Не популярно про мотивацію. Чому це не дитяче навчання?

Після 10 запитів на тиждень від батьків: Хочу психолога працювати з дитиною-школом. На цій темі я пообіцяв писати щось практичне. Це буде багато.

Погані новини. Психолог, на жаль, не зможе хвилювати чарівну психологічну бадьорість або чарівний мотиваційний ремінь і зробити дитину «підготовкою добра». Психолог не зможе переконувати дитину, що нездужання цікавий, страшний не боїться, болючий безболісний.

Хороші новини.Він може зірватися всією сім'єю і попросити незручних і життєздатних питань - і допомогти зрозуміти, чому мотивація не була формою або де вона пішла. І питання і відповіді на них можуть викликати сюрприз, стійкість, небезпеку, обізнаність - не у дитини - у батьків. І це усвідомлення - якщо це робить - це сама терапевтична.

Психолог, наприклад, може попросити з навмисним провокацією – це ваша дитина бачить, що ви навчаєтеся? Як довго ви зможете зробити те, що ви думаєте, безглуздий без отримання внутрішньої винагороди, не дивлячись на ефективний результат? У перехрестях оцінок, без вільного часу. Чи є ви непереборні та рутинні роботи? Чи легко жити в будь-який час? Ви щасливі?

Об'єкт батьків. Тексти пісень, а це означає: Але є слово "should".й

Погані новини. Це слово не працює з цим поколінням. «Чому?» Вони зосереджені на тому, що вони бачать як значення. Якщо ми не можемо показати це, вони шукають щось, що «чарівний» і частіше, чого весело (так часто це гра, на жаль).

Ключові слова «суд», «добрий», «до» відносяться до розвитку частини мозку, відповідального за контроль імпульсів. У сучасних дітей ця частина мозку перетворена пізніше. І в підлітковому віці іноді випадають з діяльності.

Хороші новини: Ці дуже частини мозку, разом з цими дуже словами, активуються, коли у нас є розклад дня, режим дня, коли є планування, коли у дитини є постійна невелика значуща відповідальність, коли є «справжня» дія - сімейні обряди, коли питання заохочуються в сім'ї - і пошук відповідей, коли вся родина вчи щось нове кожного дня, коли є належна фізична активність. І коли значення батьків збігаються своїми діями у світі. Коли немає "двох повідомлень".

Давайте дізнаємось. Давайте подивимося на паралелі. Дитина йде в школу з мотивацією. З мотивацією до роботи дорослого.

1,1 кмГра:

• Вони доводять іграшки в школу або грають своїми правилами. У будь-який час ви можете сказати “стоп, грати” і залишити процес навчання.
  • Взяти участь у роботі, не перейматися графіком, термінами, намагатися робити лише те, що цікаво, уникає відповідальності.
2,2 км Соціальний:

• Дитина йде до школи, щоб бути друзями. Нерідко за рахунок школи. Якщо відносини не працюють, вони можуть відмовити в навчанні.
  • За час роботи в соцмережах доросла людина переходить до роботи з контактами, іноді сидить.
3. У Досягнення

• Дитина переходить до школи для «12-двох», якщо це неможливо бути успішним – зменшення мотивації.
  • Взяти участь у роботі за статусом, хвилею голови, зарплати.
4. У Навчання:

• Дитина йде на навчання. Свідомо. Знання.
  • Дорослі досягають свого потенціалу.
р.

Якщо всі види мотивації присутні в житті одночасно і задоволені, то щастя – це щастя. Зростання мотивацій, звичайно, є освітою. До освітньої мотивації вам часто потрібно зріли (це одна з причин, що не відправляти дитину до школи до 7 років).

Ми приймаємо версію, що будь-який здоровий організм, який відчуває себе безпечним, повинен мати бажання розвиватися, має бути природна мотивація для розвитку - рости - жити. Якщо ця мотивація зникає або знижується, наша дитина може:

1,1 км Небезпечний.

• Коли дитина рубається, Припинити прийом нової інформації. Якщо людина перебуває в хронічному стресі або травмі, їх тривала пам'ять страждає. Багато дітей з дефіцитом цинку, що впливає на гіпокампу, частина мозку, яка зберігає важливу інформацію, знайти її дійсно важко запам'ятати вірші і формули.
  • Дитина може боятися певного вчителя.
  • Дитина пропустили основи, попередній матеріал і боятися показати невдачу.
  • Дитина може бути боїться помилитися. Школа орієнтована на пошук помилок, не підкреслюючи успіх. Наша робота полягає в тому, щоб навчити наших дітей, які вони можуть бути неправильними. І наше завдання – помітити успіхи і зусилля дитини.
  • Дитина може боятися окремих однокласників. хто його запікати.
  • Дитина може бути боїться до туалету в школі. Це простіше для того, щоб звільнити школу, ніж його визнати.

2. Тіред.

Дивитися на бліці, вилучений, з синцями під очима дітей. Якщо ви вірите в вітаміни, зайдіть вперед. Якщо це можливо, дайте їм сон і ходити.

3. У Органічні причини - дислексія, ADHD, різновиди ММД - всі вважаються "діагностиками."

Важливо, щоб батьки розуміли, що особливість поведінки дитини і сприйняття проявляється і шукати способи її виправлення. Є так багато таких дітей, які вже можна вважати варіантом норми (наприклад, дивитися фільм зірки на Землі).

4. У Дитина суперечить:

• шкільна система (при суворих правилах та авторитаризмі)
  • Учитель, який не поважав,
  • Школа «Авенж» за те, що не має вільного часу, час для себе.

У підлітковому віці, в період знецінення, це може тимчасово знецінювати те, що було значущим.

Стійкість батьків:

• Коли батьки зосереджені на зовнішньому успіху,
  • Парентальний тиск, несправедливість, помста за правопорушеннями і больові відчуття, що доступний йому,
  • Стати батьками, які самооцінка залежать від успіху дитини
  • Батьки, які припинили розвиток
  • Вони проти батьківського ідеалу.

5. Умань Внутрішні причини:

• Вибачте, що це може бути «проблемним». й
  • Я не вірю в себе.
  • Я знайшов спосіб привернути увагу до невдачі.
  • Він не бачить точки в якому він робить.
  • неперевершена дитина, яка має труднощі адаптуватися до групи
  • наслідки травми,
  • Таким чином, ревнощі можуть бути показані до старшого брата-сестра.

Чи правда, що мова вчителя – поговорити з ним, натиснути його, утримувати його обліковим записом – без використання?

Запит батька до психолога - збільшення його мотивації - некоректний і невикоректний. Розмова і трансформація зазвичай вимагає чогось в всій сімейній системі. Незалежно від успіху в школі.

Коли батьки говорять щиро, з любов'ю і турботою - Я хвилююсь про те, хто він буде - - Я кажу,"Для дітей, які вже є."й На жаль, вони часто відчувають себе прийнятими і люблячі, коли вони демонструють успіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. . й

Чи правда, щоб розповісти свою дитину?

Мій Growing Син: Як Ми Не Підліток Ріотт

Нарешті, я поділую свою історію клієнта (з дозволу клієнта). Батьки – мотиваційні спікери. Вони ведуть мотиваційні семінари, спрямовані на зростання успішних людей. Його син, 13-річний хлопчик (чуття було, що він був старшим ніж мене), сказав: У своїй сім'ї бесіда про успіх, про те, що подобаються лідерство. Мої батьки розповіли мені багато разів, що хочуть бути гордими. Тексти пісень, а це означає: І я намагаюся всіх цих років, щоб зробити людей гордістю. Я був студентом А.Д. до класу 7. Тоді вночі я думав, що буде, якщо нічого не буде гордим. Тексти пісень, а це означає: Чи буде вони зупинити любити мене? Отриманий? Я не можу жити весь час, який живе до тих, хто ще бажає – батьки, викладачі, незнайомці, які мій батьки говорять про мене у своїх семінарах. Я не маю права. Я хочу знати, що я хочу. . . ?

Школа є частиною життя. І наші діти не будуть. Вони вже є. Видання

Кредит: Світлана Royce

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/svetlanaroyz/posts/1236919639674972