Учні Сербської замість придбання одягу дали гроші хворим дітям і відсвяткували в футболках

Випускники гімназії сербського міста Піроту вирішили відмовитися від дорогих суконь і костюмів на випускний вечір. Кошти, що зберігаються таким чином, підлітки погодилися дати тим, хто потребує.

1478418

Під час акції студенти та викладачі зібрали 310 000 динанів. Ці гроші дали 3 сім'ї з тяжко хворими дітьми. Зокрема, в церемоніальному залі гімназії було передано кошти на 12-річну предрагічну патологію, яка страждає на церебральну пальцю, 11-річному Matej Lazarevich, який занурився на 7 операцій і 5-річної чеді Tosic, також страждає від церебральної пальці.

Після урочистостей в гімназії випускники прогулялися через центр зносу футболок, які читають «Ваш 5 хвилин блиску – це все життя». Учні, які хочуть зробити щось, щоб запам'ятати і встановити приклад для майбутніх поколінь. «Ці гроші, які я даю за дорогий одяг, який, хто знає, коли я зношена, я можу подарувати кому-небудь, хто дійсно потребує його», – пояснює Брана Костич.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gazetavv.com/news/ukraine/87470-serbskie-vypuskniki-vmesto-pokupki-naryadov-otdali-bolnym-detyam-i-prazdnovali-v-futbolkah.html