345
Секрети приготування правильної картоплі терт
Чи є дійсно картопляний терт? Я не впевнений, що дійсно. Я думаю, якщо взяти картоплю, порізати її, посолити її в вершковому і тертому сирі, і випікати його все, результат буде смачним.
Гратен є дуже базовим блюдом. Дуже просто. Це смачно. Неймовірно висока калорійність. І дуже задоволений. Приготуйте його для тих, хто любить. Якщо вам не подобається, вони будуть любити вас, коли вони намагаються рецепт.
Є багато тертих рецептів онлайн. В один раз я припинив такі рецепти і почав варити блюдо оком, часто з різним успіхом.
Що я хотів: ніжність і вершкова консистенція, легкий аромат від приправ і щільна текстура (так що тертий може бути красиво зрізаний і подається).
Що відбувається іноді: Сметана, занадто багато вершкового масла, м'яко консистенції. Смачні, але не так.
Виховавши мене, як приготувати в кулінарній школі і відкрити кілька секретів. Я зустрію секрети з вами. Кожен має право дізнатися, як приготувати смачну їжу.й
Спосіб приготування:
1,1 км Змішайте разом вершки, молоко, подрібнений часник, 1⁄2 чайна ложка солі, свіжозапалений чорний перець і щіпка горіха.
2,2 км Добре змащуємо цвіль для хлібопекарського масла. Частково накладаючи шматочки картоплі один поверх іншого, покрийте форму шаром картоплі. Трохи солі. Покладіть ще два шари картоплі, після чого додайте третину молочного вершкового соусу.
3. У Повторіть з рештою картоплі і залийте соусом лівовер в форму. Покрийте форму фольгою і відправте, щоб запікати в духовці 45-60 хвилин. Візьміть форму з духовки, перевірте готовність картоплі і дайте настоятися 10 хвилин. Наріжте терточку на шматочки потрібної форми і подайте в сторону блюдо.
Також смачно: Баклажани з соусом перцю
Приготування швидко - 3 супер простих і незвичайних рецептів з макаронами
У традиційному варіанті в останні хвилини варіння тертають, його посипають гострим тертим сиром - грудером, наприклад. Я вірю, що сир перериває ніжний смак картоплі, і я їх не використовувати. Але якщо вам подобається плавлений сир (який не схожий на це?), то додайте його в останні 10 хвилин варіння (можна близько 50 грамів тертого сиру) і варіть без фольги на 200 градусів (основна температура готування становить 160 градусів). опублікований
Автор: Алла
З любов'ю, насолодіться стравами!
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/pravilnyj-kartofelnyj-graten/
Гратен є дуже базовим блюдом. Дуже просто. Це смачно. Неймовірно висока калорійність. І дуже задоволений. Приготуйте його для тих, хто любить. Якщо вам не подобається, вони будуть любити вас, коли вони намагаються рецепт.
Є багато тертих рецептів онлайн. В один раз я припинив такі рецепти і почав варити блюдо оком, часто з різним успіхом.
Що я хотів: ніжність і вершкова консистенція, легкий аромат від приправ і щільна текстура (так що тертий може бути красиво зрізаний і подається).
Що відбувається іноді: Сметана, занадто багато вершкового масла, м'яко консистенції. Смачні, але не так.
Виховавши мене, як приготувати в кулінарній школі і відкрити кілька секретів. Я зустрію секрети з вами. Кожен має право дізнатися, як приготувати смачну їжу.й
- Використовуйте не вершки, але поєднання вершки і молока. Чому? Для того щоб картопля була смачною і вершковою, їм потрібна волога. При впливі високої температури вода в випаровуванні молока проникає картопля і робить її м'яким. Є менше води в кремі, але набагато більше нафти і білка. Під впливом високої температури крем стратифікований - білки спалюють, а масло розтоплюється. Олія робить блюдо надмірно жирним, але вона не проникає достатньо в картоплю, в результаті чого вона не щільна, цільна, вершкова картопляна касазол, але окремі шматочки картоплі, наповнені маслом.
- Приготувати тертці при досить низькій температурі. Ми додаємо трохи вершків – хочемо, щоб вони перетворилися в соус. Це можливо, якщо температура варіння регулюється. В іншому випадку крем розщепить.
- Щоб поліпшити смак страви, не боїться додавати приправи: Трохи часнику, чебрець, горіх. Відмінність смаку буде дуже помітною.
- Приготувати тертці щільно закриваючи форму фольгою. Ми не хочемо води просто випаровувати в духовці. Замість цього потрібно тримати його в посуді.
- Якщо ви хочете урізноманітнити тертя, скористайтеся поєднанням з іншими овочами: солодка картопля, патрупи, корінь селери. Основне правило - два шари картоплі, третій шар - рослинний.
- 500 грам картоплі, шкірки і тонко скибочка
- 1 невеликий зубчик часнику, дрібно нарізаний і подрібнений
- Щітка горіха
- 150 мл молока
- 100мл жирний крем
- 10 грам олії
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
1,1 км Змішайте разом вершки, молоко, подрібнений часник, 1⁄2 чайна ложка солі, свіжозапалений чорний перець і щіпка горіха.
2,2 км Добре змащуємо цвіль для хлібопекарського масла. Частково накладаючи шматочки картоплі один поверх іншого, покрийте форму шаром картоплі. Трохи солі. Покладіть ще два шари картоплі, після чого додайте третину молочного вершкового соусу.
3. У Повторіть з рештою картоплі і залийте соусом лівовер в форму. Покрийте форму фольгою і відправте, щоб запікати в духовці 45-60 хвилин. Візьміть форму з духовки, перевірте готовність картоплі і дайте настоятися 10 хвилин. Наріжте терточку на шматочки потрібної форми і подайте в сторону блюдо.
Також смачно: Баклажани з соусом перцю
Приготування швидко - 3 супер простих і незвичайних рецептів з макаронами
У традиційному варіанті в останні хвилини варіння тертають, його посипають гострим тертим сиром - грудером, наприклад. Я вірю, що сир перериває ніжний смак картоплі, і я їх не використовувати. Але якщо вам подобається плавлений сир (який не схожий на це?), то додайте його в останні 10 хвилин варіння (можна близько 50 грамів тертого сиру) і варіть без фольги на 200 градусів (основна температура готування становить 160 градусів). опублікований
Автор: Алла
З любов'ю, насолодіться стравами!
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: vkusnoproject.com/recipe-items/pravilnyj-kartofelnyj-graten/