Туристичні гаджети

Літо приїжджає, мій улюблений час відпустки. Я почав планувати поїздки, а саме, походу в гори і сімейну подорож до моря. З огляду на наш технологічний вік постійного створення різних гаджетів, я був цікавим, що цікаві розробники підготували для туристів. Нижче наведено вибір цікавих і корисних пристроїв, які можна взяти на дорогу.

Проживання в контакті.Перше, що привертало увагу, було сонячним зарядним пристроєм.

Просто незамінний гаджет для поїздок до віддалених кутів природи. У мене є ситуації, де протягом декількох тижнів я не міг знайти вихід, щоб заряджати мобільний або акумулятор для камери. А іноді залишатися на зв'язку тільки життєво важливо, особливо далеко від цивілізації.

За описами та історіями друзів гаджет заряджає пристрій навіть порівняно хмарною погодою і не боїться вологи.

Для дітей.З огляду на те, що відпочинок біля моря буде в компанії трьох гіперактивних дітей віком від 4 до 10 років, мені сподобалося ці іграшки*, працюючи на сонячній батареї.

Крім того, можна вбити дві птахи з одним каменем - за деякий час зайняти дітей і одночасно ненав'язливо знайомити на практиці з дією сонячної енергії.

Гаджети виготовляються у вигляді різних жуків, черепах, автомобілів, катерів, літаків тощо.

Щоб урізноманітнити гру, можна також самостійно зібрати робот, який також працює на сонячній енергії.

Для фотоПодорожі без фотографії неможливі для мене. І враховуючи специфіку походів, гірської місцевості, різні погодні умови, камера повинна бути дуже міцною. І бажано, щоб він компактний і легкий (після всього, потрібно перевозити багато вантажу).

Наступним є камера SJ7000:

Вона має міцний, ударно-небезпечний і жолобовий корпус. Також підходять розміри невеликих і технічних характеристик.

Для мобільностіРозумні годинники – гаджет у себе корисний і не тільки для подорожі. Я вже давно думаю, що купую.

Р

Я люблю UWatch U8 модель. Він містить всі популярні функції: можливість голосового виклику і відповісти на виклик, набір повідомлень, синхронізація адресних книг, тривожні годинники і нагадування. Існує дистанційне керування камерою телефону. Час прибуття смарт-годинників досягає 7 днів.

172390 р.

Є дуже корисна функція AntiLost, яка сигналує про втрату сигналів (при синхронізації з смартфоном або планшетом). Приблизно на відстані 10-15 метрів втрачається сигнал, що дозволяє відразу виявити втрати або крадіжку мобільного пристрою.

Для освітленняЯ не перший рік походу, і я знаю, що без ліхтаря не обійтися. Але як незручно кожен раз заспокійити і зв'язати його до стелі намету. І це те, як ви можете за допомогою простого доповнення для спрощення вашого життя: світлодіодні лампи гака.

Прості, але корисні речі, які можна використовувати як ліхтарик або як нічне світло для освітлення намету. Живлення від звичайних батарей ААА, має три режими яскравості: середній, високий і SOS.

Для пиття.Коли я подорожую на різні місця, я постійно стикався з відсутністю чистої питної води. І навіть у європейських країнах не завжди можна очікувати, що вода буде прийнятною якістю. Що сказати про подорожі в більш екзотичну місцевості, віддалену від цивілізації. Наприклад, в Даабі улюблене єгипетське місто диверсів, вода повинна бути придбана виключно в магазинах, а ще тоді його якість залишилася значно бажаною.

Під час перегляду сайтів я прийшов через трубоподібний очищувач води.

Я думаю, що це блискучий і простий. За допомогою такого простого пристрою можна легко захистити себе від вірусів і бактерій. Цей невеликий пристрій нейтралізує потенційно небезпечні мікроорганізми.

Для відео.А кінцевий гаджет буде популярний нещодавно мультикоптер – JJRC H8C.

коптер досить компактний, працює з частотою 2,4 ГГц, має 2 ГБ пам'яті. Час польоту триває до 8 хвилин, а діапазон становить близько 100 м. Двокамерна камера може захопити відео HD і приймати фотографії на 1280x720 дозвіл.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовні відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе, як відчуття високих коливань, є важливим чинником в загоєнні.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Веб-сайт: www.facebook.com/

Особливістю JJRC H8C є його потужні світлодіодні індикатори, які відмінно видно протягом дня, навіть з далекої відстані, не кажучи вже про ніч.

У вас є багато, щоб взяти з собою дорогу – все залежить від типу подорожі. Цікаві гаджети для велосипедів, рафтингу на гірських потоках, дайвінг-турах та екстремальних походах в дикій природі. Я шукав найрізноманітніші пристрої, які можуть бути корисні практично на кожній дорозі. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: geektimes.ru/company/dronk/blog/275728/