Юлія Хіппенереітер: завжди потрібно для досягнення

Чи зараховуються діти в англійській школі, прийнятий в море і вважати себе хорошим батьком? Найголовніше про виховання дитини, як ви спілкуєтеся з ними.

Незважаючи на те, що за останні 10-20 років світ змінився, проблеми відносин між дітьми і батьками залишилися однаковими. Ми хочемо, щоб діти слухали нас, ми хочемо жити без конфліктів і кошмарів. У той же час була одна значна зміна: Батьки часто просять себе, чи завжди потрібно домогтися на всі витрати.й

Більшість людей, які хочуть зібрати наші діти прямо. Ми починаємо визнати, що дитина має право бути тим, що він не повинен відповідати стандартам. Але як зробити це? Неважливо, як тривіал, в першу чергу необхідно розуміти дитину. І на основі розуміння його особистих потреб, побудови відносин.

Перед тим як відреагувати на інший немедикатор сина або дочки, потрібно зрозуміти, що саме за ним: втома, відступ, подразнення, небезпека або радість?

Ця дитина потребує:

• Перший, слухатий
  • По-друге, Підтримайте свої емоції і поясніть їх собі. Невелика людина часто не може висловити свої почуття в словах.
  • І тільки після цього можна. Продовжувати наполягати самостійно або, навпаки, в даний момент відмовляються від наміру «виготовити» їх.й
Розуміння партнера є основою дружньих відносинЧи є вона чоловіком і матір'ю і дитиною. Роль активних методів прослуховування неоціненно. Наприклад, дитина каже: «Я не хочу йти до ліжка!» Мати може наполягати, дитина може стати вродженою, і в кінці матері скаржаться на батька: «Не біжить!» Це конфлікт.

Як уникнути протистояння? Ви знаєте, для молодої дитини спить біль. У вас є дуже цікава гра, ви не хочете піти в ліжко, але це час. Тепер ви і я піду, мити, я прочитаю вас або розповісти вам історію. Це симпатичне слухання. Розкажіть свою дитину, що ви розумієте їх почуття і повагу. Ви не зробили скандал, і ви не втратили, тому що ви закінчили мирним шляхом, відкинувши його, і поклавши його.

Алгоритм активного або симпатичного прослуховування застосовується в будь-якому випадку до партнера будь-якого віку. У випадку дитини ви несете відповідальність за відносини, оскільки ви старші і більш досвідчені. А якщо ви обираєте цей стиль відносин, вам доведеться працювати на себе. Вчимося слухати, розуміти і приймати дитину або партнера. Якщо він відмовляється виконувати завдання, послухати себе: це запит або запит?

13218221

Ви готові прийняти інші інтереси людей в рахунках?

Ви розумієте, що його інтереси важливі для нього?

Здійснити дитину неможливо без роботи дорослого на себе. Коли ви наносите техніку активного прослуховування, що я викликав магію вмілого спілкування: загальний настрій поступово змінюється, інтонації і атмосферу в сім'ї стають більш життєздатними. Натяг йде, ви навчите дитину поважним ставленням до іншої людини власним прикладом, навчити його спілкуватись.

Психологи зробили висновок, що Батьківський стиль виховання записаний в психіці дитини, а в подальшому дорослому житті часто розмножується автоматично.й Діти, ймовірно, піднімуть своїх онуків. І, якщо щось не підходить вам, порушується у відносинах з дитиною, це гарна причина, щоб переглянути стиль виховання в сім'ї і почати виправити ситуацію.

Цікаво: Не популярно про мотивацію. Чому це не дитяче навчання?

Що потрібно для наших дітей?

5 речей, які ви можете зробити для вашої дитини щодня:

1,1 км Підтримайте свій прогрес. Познайомитися з усіма досягненнями, обговорити деталі перемог, захоплювати дитину в будь-який зручний час.

2,2 км Поділіться своїми почуттями. Поговоріть докладно про свої враження та емоції – як позитивні, так і негативні.

3. У Скажіть приємні слова, Так, "Я з вами." Це добре, щоб побачити вас. Це добре ви прийшли. й

4. У Не менше 4, і бажано 8 разів на день. Не погано робити те ж саме для дорослих членів сім'ї.

5. Умань Не заважайте своїх класів, якщо він просить. Навіть якщо ви знаєте, як зробити краще, не поспішайте з порадами і допомогою. Видання

З книги Юлії Хіпенреітера «Зв'язатися з дитиною». Як?

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: zdr.ru/articles/julija-gippenreiter