Мама + тато = секс. І немає дітей!

Скільки залежить від відносин між чоловіком і дружиною. І навіть якщо вони змогли зберегти дружбу, тепла або будь-яку повагу нормальних відносин. Чи є вони пара або любителі.

Складання як це може звук, але це не Визначити здоровий або нездоровий клімат в сім'ї, але є визначальним чинником в ряді психосоматичних симптомів у дітей.

Доросла сексуальність, «прочитати в полі», не керуючись іншим дорослим, змушує дитину реагувати. І оскільки вона не може «відповідати» як дорослу дитину, вона реагує на інший орган, наприклад, шкіру.

Шкіра в цілому є органом, який наш боділін, і якщо порушуються межі дитини, то шкірні розлади можуть показати це. Хвороба, ляка, набрякла, почервоні руки і ноги, особливо на внутрішній стороні стегна, може бути ознакою, що межі дитини порушуються.

Він змушений реагувати на сексуальність дорослих. Нерідко і щільно такі моменти дорослі «не проходять». Мати може спати з дитиною (і неважливо, чи є дочка або сина), вона може ходити по квартирі наполовину або повністю голий, дозволяти їй піти в її ванну кімнату; батько послухає дочку, натискаючи її на голе тіло.

І навіть все це не може бути, дорослі можуть бути кнопками, але є те, що не можна натискати або приховані - доросла сексуальність. І якщо він не спрямований на інший дорослий, якщо він не сфокусований, якщо він не накопичився в парі, але просто поважає в поле, то діти реагують.

Хто відповідає шкірі, який вічно фарширований ніс, який є постійним запаленням носоглотки, який астма, який є неврозами - наприклад, бажання постійно мити і чистити себе.

Що робити про це? Ви запитуєте логічно.

Перш за все, поважати кордони.

Кожен має своє ліжко, власний простір, власну територію, власне право на інтимну близькість. Люди зазвичай роблять за закритими дверима, де вони повинні бути. Ви не збираєтеся змінити одяг перед незнайомцями? І прогулятися перед друзями мого чоловіка в нижню білизну? Не закривати двері для ванної кімнати? Я знав сім'ю, яка не мала ванних кімнатних дверей.

В ідеалі батьківські спальні двері завжди повинні бути закриті, принаймні вночі.

Я чую деякі мої друзі, незважаючи на те, що «Холд на!» Але не дивно! Наша родина!

Ти і чоловік, так. Що ви можете зробити з вашим сексуальним партнером, безумовно, не те, що ви можете зробити з дитиною. Це різні рівні відносин і кордонів.

Я знаю жінку, яка наполегливо прийшла до зміни одягу, де зібрана ціла сім'я, вона могла б злетіти її бюстгальтер і стояти перед дорослими синами з бар'єрами, захоплено спілкування. Вона завжди робила, що так як вона висихає їх. Ніщо не змінилося в її розумі, вони ще й її діти. «Це мій діти! Що таке велика угода? ?

Ви не знаєте, де вона буде стріляти. Може бути так, в несвідомому неспроможному поведінці. У такій поведінці, коли дорослий, не розуміючи її, вибачає дитину.

Почуття меж інтимності є дуже важливим. Ваші власні кордони, межі іншої особи, а також межі недоторканності пари. Якщо це добре, щоб мати свої межі, це набагато простіше прийняти право іншої людини на особистий простір і зрозуміти, де кордони інтимної пари є тим, що відокремлюють їх від інших людей, особливо дітей.

Діти, які виросли в сім'ях, де бордюри були хронічно розбиті, де несвідомо нездатна поведінка на складі батьків, можуть виростити до далеких батьків. Скарбничка «це» в дитинстві не боятися впоратися з власною сексуальністю, не тримати кордони, вони будують непристойну стіну між собою і дітьми, бояться знову торкнутися до дитини, особливо дитини протилежного статі.

Правда полягає в тому, що діти просто потребують дотику, ніжності, любові, теплоти. Діти, які не мають фізичного контакту з любов'ю, догляд за дорослими, не менше дітей, кордони яких порушені. Для дорослих потрібен тонкий почуття власної межі інтимності та межі інтимності дитини.

Важливо пам'ятати, що тіло дитини є його особистою територією, не властивістю батьків.

Його суверенна країна. І маніпуляція тіла, особливо вторгненні в тіло (наприклад, enemas і ін'єкції), підсвідомо сприймається як сексуальний напад. Подумайте про це наступний раз, коли ви лікуєте вашу дитину, може бути деякі більш ніжні способи, щоб зберегти їх, які не передбачають насильства.

Ми завжди мали час.

В одному серці університету я бачив туалет без дверей. У школі, де навчається молодша дочка, хлопці та дівчата одягаються для фізичного виховання разом з тим. Я не забуваю момент, коли ми радянські школярі були змушені до тренажерного залу на фізичну експертизу, і всі дівчата входили до ортопеда, голого до талії. Які межі інтимності...

За результатами психологічних досліджень найбільш травматичний для людей в тюрмі не є непристойними, але позбавлення права на інтимну ідентичність. Подумайте про це, якщо ви вирішили налаштувати «відкритий офіс», де працівники сидять на ліктя, щоб сказати принаймні.

Людина потребує меж не тільки в громадському просторі, але і в сім'ї.

Я пам'ятаю одного батька, «Я закриваю двері!» Якщо ми є сім'єю, всі двері повинні бути відкриті.

Кожна людина повинна мати простір, де він може піти, і де ніхто не має права завагітніти – це право на недоторканність, на власній території, де відчуває себе безпечним і захищеним. Це його рішення для того, щоб ви не були. Якщо у дитини є можливість заблокувати свій номер за допомогою ключа, то йому не потрібно сидіти на години в туалеті або в ванній кімнаті, він може відчувати себе в ease в кімнаті.

Чи є у вас місце, відмінне від туалету, де ніхто не турбує вас?

Сімултанно з особистими кордонами, є межі пари, де інші люди замовляється входити, і діти зазвичай заборонені. Діти не мають місця в сексуальному полі.

Це реальні територіальні межі – власний номер, закриті двері, догляд за їх конфіденційності. (У багатьох сім'ях батьківська спальня – це «кімната» або «вітальня» або навіть ходьба без дверей.)

І «віртуальні» межі, коли сексуальність дорослої людини спрямована на сексуальний партнер, а не дитину.

Це, мабуть, найважчіша частина.

Якщо реальні межі більш і менш чіткі, це те, що він керується і достатньо дотримуватися ряду правил і все це «ок», тобто речі, які ви не можете приховати під одягом і не знімати двері. Ваша сексуальність.

І спасибі Богу, у вас є один. Ще одне питання полягає в тому, що сексуальність дорослого повинна бути спрямована на інший дорослий, і якщо цей дорослий не присутній, то вона дрочить спокійно і прикріплює себе до дитини. Вона "загальна" дитиною. Несвідомо "глободи".

І ви, ймовірно, не так легко зрозуміти, що відбувається, хоча деякі все ще відчуваєте зростання власного хвилювання або «зловживання неправильним» в дотик і піклується про дитину, з якого дорослі стають незручними. Проблема полягає в тому, що якщо чоловік або жінка не має сексуального об'єкта, з якоїсь причини навіть дружини не зараз, то сексуальність засипається в поле і адресується дитині.

На цій основі виникає ціла низка психосоматичних порушень, не кажучи вже про виникнення психологічної травми, пов’язаної з порушенням кордонів. Дитина не здається ріпсувати, межі його тіла не заваджені, а травма, пов'язана з сексуальним використанням. Для того, щоб уникнути повертання вашої дитини в сексуальний партнер, зверніться до всіх ваших сексуальних можливостей до іншої дорослої.

Зрозуміло, що жінка не просто відмовляється від сексу з чоловіком або побудувати її життя таким чином, що у неї немає чоловіків, але це тема окремої розмови.

Тепер важливо розуміти одне - коли сім'я поліпшує відносини між батьком і матір'ю, коли пара виникає і пробуджує пристрасть, коли є межі любові ідилл, всі переваги від цього, і більшість всіх дітей.

Діти перестануть нести тягар батьківської сексуальності. І збуджуйте, куди не потрібно. Тексти пісень, а це означає: Їх тіло більше не чує виклик дорослої любові.

Я дивився розчісні плями на десять років руки дівчини миттєво запалюються після мами і да запам'ятали, що вони були парою і витратили ніч, наповнений пристрастю і любов'ю. І як 6-річному хлопчику припинили компульсивно миття рук після того, як його мама почала спати в ній ліжко і припинили прогулянку по квартирі в її піддонах. опублікований

Автор: Ірина Дибова

Читати далі: Що потрібно для наших дітей?

Як відповісти Незручні питання від дітей

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dybova.ru/news/mama-papa-seks-i-nikakix-detej/