Я в сім'ї, але не загубився.

Ми будемо говорити про оповідання, в яких він і вона була друзями, бліх, були «в вільній зв'язці», нічого специфічного для кожного іншого не обіцяє (коли це було прийнято, що один день цей зв'язок може вирости в щось більше «серйозних»), пішли на кіно, звані, сміхали, зробили піцу, з часом зробив паузи в спілкуванні, потім один з них зустрів свою важливу людину і вирішив почати сім'ю з ним.

А потім досить часто починається гра «свінчів», коли здається, чоловік «новий» мій любов, але з «старим» не хочеться сказати прощасливого, або дружини прохолодно, але «на тебе особлива людина для мене, не хочу пустити вас куди завгодно, не йти.» Чому це відбувається?

Я в сім'ї, але не загубився.

Народна схильність до «реляції без зобов’язань» зазвичай пов’язана з побоюванням істинної інтимності, яка може бути розглянута під будь-яким судом, але факт залишається. Поведінка істинної інтимності в першу чергу з себе, а потім з іншою особою, так що набагато простіше мати кілька не дуже «серйозних» з'єднань для того, щоб завжди мати способи відступу – доброї людини, ви знаєте, але не зовсім «ми».

Тут багато самопізнання, звичайно. Суддя за себе: ви три, один вирішив піти в «серйозні» відносини, другий – з минулого такого приємного «допиту» до власної самооцінки, не хочеться пустити всіх, ми будемо друзями. Чому друзі і хто краще від цієї дружби? Третій, хто залишився за «панель», і ніколи не зможе реалізувати його вже привидно сниться? Чи може він? Тоді чому перший? Або ж, можливо, це перше, що є ще однією третьою особою у Вашому союзі, яка є «у минулому», але періодично намагається перерватися в подарунок дружини?

Серед чоловіків, теж, сповнена закоханих шлюбу, але для збереження «друг» одного з приємних колишніх закоханих, Дзвоните до них в моментах сумності і сумності, отримайте текстові повідомлення від довгих і не в змозі повністю забути його - неймовірний і кращий чоловік. Ви ще не можете зустрітися і поділитися своїм внутрішнім досвідом - як в світі це не просто жити, при проблемах роботи, вдома дітей і дому, і для мене, дорогий, як промінь світла в темному царстві, хоча ви не зберете вас!

Але не ходити в будь-яку точку, тримати мене, тримати писати, рульувати, підтримувати мене.Для однієї люблячої жінки добре, і коли є багато, я відчуваю себе королем. У той же час, як той, хто залишив невибране почуття, і що обраний, думає про це все, не дуже значним з точки зору власної чоловічої важливості. Слабкий людина, як кажуть, шукає де краще, тепліше і більше коханих, і якщо сила недостатньо, щоб отримати все це в одному місці, то намагається отримати в кілька разів.

Про чоловіків і жінок, які хочуть мати стільки, скільки вони можуть від скрізь. Але що робить ці треті сторони перебування в цьому зв'язку? Так, у вас було щось в минулому, так, думав, що це може бути можливо, щоб перейти на новий рівень, так, було чудово, щоб бути друзями, щоб приїхати до одного з ночівлею занадто, щоб фольга навколо і весело від серця може бути тільки з ним / її, але в кінці він вибрав не вас, але ще одна людина.

Що таке мазохізм, щоб зупинитися і літати на зустрічі на першому дзвінку? Це одне, якщо з'єднання було без любові і фізичного застрахування, сподобалося один одному виду, але не вийшло, то кожен отримав одружений і тепер сімейні друзі, добре, OK. Але це зовсім інша, якщо все вже там, а потім з'явився нова людина у вашій дивній об'єднанні, яка була обрана дружиною або чоловіком, і не ви.Ви повинні забути, щоб спробувати пересуватися.

По-перше, необхідно фантазувати, що вони все ще можуть бути частиною і є шанс побудувати міцну спілку, можливо, ви просто спокійно будете друзями, продовжите зустрітися за спиною вашого чоловіка / дружини (і не боїтеся, що історія з додатковими можливостями може продовжуватися позаду вас, якщо ви все ще досягнете своєї справи?) або стати другом сім'ї (майте себе дуже щасливими, щоб бути друзями з ex / ex of your male або дружина?), тут дружина буде щасливою!

Мені здається, що дружба з висами або не ясно, що доречно при наявності Загалом діти, які, як батьки, так і з питань батьківства, а в інших випадках варто шукати більш чесно в мотивах такої дружби, а також спробувати врахувати погляди всіх трьох сторін.

Добре, ви повинні подивитися на користь відхиленої особи у вашій скарбності на цьому сайті. По суті, відносини закінчилися, створення сім'ї з ким-небудь, крім того, ви зрозумілий, що немає нічого, щоб “кухнути” тут, не ви думаєте?

Бажання продовжити, ідеї про можливі варіанти розвитку подій не тільки фантазій, але і втечу від відповідальності за власне життя.й Ви повинні з'ясувати її. Чому я не можу побудувати глибокі та якісні відносиниВажко, набагато простіше впадати в любов зі своїми фантазіями про конкретний об'єкт з минулого, продовжуючи подолати його невибагливими якостями, обґрунтувавши свою поведінку і її позицію в цій історії. Не робіть це до вашого життя. Видання

Також читайте: Особистий простір та шлюб

Занадто добре залишити, занадто погано залишитися

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10154148303609452