Про барбекю, не кожен виживає!

З весни до весни я опублікувати однакову пост і половину коментаторів обов'язково писати: «І я зробив і нічого страшного, і я буду продовжувати робити так!»

Але кілька років тому я прочитав кричу лікарю від опікового центру. Сай ICU повністю. "кебаби" - так називається в медичній бані тих, хто отримав опіки при освітленні вогнів з розчісною рідиноюй

Так я помістив попередження і помістить, якщо вона допомагає зберегти принаймні одну людину, це не за нічого.

ЗБЕРІГАННЯ ТА РЕМЕМБЕР – щороку через вибухи пляшок з сумішшю, багато людей гинуть і залишаються відключені!

Переглянути фото?

195365 р.

Минулого року друг показав мені цей плавлений пляшки. Він сказав, що його власний купол практично загинув його, і врятував тільки той факт, що паливо було на дні і все це не вибухнула в руках пожежної бомби, але тільки тепло деформувалася пластику.Що відбулося? Вугіллі, які почали згасати, він вирішив розбризти на них «для стимулювання», прямо з пляшки. У той же час барбекю зламався і полум'я кинувся потоком рідини всередину. Як правило, на цьому місці люди, які наповнилися пальовими відсіками, починаючи з травня, кажуть: "І тоді пляшка вибухнула в руці". Мій друг був щасливий... Він народився в сорочку і під щасливою зіркою. Вражається тільки ємність.Будьте обережні!
Пальники – глибокі, великі, а також дихальні шляхи та смерть.

Що робити?Не додавати рідину для запалювання, якщо полум'я спалює слабко.

Навіть на вугіллі, здавалося б,

Не залийте його.

Не чистити!

Не думайте про це!

Абсолютно!

Візьміть маркер і напишіть на пляшки з BIG КУПИТИ: "Не залийте!!" ?

Також Read: 8 способів зробити вогонь без матчів

Як не їхати з розуму

Що робити?

Купити парафінову рідину - він коштує дорожче, але економить на лікуванні.

Водні холодні вугілля - рясні (близько склянки рідини на грилі).

Щоб пауза, їсти Twix, або Danon, або отруювати пару жартів - вибір.

У 5 хвилинах висвітлити вугілля, кидаючи папку горіння.

Або подовжувача. Всі

Чи є думка, що цвіль все ще освітлена і все буде відмінно?

Уявіть, як потік рідких спалахів, миттєво відмивається до пляшки, і він вибухає в руці з бомбою.

Подумайте про витрати тижнів літа в опіковому центрі?

Але не всі вижити.

Сейф літо для вас! Видання

Автор: Марина Ярославцева

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8