473
Як зробити теплицю в бочки своїми руками
Цей сезон я не хочу зробити теплицю, і я дійсно хочу огірки. Я мав подряпинити голову, як не зробивши теплицю їсти її огірки. І я думав! У мене є стара бочка, в якій я спалю старі сухі гілки з дерева і чагарників. Рік тому будинок практично згорнув з цим бочкам, так як потім у мене є лебідка на місці не спалювати сміття, але досить взяти його на полігон. З тих пір, поки ви не будете використовувати його під водою, тому що вона витікає. Так я вирішив зробити теплицю в бочку. Я описую, як це все вийшло.
Опис майстер-класу Встановлюємо бочку на місці передбачуваної теплиці. У нашому випадку це майже середина сайту, сонячне місце і не далеко від запасів води.
Ми заповнюємо до половини бочки з різними зайвими ярусами, в нашому випадку його зачаровують після пожежних дощок і сухих гілок, які повинні бути спалені або взяті на полігон.
Стирання всіх цього сміття. Якщо ви повторите мій досвід, візьміть туфлі, щоб не пошкодити ноги.
Висаджуємо жито в зимові ліжка. Запобігає бур'янам з вирощування і розсипання землі. Ось навесні, верхню частину житки слід видалити, покласти її просто в теплиці.
Покладаємо гумус в теплиці на чверть бочки. гумус власного виробництва від компосту три роки старіння.
р.
Зверху гумусу засипаємо грунт 7-10 сантиметрів і запліднюємо її, якщо ви знаєте склад вашої землі.
Ми висаджуємо огірки в бочку і покриваємо їх 5 літровими каністри без дна і з відкритими кришками. Після 2 тижнів огірки більше не вписуються в цю теплицю, і вони натовпуються.
У середу між огірками можна покласти ємність і зробити невеликі отвори в ній, потім вода буде повільно бачити в грунт і поливати огірки. Але ми не змогли відрегулювати, вода швидко залишила відро.
Трохи більше місяця пропущено і можна лікувати самостійно свіжими огірками з грядок. Огірки були соковитими і солодкими. Задоволення!
Яка хороша бочка для теплиці?
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: 4udesnaya-da4a.com/parnik-v-bochke/
Опис майстер-класу Встановлюємо бочку на місці передбачуваної теплиці. У нашому випадку це майже середина сайту, сонячне місце і не далеко від запасів води.
Ми заповнюємо до половини бочки з різними зайвими ярусами, в нашому випадку його зачаровують після пожежних дощок і сухих гілок, які повинні бути спалені або взяті на полігон.
Стирання всіх цього сміття. Якщо ви повторите мій досвід, візьміть туфлі, щоб не пошкодити ноги.
Висаджуємо жито в зимові ліжка. Запобігає бур'янам з вирощування і розсипання землі. Ось навесні, верхню частину житки слід видалити, покласти її просто в теплиці.
Покладаємо гумус в теплиці на чверть бочки. гумус власного виробництва від компосту три роки старіння.
р.
Зверху гумусу засипаємо грунт 7-10 сантиметрів і запліднюємо її, якщо ви знаєте склад вашої землі.
Ми висаджуємо огірки в бочку і покриваємо їх 5 літровими каністри без дна і з відкритими кришками. Після 2 тижнів огірки більше не вписуються в цю теплицю, і вони натовпуються.
У середу між огірками можна покласти ємність і зробити невеликі отвори в ній, потім вода буде повільно бачити в грунт і поливати огірки. Але ми не змогли відрегулювати, вода швидко залишила відро.
Трохи більше місяця пропущено і можна лікувати самостійно свіжими огірками з грядок. Огірки були соковитими і солодкими. Задоволення!
Яка хороша бочка для теплиці?
- Бочка швидко нагріває і передає тепло на землю і огірки.
- Бочка займає невелику площу на ділянці
- Огірки висять з бочки і зручно збирати
- Огірки високі і не потрібно згинатися до обробки або води їх.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: 4udesnaya-da4a.com/parnik-v-bochke/
Як зробити септик для дачі своїми руками
Російський октакоптер на водневому комплексі встановлюється світовий рекорд на тривалість польоту