Огляд Xiaomi Mi Air Purifier 2 або як очистити повітря мегаполісу?

Xiaomi Mi Air Purifier 2 - друга модифікація очищувача повітря від Xiaomi. Цей пристрій є частиною смарт-домашньої лінії Xiaomi, тому природно, він має WiFi і може бути керований з додатка. Тим не менш, додаток служить для передачі інформації про навколишнє середовище, а головна функція Mi Air керує однією кнопкою. Але давайте це прямо.

Я думаю, що варто починати з того, що офіційно Xiaomi Mi Air Purifier 2 в Росії не подається і в першу чергу був створений для китайського ринку, але коли я розмістив фотографію Mi Air в Instagram - виявилося, що багато моїх друзів вже знають про своє існування і вже давно замислювалися про його покупку, тому я провів перші дні, що описують перше враження. Попереду, Xiaomi знову щаслива.

Це не невеликий гаджет, півметра, високий і четвертий метр широкий, тому були побоювання щодо доставки з Китаю.

Однак, доставка по обходу російської пошти через «Пряме пошти», тобто кур'єром в квартиру в Москві було безкоштовно (який рідкісний для такої великої посилки), тому ризики значно скоротилися. І скоро я отримав мій ящик.

Огляд Xiaomi Mi Air Purifier 2 або як очистити повітря мегаполісу? р.

Огляд Xiaomi Mi Air Purifier 2 або як очистити повітря мегаполісу? р.

Комплект поставки досить простий: очищувач, кабель, фільтр і інструкція.

Окрема історія з'явилася з кабелем, що прийшла з трьома штекерами, під яким я навіть не знайшов адаптера.

Однак ще один стандарт роз'ємів допоміг - в самому очищувачі (де вставляється потужність), знайомий роз'єм був болісно знайомий і прийняття рішення миттєво.

9634854

Не складно вгадати, що це звичайний кабель, який прилипає в блок живлення більшості ноутбуків. (Я рекомендую замовити кабель за $1.62.) І нарешті він працював.

Очищувач виглядає дуже презентабельно: хороші матеріали, світлі кольори і продуманий дизайн мінімалізму роблять свою роботу. У нижній частині є отвори, через які повітря засмоктується, і на кришці є великий вентилятор.

Відразу на кришку розташована головна кнопка для управління очищувачем. З його допомогою очищувач починає працювати, і якщо натиснути його трохи довше, він завершує роботу. Він також призначений для перемикання одного з трьох режимів:
- Автоматичне (алізує повітря і збільшує або зменшує швидкість вентилятора)
- Ніч (роботи в самий спокійний режим, майже мовчазний)
- Улюблена (Ви можете вручну швидкість програми / шум за допомогою програми)

Це все правильно, але що це засіб для чищення?Основними функціями даного пристрою є не проектування і зручність, але очищення повітря від шкідливих газів і дрібних частинок.

Очищувач здатний переносити до 380 кубометрів повітря через кожну годину і буде досить очищати повітря в приміщенні до 46.6 кв.м. У той же час він здатний самостійно і в режимі реального часу контролювати стан навколишнього середовища і автоматично регулювати швидкість роботи. Не тільки він знав про стан повітря, але є індикатором на передній панелі, яка може спалювати червоний, жовтий і зелений світильники в залежності від стану повітря.

Від практичних властивостей, стани виробника:
- Видалення запахів після куріння
- Видалення пилу повітря
- Видалення формальдегідів

В цілому це залишає тільки чистий повітря, який корисний для здоров'я всіх мешканців будинку або офісу.

Огляд Xiaomi Mi Air Purifier 2 або як очистити повітря мегаполісу? 9696

Для фільтра дуже легко отримати його, відкриваючи задню кришку очищувача. Всередині даного чохла ви можете ознайомитися з інструкцією заміною даного фільтра.

До речі, коли настає час, щоб змінити фільтр ( місяці після 6), показник на задньому панелі буде повідомлено про це. І в додатку ви завжди можете побачити, скільки днів залишилося перед зміною фільтра.

ДодатокДля підключення до Mi Air потрібно завантажити додаток MiHome (Android або iOS). Після завантаження програми необхідно підключитися до Wi-Fi, який розподіляє Xiaomi Mi Air Purifier 2 і додавати новий пристрій до MiHome, наступні кроки, запропоновані додатком. Ви завершите новий додаток на вашому пристрої, який буде називати те, що ви отримали Dronk Air.

В цьому додатку ми побачимо головний інтерфейс та умовний номер кондиціонера.

Крім управління основними функціями (в режимі / вимкнення) - в додатку ви можете побачити температуру повітря в приміщенні, вологість, оцінку стану (понадзвичайно можна від пригніченого до відмінного), місце розташування (якщо це дозволено) і скільки днів фільтр залишається на роботі.

Додаткові функції:
1,1 км Захист дитини (тобто всі кнопки на фільтрі будуть працювати при активації)
2,2 км Детальні інструкції з фотографіями в розділі про пристрій
3. У Оновлення мікропрограми для чищення з однією кнопкою (оновлюється в 2-3 хвилини, з урахуванням релей пристрою)
4. У Автоматичний і вимкнений таймер (можна тільки привід повітря, коли хтось вдома)
5. Умань Вимкніть всі звукові сигнали, якщо дратує
6. Жнівень Відключення світлових показань так, щоб не заважати

І кілька інших речей. Додаток оновлюється часто і з'являється щось нове.

ПошукНе існує ніяких скарг про зовнішній вигляд. Це дуже красивий пристрій, який може прикрасити будь-який будинок. Але важливо знайти підходяще місце для нього так, щоб на боках недостатньо місця і передній (10-20 см) смоктати повітря.

Що стосується застосування, іноді ви можете знайти ієроглифів, і це абсолютно неможливо знайти російську мову, але це не заважає вам використовувати Mi Air. Щоб зрозуміти інтерфейси, знання основ англійської мови досить, і в іншому випадку все дуже просто.

Я не можу сказати напевно, що цей гаджет значно поліпшить здоров'я, але відсутність пилу в повітрі і загальна реалізація, що повітря в квартирі пройде через фільтр дає сподіватися, що в цьому році ми дихаємо краще. З перших помітних відчуттів (можливо не пов'язана з роботою пристрою, але просто через інші чинники) - спальня тепер не дуже фарш і сон стане більш комфортним. Але в будь-якому випадку літо виходить, що означає, що є багато дорожнього пилу в повітрі і Xiaomi Mi Air Purifier 2 призначений для того, щоб врятувати нас від нього. Ми з’ясуємо, як наш фільтр засмічує, але це вже зрозуміло, що наш фільтр або наші легені будуть закупорювати. У мене є фільтр. :

Нарешті, фільтр GearBest був придбаний за $162.99, включаючи безкоштовну доставку кур'єра в квартиру.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: geektimes.ru/company/dronk/blog/275760/