Безкоштовно!

Якщо у вас часто виникають зуби, горло (це включає в себе застуди, кашель, збільшення мокротиння), шийний хребт (підвіска в ній, прилипання, часто «змивається» шия, від натягу м'яза є головні болі), це означає, що, швидше за все, в вашому тілі регулярно залишаються необрізані агресивні емоції.

«Я не розумію», «Я не буду розуміти», «Я буду відхилений», «Я неможливий з дітьми». І ця енергія залишалася в організмі, зупиняючись, блокуючи ваші канали виразу – і через хвороби, які просять вас звільнити його!

Для цього існує дуже проста методика «Джиберіш», яка перекладається як «Тарабарщина», тобто набір словоподібних звуків, які не виконують значення посмішки.

Отже, зайдіть глибокий дихання і попросіть всіх сил, які підтримують вас за допомогою: Гонка, Бог, Ісус, Ангели Охорона, і всі запалені істоти.

Уявіть собі ситуацію, в якій ви відчували, що ви хотіли висловити агресію, виразне відродження, невдоволення, ставити когось на своє місце. Я пишу вам не концентрувати на образі тих людей, які були активаторами вашої гнівки, але зосередитись на самому почутті болю, невдовзі, перемир'я. Відокремити відчуття від співрозмовника і орієнтуватися на те, як ви відчуваєте.

А потім починайте розмову, використовуючи гіберіш, але кладемо всі емоції, які ви потрапили в неї! Говорячи, якби ви були використовуючи слова незнайомої іноземної мови – повністю, повністю довільні звуки! Вони прийдуть до вас - дуже звуки, які дозволять вам безкоштовно! Вам допоможе запис, який прикріплюється до повідомлення! Говорити як люди, записані на ній посмішка

Ви також повинні жести! Гвинт! Зцілення з гнівом! Грин, відроджений, заспокоїти ноги, емоційно висловлюючи всі почуття!

Якщо ви не відчуваєте нічого, що вам хотілося б висловити, починайте скручувати) зображувати різні емоції, використовуючи всі м'язи обличчя максимально (але не перед дзеркалом, але з очей закриті). Зробіть всі види звуків, таких як діти, коли вони заготовлені. А потім емоції і фотографії ввійдуть в ваш розум, випущені з м'язів обличчя Посмішка.

Він буде дивним і некомфортним. Але тоді ви відчуєте задоволення і радість від розпускання посмішки.

Практика триває 15 хвилин, після цього рекомендується ще 15 хвилин, щоб лежати спокійно на підлозі, краще всього на животі, щоб підняти емоції йти на Землю!

Я сподіваюся, що ви користуєтеся процесом релізу!

Читати далі: Як довго переходить в депресію

Повернення і повернення тільки одне.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/JuliaNekipelova/posts/900142996763640