464
Ви живете в першу чергу. Що я хочу.
Ви живете в першу чергу. Тоді що ви хочете.
Як ви любите, це швидкість автомобіля. Ви приводите один раз, це все. Ваше життя ділиться на до і після.
У сегменті «Афтер» завжди є спокуса ковзати в стратегію «простімомод-подібний». Іноді я хочу сказати, "Повільно, людина!"
Іноді в гострих кутах Я похилий, я боїться літати в поле, я почав сповільнювати, я гойдалка, я розумію, що гальмування на великій швидкості є поганою ідеєю, людина, що робити, де перетворити рульовий круг?
У цій точці на горизонті з'являються одна з моїх справжніх дзеркал.
Він занурив прапор на мене і живився, "Ви не смоктати, забрати швидкість." Все про рівень! Ви будете входити в куточок.
І зникне сумнів.
Після того, як ми не тільки
Ми, фольги, вечерки, генії, божевільні і забуті, які вони завжди захищені і люблять, враховуючи всі умови і можливості для розвитку і радості. Через уроки, через людей, через ситуації.
Я не маю доказів.
Я просто відчуваю його.
Я просто жити, як це.
Отримайте ваш легко. Ви не повинні йти над головою для цього.
Так, в магазині невиконаних комуністичних товарів – просто зайдіть і зробіть її з магазину.
Люблю тебе.
Або ви робите.
Історії про глотки і турпентин винайшли ті, які люблять страждати.
Життя – історія радості.
Про розвиток, про актуальність, про новизну, про зацікавленість, про привід.
Швидкість. опублікована
Автор: Тетяна Мегера
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: razgovorosuti.megerya.com/rezko-tormozit-na-bolshoj-skorost-durnaya-zateya/
Як ви любите, це швидкість автомобіля. Ви приводите один раз, це все. Ваше життя ділиться на до і після.
У сегменті «Афтер» завжди є спокуса ковзати в стратегію «простімомод-подібний». Іноді я хочу сказати, "Повільно, людина!"
Іноді в гострих кутах Я похилий, я боїться літати в поле, я почав сповільнювати, я гойдалка, я розумію, що гальмування на великій швидкості є поганою ідеєю, людина, що робити, де перетворити рульовий круг?
У цій точці на горизонті з'являються одна з моїх справжніх дзеркал.
Він занурив прапор на мене і живився, "Ви не смоктати, забрати швидкість." Все про рівень! Ви будете входити в куточок.
І зникне сумнів.
Після того, як ми не тільки
Ми, фольги, вечерки, генії, божевільні і забуті, які вони завжди захищені і люблять, враховуючи всі умови і можливості для розвитку і радості. Через уроки, через людей, через ситуації.
Я не маю доказів.
Я просто відчуваю його.
Я просто жити, як це.
Отримайте ваш легко. Ви не повинні йти над головою для цього.
Так, в магазині невиконаних комуністичних товарів – просто зайдіть і зробіть її з магазину.
Люблю тебе.
Або ви робите.
Історії про глотки і турпентин винайшли ті, які люблять страждати.
Життя – історія радості.
Про розвиток, про актуальність, про новизну, про зацікавленість, про привід.
Швидкість. опублікована
Автор: Тетяна Мегера
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: razgovorosuti.megerya.com/rezko-tormozit-na-bolshoj-skorost-durnaya-zateya/