Ви чули про Crocodile Dundee? І Kangaroo Dundee? Афіша Барнс – зірка Австралійського фільму «Кангуру Дунде». Кріс також герой десятків дрібних кенгуру, мами яких померли, поки вони все ще були у своїх сумках.
Тваринний коханець Афіша Барнес також відомий псевдонімом Brolga, що означає «Австральський кран». Його прізвище не випадково, перш ніж Кріс займався збереженням птахів в Західній Австралії. Тепер він зайнятий створення сатурієнту для кенгуру, мами яких були вражені до смерті автомобілями, поки вони ще були у своїх сумках.
Якщо ви думаєте, що є кілька з них, то це не так. По суті, кенгуру часто загиблими автомобілями. Якщо ви думаєте, що захист передньої частини авто випадково називають «кангароот», то ви також не здогадували.
р.
Кріс зазвичай знаходить маленькі кенгуру в мішках збитих до смерті кенгуру з боку дороги
Одного разу, працюючи в якості довідника, я помітив на дорозі кенгуру. У мене є автобус, щоб перевірити його. й
«Це був жіночий кенгуру. Він був мертвий протягом декількох днів, але все ще був живий куб в її сумці. й
«Я взяв його і назвав його Палау. Я потім закрили і випустили його назад в дику через рік. й
р.
Це був перший рятувальний досвід Кріса Барнеса, після чого він хотів створити санцтуар. «Що багато людей їдуть з кенгуру, не знають, що ще можна жити трохи кенгуру у своїх живітах прямо зараз. й
Кріс створив рятувальний центр для маленьких кенгуру, але скоро виявляв, що там не було достатньо місця і йому потрібно розширити.
Тим не менш, працюючи два вакансії, він не міг його дозволити, але він був збережений спадкуванням, що залишилося йому на дядько.
Сьогодні, Кріс Barnes продовжує розширювати запас і подбати про невеликі кенгуру. Його заслуги навіть зауважили Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Сучасно створені для цієї програми «Kangaroo Dundee».
Сьогодні Кріс має 90 акрів чагарників, 30 будинків для кенгуру різного віку та інших тварин.
Кріс каже:
Він намагається зберегти чагарники та інші рослинні непристойні, так що маленькі кенгуру мають повне почуття дикої природи.
Кріс зробив кенгуру сумки з ковдр і наволочок, щоб вони ніколи не замерзли, відчувати себе безпечно і бути з ним, де він пішов.
Як кенгуру стають дорослими і готові жити самостійно, Кріс випускає їх в дику.
З моменту відкриття в 2005 році резерв допоміг понад 200 кенгуру.
Квасарати, як маленькі діти, потребують постійного догляду.
р.
Неймовірними зусиллями Кріса були можливі щедрі пожертви. Наступною метою є створення першої лікарні дикої природи в Центральній Австралії.
За подяки й неземної доброти тварин, Кріс назвав Австралію року в 2014 році.
, Україна
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Фото: Animalworld.com.ua/news/Kenguru-Dandi-Kangaroo-Dundee