Ви дивитесь! Чому люди пізно

"Я не можу допомогти, але пізно." і "Чому я це робив?"

Недбалість - це спосіб висловити приховану агресію до того, хто ви не пізно.

Щоб бути пізно, не приїхати на всі або «з хорошої причини», щоб прийти два години пізно або в кінці заходу є одним способом представлення вашої агресії. Не прямо, не відкрито, але в прихованому, вихований спосіб.

Люди чекають, сердитися, хвилюватися, витрачати час, знаходяться в кінцівці, у кожного є нерви на межі, розраховувати на вас. Ви порушуєте зустрічі, переговори, пізнайте за найкращий день народження друга, покажте в кінці заходу. А коли ви прийшли, вкажіть «респективну причину» – джемів руху, хвору дитину, несподівано згорнуті термінову роботу, зламаний ніготь або «право забули».

Ті, які ви хочете, щоб вбити вас. І пізній безневинно клапає очі, дрочить і нудьгує до недосконалості світу і його нездатності досягти, щоб досягти часу. І він дуже відхилений, коли він праведно звинуватився від пізнання. «Я не мене, це світ. Я хотів би, але я не міг.

Тут прихована агресія – людина робить непристойну, агресивну атаку, але не несе відповідальності за неї.

Вони часто не розуміють, що відбувається. Вона намагається, вона збирає, це все можливе, але простір так організований, що автомобілі зламаються, інтернет відключається, комп'ютери підвішуються, діти хворіють, босів викликають, клієнти йдуть божевільними і все відбувається, що ви не можете дістатися на час або на всіх.

Це, як весь світ, проти ... це не дуже світ, це мене.

Першим кроком є принести ваші реальні почуття назад до предмету вашої пізності. Не ті, які ви хочете випробувати, але ті, які ви насправді досвід.

Це може бути страхом.
«Я не хочу приїхати, бо я боїться. Що я страх - це десятий випадок. Не багато, але я боїться.

Вставити.
"Я не люблю все це..."

Ангер.
« » » » » » » » » » » » » » » Вони всі дірки. Ми повинні йти, але тільки ідіоти зібрані.

Контемпт.
"Нехай вони чекають... Чай, не ніжний

Заздрити.
« » » » » » » » » » » » » » » Ну і знову вони будуть там так розумні, успішні, успішні. І я відчуваю себе фольгою.

Втрата сенсу.
« » » » » » » » » » » » » » » Насправді це просто відходи часу. Це абсолютно безцінне офіційне засідання. Для кліща. Ви повинні піти, але що немає сенсу йти туди!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви можете розпізнати свої справжні почуття і вибрати, чи прогулятися або не ходити. Якщо ви йдете на які умови. Відповідна відповідальність несе чудеса.

Це не означає, що все контрольоване, і сила не відбувається в житті. але якщо пізність є нормою для вас, то це більше не сила, але ваш спосіб взаємодії з світом і людьми.

Для чого ви прочитаєте свої анексії, розмаїття, страхи, заздрість, страхи, контемпти і сором'язливі. В такому випадку багато прихованої агресії. Ви можете вгадати про це не тільки ваші почуття, якщо ви чесні з собою, але і по реакції людей навколо вас.

Зазвичай люди дуже нещасливі, коли хтось не виконує своїх зобов'язань, порушує часові ліміти, руйнує їх плани. І навіть якщо ви спробуєте не показати його, ви відчуваєте його.

р.

Час обмежений. Порушення цього кордону сприймається як барбаризм, вандализм, вторгнення і знищення, порушення правил, умов, кордонів, угод. Порушення мого світу, порушення законів і зовнішніх умов.

Порушення часових меж, а також порушення будь-яких інших меж особистості - просторових і фізичних осіб, підвищується реталітативна агресія. Необхідність для кордонів є однією з основних, мета-недідів людини. Це людські потреби, які завжди там і не залежать від будь-якого.
Інші мета-медики включають необхідність безпеки, інтимності та взаємодії.

Це означає, що якщо ви jeopardize, наприклад, фінансова безпека людини – не виконувати зобов’язання, порушувати угоди, не сплачувати рахунки, то ви будете дуже сердитися.

Якщо ви не можете сплатити борги або сплачуєте, що ваша відповідальність за оплату.

У той час, а також у зв'язку з їх зобов'язаннями, означає, що звернувшись до відповідальності за свої дії та рішення, повернути дорослість і свободу, виходити з ролі «запобігання обставин» і дитини, яка не може допомогти, але йти до школи, тому криється, пропускає і отримує хворі.

Ви є дорослим, і рішення є вашим.

П. С.

У мене є пропозиція для вас, щоб вивчити вашу природу пізності.

Як це сталося?

Які ваші пізні надходження?

Де відбувається «клацання» і ви знаходитеся з часу?

Що таке найскладніший час для вас?

Де ви йдете?

Що відлякає вас, відповідає вам, викликає занепокоєння?

Що ти «резистентність»? Що ви намагаєтеся затримати?

Візьміть кілька днів для цієї роботи. Дивитися себе.

Що здавалося б, «необхідна сила долі» або «індивідуальна особиста нездатність бути на час» розкажуть Вам в новому світлі. Ваш власний механізм і мотиви, які приводять його з приховування. Якщо ви хочете, ви можете змінити його. Видання

Автор: Ірина ДЮБОВА

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: dybova.ru/blog/