Я в сім'ї, але не загубився.

Ми будемо говорити про оповідання, в яких він і вона була друзями, бліх, були «в вільній зв'язці», нічого специфічного для кожного іншого не обіцяє (коли це було прийнято, що один день цей зв'язок може вирости в щось більше «серйозних»), пішли на кіно, звані, сміхали, зробили піцу, з часом зробив паузи в спілкуванні, потім один з них зустрів свою важливу людину і вирішив почати сім'ю з ним.

А потім досить часто починається гра «свінчів», коли здається, чоловік «новий» мій любов, але з «старим» не хочеться сказати прощасливого, або дружини прохолодно, але «на тебе особлива людина для мене, не хочу пустити вас куди завгодно, не йти.» Чому це відбувається?

Народна схильність до «реляції без зобов’язань» зазвичай пов’язана з побоюванням істинної інтимності, яка може бути розглянута під будь-яким судом, але факт залишається. Поведінка істинної інтимності в першу чергу з себе, а потім з іншою особою, так що набагато простіше мати кілька не дуже «серйозних» з'єднань для того, щоб завжди мати способи відступу – доброї людини, ви знаєте, але не зовсім «ми».

Тут багато самопізнання, звичайно. Суддя за себе: ви три, один вирішив піти в «серйозні» відносини, другий – з минулого такого приємного «допиту» до власної самооцінки, не хочеться пустити всіх, ми будемо друзями. Чому друзі і хто краще від цієї дружби? Третій, хто залишився за «панель», і ніколи не зможе реалізувати його вже привидно сниться? Чи може він? Тоді чому перший? Або ж, можливо, це перше, що є ще однією третьою особою у Вашому союзі, яка є «у минулому», але періодично намагається перерватися в подарунок дружини?

Серед чоловіків, теж, сповнена закоханих шлюбу, але для збереження «друг» одного з приємних колишніх закоханих, Дзвоните до них в моментах сумності і сумності, отримайте текстові повідомлення від довгих і не в змозі повністю забути його - неймовірний і кращий чоловік. Ви ще не можете зустрітися і поділитися своїм внутрішнім досвідом - як в світі це не просто жити, при проблемах роботи, вдома дітей і дому, і для мене, дорогий, як промінь світла в темному царстві, хоча ви не зберете вас!

Але не ходити в будь-яку точку, тримати мене, тримати писати, рульувати, підтримувати мене.Для однієї люблячої жінки добре, і коли є багато, я відчуваю себе королем. У той же час, як той, хто залишив невибране почуття, і що обраний, думає про це все, не дуже значним з точки зору власної чоловічої важливості. Слабкий людина, як кажуть, шукає де краще, тепліше і більше коханих, і якщо сила недостатньо, щоб отримати все це в одному місці, то намагається отримати в кілька разів.

Про чоловіків і жінок, які хочуть мати стільки, скільки вони можуть від скрізь. Але що робить ці треті сторони перебування в цьому зв'язку? Так, у вас було щось в минулому, так, думав, що це може бути можливо, щоб перейти на новий рівень, так, було чудово, щоб бути друзями, щоб приїхати до одного з ночівлею занадто, щоб фольга навколо і весело від серця може бути тільки з ним / її, але в кінці він вибрав не вас, але ще одна людина.

Що таке мазохізм, щоб зупинитися і літати на зустрічі на першому дзвінку? Це одне, якщо з'єднання було без любові і фізичного застрахування, сподобалося один одному виду, але не вийшло, то кожен отримав одружений і тепер сімейні друзі, добре, OK. Але це зовсім інша, якщо все вже там, а потім з'явився нова людина у вашій дивній об'єднанні, яка була обрана дружиною або чоловіком, і не ви.Ви повинні забути, щоб спробувати пересуватися.

По-перше, необхідно фантазувати, що вони все ще можуть бути частиною і є шанс побудувати міцну спілку, можливо, ви просто спокійно будете друзями, продовжите зустрітися за спиною вашого чоловіка / дружини (і не боїтеся, що історія з додатковими можливостями може продовжуватися позаду вас, якщо ви все ще досягнете своєї справи?) або стати другом сім'ї (майте себе дуже щасливими, щоб бути друзями з ex / ex of your male або дружина?), тут дружина буде щасливою!

Мені здається, що дружба з висами або не ясно, що доречно при наявності Загалом діти, які, як батьки, так і з питань батьківства, а в інших випадках варто шукати більш чесно в мотивах такої дружби, а також спробувати врахувати погляди всіх трьох сторін.

Добре, ви повинні подивитися на користь відхиленої особи у вашій скарбності на цьому сайті. По суті, відносини закінчилися, створення сім'ї з ким-небудь, крім того, ви зрозумілий, що немає нічого, щоб “кухнути” тут, не ви думаєте?

Бажання продовжити, ідеї про можливі варіанти розвитку подій не тільки фантазій, але і втечу від відповідальності за власне життя.й Ви повинні з'ясувати її. Чому я не можу побудувати глибокі та якісні відносиниВажко, набагато простіше впадати в любов зі своїми фантазіями про конкретний об'єкт з минулого, продовжуючи подолати його невибагливими якостями, обґрунтувавши свою поведінку і її позицію в цій історії. Не робіть це до вашого життя. Видання

Також читайте: Особистий простір та шлюб

Занадто добре залишити, занадто погано залишитися

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10154148303609452