Як замінити Сильний Word

1,1 км Відповідаючи телефон, кажучи «Привіт», «Так» стала застарілою. «Я слухаю». Якщо неологізм забутий з флягом, можна замінити фразу «Хто потрібно мені?», виражену з московською художню театральною драмою.

2,2 км Для того, щоб незрівняти питання, які вимагають негайної відповіді, такі як «Що потрібно?», є прекрасна фраза: «Ви, сіра, яка сумність?».

3. У Кількість ідіоматичних виразів, таких як "молода мама" замінена фразою "повний почути", вираженою з шекспіраном.

4. У У ході наукового спору аргумент «Я покажу тебе в асфальт!» більш правильним є заміна фрази: «Блакитна, не турбується в пошуку профнастилу. й

5. Умань Нерідко ми попросимо друзів і сім'ї: «Всі, приводять бояр для хліба». Це неправильно ... Запитайте на користь: «Друг, не варто тягати вам... й

6. Жнівень Якщо після ряду аргументів вам потрібно повернути позицію з міцним словом, є кілька варіантів вибору:

«Ой, і ви скажете!»

«Баран, ви відповіли на ринок?» «Я за межами ваших знайомих аргументів і знешкодувань. й

- "Ви рідкісні гальма." «Я просто роутист, найсвіжіші!»

«Ви розумієте, що ви сказали, ти ідіот?» «Ваші слова, шановний, бурлеск чистої води. Як ви, це нещасний випадок сучасності. й

7. Про нас Поширені вирази захоплення в оповіданнях красивої половини: "Це бат (фет, груди)!" - переведений як це: "Щоб я зацарював її винахід!".

Читати далі:

Анатомічні малюнки Леонардо Да Вінчі опубліковані у відкритому доступі

10 речей, які ви повинні зберегти для дітей

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/the_intellectuals?w=wall-43503264_72731