Туристичні гаджети

Літо приїжджає, мій улюблений час відпустки. Я почав планувати поїздки, а саме, походу в гори і сімейну подорож до моря. З огляду на наш технологічний вік постійного створення різних гаджетів, я був цікавим, що цікаві розробники підготували для туристів. Нижче наведено вибір цікавих і корисних пристроїв, які можна взяти на дорогу.

Проживання в контакті.Перше, що привертало увагу, було сонячним зарядним пристроєм.

Туристичні гаджети

Просто незамінний гаджет для поїздок до віддалених кутів природи. У мене є ситуації, де протягом декількох тижнів я не міг знайти вихід, щоб заряджати мобільний або акумулятор для камери. А іноді залишатися на зв'язку тільки життєво важливо, особливо далеко від цивілізації.

Туристичні гаджети

За описами та історіями друзів гаджет заряджає пристрій навіть порівняно хмарною погодою і не боїться вологи.

Для дітей.З огляду на те, що відпочинок біля моря буде в компанії трьох гіперактивних дітей віком від 4 до 10 років, мені сподобалося ці іграшки*, працюючи на сонячній батареї.

Туристичні гаджети

Крім того, можна вбити дві птахи з одним каменем - за деякий час зайняти дітей і одночасно ненав'язливо знайомити на практиці з дією сонячної енергії.

Туристичні гаджети

Гаджети виготовляються у вигляді різних жуків, черепах, автомобілів, катерів, літаків тощо.

Туристичні гаджети

Щоб урізноманітнити гру, можна також самостійно зібрати робот, який також працює на сонячній енергії.

Для фотоПодорожі без фотографії неможливі для мене. І враховуючи специфіку походів, гірської місцевості, різні погодні умови, камера повинна бути дуже міцною. І бажано, щоб він компактний і легкий (після всього, потрібно перевозити багато вантажу).

Наступним є камера SJ7000:

Туристичні гаджети

Вона має міцний, ударно-небезпечний і жолобовий корпус. Також підходять розміри невеликих і технічних характеристик.

Для мобільностіРозумні годинники – гаджет у себе корисний і не тільки для подорожі. Я вже давно думаю, що купую.

Туристичні гаджети Р

Я люблю UWatch U8 модель. Він містить всі популярні функції: можливість голосового виклику і відповісти на виклик, набір повідомлень, синхронізація адресних книг, тривожні годинники і нагадування. Існує дистанційне керування камерою телефону. Час прибуття смарт-годинників досягає 7 днів.

172390 р.

Є дуже корисна функція AntiLost, яка сигналує про втрату сигналів (при синхронізації з смартфоном або планшетом). Приблизно на відстані 10-15 метрів втрачається сигнал, що дозволяє відразу виявити втрати або крадіжку мобільного пристрою.

Для освітленняЯ не перший рік походу, і я знаю, що без ліхтаря не обійтися. Але як незручно кожен раз заспокійити і зв'язати його до стелі намету. І це те, як ви можете за допомогою простого доповнення для спрощення вашого життя: світлодіодні лампи гака.

Туристичні гаджети

Прості, але корисні речі, які можна використовувати як ліхтарик або як нічне світло для освітлення намету. Живлення від звичайних батарей ААА, має три режими яскравості: середній, високий і SOS.

Для пиття.Коли я подорожую на різні місця, я постійно стикався з відсутністю чистої питної води. І навіть у європейських країнах не завжди можна очікувати, що вода буде прийнятною якістю. Що сказати про подорожі в більш екзотичну місцевості, віддалену від цивілізації. Наприклад, в Даабі улюблене єгипетське місто диверсів, вода повинна бути придбана виключно в магазинах, а ще тоді його якість залишилася значно бажаною.

Під час перегляду сайтів я прийшов через трубоподібний очищувач води.

Туристичні гаджети

Я думаю, що це блискучий і простий. За допомогою такого простого пристрою можна легко захистити себе від вірусів і бактерій. Цей невеликий пристрій нейтралізує потенційно небезпечні мікроорганізми.

Туристичні гаджети

Туристичні гаджети

Для відео.А кінцевий гаджет буде популярний нещодавно мультикоптер – JJRC H8C.

Туристичні гаджети

коптер досить компактний, працює з частотою 2,4 ГГц, має 2 ГБ пам'яті. Час польоту триває до 8 хвилин, а діапазон становить близько 100 м. Двокамерна камера може захопити відео HD і приймати фотографії на 1280x720 дозвіл.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовні відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе, як відчуття високих коливань, є важливим чинником в загоєнні.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

Веб-сайт: www.facebook.com/

Особливістю JJRC H8C є його потужні світлодіодні індикатори, які відмінно видно протягом дня, навіть з далекої відстані, не кажучи вже про ніч.

У вас є багато, щоб взяти з собою дорогу – все залежить від типу подорожі. Цікаві гаджети для велосипедів, рафтингу на гірських потоках, дайвінг-турах та екстремальних походах в дикій природі. Я шукав найрізноманітніші пристрої, які можуть бути корисні практично на кожній дорозі. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: geektimes.ru/company/dronk/blog/275728/