якщо ніхто не зловживав і ніхто не повинен бути рятувальним, то все інше не є нашим бізнесом. Подавати дитину з сумішшю або цукерками, випадають з університетів або робочих місць, живуть в цивільному шлюбі або приєднуватися до рядів безтурботних, тату або гоління голими. Що ми дбаємо?

Чому кудись в магазині в піжами бігти, а десь навчити дівчат не йти без макіяжу і зачіски навіть знімати сміття. Ви не збираєтеся зустріти багато людей по дорозі? Вони будуть.

Ми ще не вирощуємо з коротких совок штани і традицій для обговорення інших, сидячи на лавці біля входу. Такий спосіб. Більше агресії.

Ми не толерантні. Спостереження білоруських громадян, які не глиблюють в проблеми, які дійсно вимагають рішень, готові відірвати від будь-якого, чия думка відрізняється від наших. Маленькі речі.

Цікаво:

12 Beliefs, які роблять живу

Що робити секрет

І це не про «хати з краєм». Не про те, що сидять тихим і зберігаючи голову вниз. Але лише коли необхідно допити - наприклад, хтось збитий у в'їзді, і ми повинні бачити, якщо, наприклад, не врятувати життя людини - раптом "небо вдома". Або попросіть власника автомобіля іржі, щоб видалити його поза з боку тротуару, через який, як молодий, так і старий, змушений красти на дорозі. Або наполягати, що особливе життєдіяльство очистить після собаки, які залишили на майданчику «відбиток». Немає, ми не піклуємось. Ми хотіли б судити...

Автор: Анна Петрова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Picture: леді.tut.by/news/relationship/493023.html