10 речей, які ви не повинні сказати добре бабуся

Не один навчає вас, як бути кращим бабусям, ви повинні отримати його з розумом. Бажаєте знати, як бути хорошим бабусям? Ви ніколи не можете сказати.

Це ніколи не збирається розповісти про найкращий бабуся.

«Що носити?
Футболка з Iron Maiden, костюм Gucci або костюм Adidas не є вашим бізнесом, як ваші грандіозні сукні. Критикум підходить тільки тоді, коли він ще дуже невеликий і явно незрівняний з жаром або холодом.

«Що ви годуєте його? ?
Принаймні чіпси шприців. Не ваша дитина. Давайте батькам боротися з наслідками. Після того, як все, не ви в кінці '70-х вірять в подрібнені бананові печиво на тримісячну дочку? Сама річ.

Він потребує строгої дисципліни.
Дискиплін дуже тонка речовина. Не потрібно боятися, що онука виросте ніжним, якщо батьки спілкуються з ним, і він розуміє все.

"Я ніколи не даю себе."
Порівняння безглуздих. У вас немає. І якщо ви не хочете з'їсти знаряддя, нехай він отримає більше.

Якщо ви впевнені, що це безпечно?
Власне, я до. Більшість батьків піклуються про своїх дітей. І якщо їхня дитина піднімає бари, як мавпа, вони, ймовірно, думали, що вони можуть. Як бути хорошим бабусям в ці дні.

"В моєму часі"
Так, це може стати початком захоплюючих спогадів, але вона звучить як прихована критика. А потім змінилися час. Ви не маєте IPads, і ви не змусите дитину грати з дерев'яним мечем в карнизі.

"Я не хочу заважати, але"
Ви вже домовилися. І без дозволу. Будьте обережні у вашій критики, думають двічі – і вам потрібно це?

«Офісний курс Я не найкращий бабуся. й
Ух, ерм! Стоп. Не гасить визнання свого виняткового І зупинитися ревнощами іншої бабусі. Не водити в зв'язки. Якщо у вас є два грандіозніпаранти, ви повинні жити з ним.

Я не бачив вас протягом двох тижнів.
Що? Чим більше ви скаржаєте, тим більше вона відчуває себе як мольга. Про нас Діти і онуки мають своє життя: робота, навчання, друзі. Не кладемо ковдру уваги на себе. Немає одного, хто любив будь-якого віку під дуресою.

«Я жити виключно для тебе. й
Ви не повинні жити виключно для когось, це виховані звинувачення. Спробуйте життя для себе. І поспілкуватися з молодшими, тільки коли це дійсно весело для вас і їх. Молода зірка бабуся. Видання

Також читайте: Якщо ви хочете, щоб діти вийшли з вашого способу.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: /users/1077