Тетяна Чернігівська: Мова створена для мислення

Лекція Тетяни Чернігівської

Знання, що наука генетики і нейрофізіології тепер може бути успішно застосована в бізнесі, освіті, медицині, навчанні еліт і т.д.

Ервін Schrödinger, Нобелівський лауреат фізики, написав Що це життя з точки зору фізики в 1944 році. Основна ідея полягає в тому, що ми повинні прагнути до уніфікованих знань. Концепція «університет» точно від ідеї об’єднання. Коли кожен вид знань працює тільки з одним вузьким, то він абсурдний. Наука в цій вузькому варіанті над. Коли птах летить над океаном, це ціле, навіть якщо деякі дослідження пір'я, інші дослідження кігтів, птах все ще ціле. Подай птах не має сенсу. Як тільки ми розділяємо телят на стейки, ми втратимо кальфа. Вік поділу і розрахунку закінчений, і ці вузькі заходи будуть замінені штучним інтелектом. Що таке суперкомп'ютер.

Ми в поліпрофільному і конвергентному полі (тобто, коли різні знання проникають один одному). Ми не тільки Homo Sapiens, ми є Homo Cogitus і Homo Loquens (наприклад, розмовні істоти). У людини є багато різних мов: наприклад, математика (спеціальний інструмент мислення), мова тіла (танція, спорт), музика (найскладніший і неприпустимо). Ось тільки хвилі, які вражають вухо. Це чисто фізична дія. Далі всі ці хвилі приходять в мозок і стають музикою. Той факт, що ті ж хвилі подарують москіт, вони не стануть музикою. Це питання, де є музика? Чи вона в Всесвіті? Чи є це в нашому мозку?

Я часто думаю, що я не маю відповіді, і ми не маємо даних, щоб відповісти на це, "Чому так багато інвестицій?" Ми маємо величезну кількість запасів у мозку. Гени містять багато генетичних матеріалів, які не використовуються. Хоча, можливо, ми не знаємо, як його зловити. Або ж, можливо, вони незрівнянні гени. Чому так багато?

«Лангуаж не для спілкування» Що робити? "Для мислення". Тому що мова погано для спілкування. Це неоднозначна і залежить від величезної кількості факторів: хто сказав, хто сказав, хто, які відносини вони були в тому, що вони обидва читали, чи вони воювали цей ранок або ні. І навіть тих, хто не довгий, але мають свої книги, впливають на нас сьогодні. Переклад цих книг залежить від того, що я сказав. Якщо озеро Лебеді показаний на телебаченні протягом дня, старше покоління збудеться. Пьотр Ілліч Чайковський повністю безневинний від цього, лебеді, як чорно-білих, так і танцюючих, нічого робити з чим відбувається. Виявляється, що захід набуває власних сенсів, не пов’язаних з балетом. Як сказав Марина Цвєтаєва, «Даташник є співавтором». Не існує окремих робіт. Виникає питання. Яка інформація в цілому: в голові, між людьми, кожен має своє? Що таке "Хомо Локенце" - він "Повага" поганий. Хороша система зв'язку є кодом Морсе. Саме тому Чомський говорить про те, що мова не виконана для цього, комунікація є побічним продуктом. Мова виконана для мислення.

Внесок генетики величезний: що це мозок, що мова, як це з етнічними групами. Етнос - це специфічне, воно тягне ген. Незважаючи на політичну вірність, що сучасний світ любить так багато, етноси не збирається в будь-якому місці. Сьогодні ви можете вивчити ген до Sumerians. І це дуже важлива інформація. Наші захворювання, наші переваги для смаків, запахів, типу мислення, психофізіологічного типу залежать від цього. Які мови пов'язані між собою? 10 років тому така інформація не була доступна.

доСвідомий. Вважають, що тільки люди мають це. Як ми знаємо? Я завжди пам'ятаю мій мертвий beauty cat. Він мовчав весь час, починаючи з синіх очей і безшумних. Що це означає? Ніщо. Що він не хоче говорити мені. Або може він спонтанний Zen буддій? Він має своє життя. Він не обіцяє мені нічого. Не тільки його, вони не пообіцяли нам нічого. Всі ці мільйони різних видів, які заражають планету, які не гірше нас. Або краще, вони не зіпсують його. Що таке свідомість? Якщо мова йде про реальне відображення, тобто можливість усвідомлювати ваші дії, приймати свідомі рішення, то 99,9% взагалі не є людиною.

Більшість людей не підозрюють, що ви можете подивитися на себе з боку, що, можливо, я невірно, можливо, я зробив неправильне рішення. Більшість людей не думають про це ... Ми не знаємо, що свідомість є, і ми не повинні фокусувати людей: «Я знайшов свідомість в цьому і що частина мозку. й

до Хто не знає. Він не робить. Але деякі частини суспільства мають різні види інформації. Це їх відповідальність. Ми розуміємо, враховуючи можливості генетичного аналізу та генної маніпуляції, які можна зробити. Ті, хто знає, і не контролюють його, то вони скраби.й Ось як продається комплект «молодої хіміки» тепер, уявляйте продаж «молодої генетики»: «Весь набір, зробіть невибагливу тварину ... до навколишнього середовища». Що не може бути дозволеним.

до І як знання про мозок може вплинути на енергію! Мозок працює з неймовірною ефективністю. Кращий мозок використовує енергію 30-ват лампочки на своєму кращому рівні. 30 Вт лампочки, які побачили його? Надходження в холодильник. Якщо надкомп'ютером, який важко уявити, як людський мозок, він буде використовувати енергію міста для тієї ж роботи. Це, якщо ми знаємо, як мозок справляється з такими завданнями, використовуючи так мало енергії, все буде змінено.

до Коли запитати мене, що моя спеціальність. Це лінгвістика, це антропологія в широкому сенсі (фізичний і культурний), це нейронаука, штучний інтелект, звичайно, психологія і, звичайно, філософія. Я був в університеті, тому що це було порожнім. Я шукаю філософію по-різному.

Серійні аналітичні епістемологічні філософи є необхідним компонентом. Оскільки люди, які навчалися мозку, можуть поставити питання прямо.

Ми попросимо неправдиві питання першими, потім проводимо диких грошей на дослідження, потім ми отримуємо результати і неперевершуємо їх. Так ситуація абсурдна. Потрібні питання Що ви шукаєте? Я пам'ятаю, коли я почав працювати з мозку, я прийшов і сказав: "Огляд, де дієслова в мозку." Директор Інституту Brain мене довго шукав -- він фізик, біолог тривалий час, але спочатку фізик - і він сказав: "Чи ви серйозно запитаєте?" По-перше, я читаю книги та статті. Ви дійсно думаєте, що є місця в мозку, які займаються дієсловами, іменниками, таблицями та кріслами? Звісно! У мене є пучок статей з кращих журналів світу! Я думаю, що це як жарт. Які дієслова ви? Як ви збираєтеся відокремити пам'ять, крім того, різні типи пам'яті, об'єднання, які не на порядку йти. Якщо ви попросите питання, спочатку зрозуміти, чи можна відповідь? Тепер, дивлячись на свою дзвіницю, це найбільша проблема, яка наука має в цій галузі: неправильні питання.

Надія полягає в тому, щоб отримати глобальні відповіді всередині одного нейрона або навіть частини цього нейрона. Ми серйозно вважаємо, що ми знайдемо відповідь від того, що ми підключаємо мозок, як капуста з сканером КТ? Що? А що робити про це?

до Наша еволюція – це шлях від найпростіших організмів до найскладніших. І це, безсумнівно, людський мозок. І ми побачимо йому всі досягнення людської цивілізації і він, крім того, змінюється.й Зміни будь-якого впливу. Ми є істотами, які працюють під знаками. Ми живемо не тільки в матеріальному світі, але в світі ідей, які важливіше стільців і буряків. Ми живемо в світі інформації, книг. Наташа Ростова! Але це не існує і ніколи не має, що я збираюся. Чому я хочу про Наталу Ростову, коли вона є збіркою листів? Наталія Ростова, чому так багато страждань? Для нас людина, друга реальність, яка є музикою, поезіями, філософією, незалежно від того, що звання, так само, якщо не більше, цінний нам. Це те, що відрізняє нас від інших живих речей, які вражають цю планету.

до Яка мова йде про нашу мову? Багато людей вірять, що мова йде. Але як важливі слова, так що вони зроблені з. Які телефони, з яких прийшли ці слова? А також, що відбувається, коли ці слова починають поєднувати один з одним і формувати фрази, тексти, книги тощо.

Є 49 сайтів в гені, які раптово перетворилися дуже швидко. Я дивився на можливість розробки різних швидкостей. У складі генома, який надає нашим базовим навичкам, має більш ніж 70 разів швидше, ніж у інших. Коли я читаю це, я думав, що це був типо. Я б сказав, що Кратор втомився від цього, і він вирішив перекручувати цю історію.

Ми навчили, що придбані риси не успадкували. Наприклад, якщо я дізнався японську мову, це не означає, що мої діти і онуки знають японську мову. Це питання, ніщо.

Наприклад, якщо я дуже розумний і почати мати дітей, ці діти будуть краще, ніж якщо я був їх, перш ніж я став настільки розумним. Ми знаємо, що спосіб життя людини може впливати на їх генетичність. Це як тривожна, так і позитивна новина.

Ви можете побачити книги, які фізики записують: Від Molecule до Metaphor. Про те, як приходять далекі речі.

Розмовлення йде таким чином: що в мозку окремі адреси для різних речей, дієслова руху тут, дієслова мислення тут і т.д. Або, другий правий - мережа, мережа, гіпернет і т.д. Всі ці суперкомп'ютери є жартом порівняно з тим, що людський мозок.й Питання не повинно бути де виделка – ложка в мозку, а не адреса шукати, але як вона може функціонувати.й А потім ми можемо зрозуміти, як функціонує суспільство, що робити з медикаментами, як відродити пацієнтів після інсульту, як організувати освіту. Як навчити дітей? Наприклад, чому навчити дітей Нової групи? Я ніколи не зустрівся з Новим роком в житті. Якщо я зустрічаю, то покажу мій пальчик і скажімо, «OK, Google». Не було Інтернету, але були книги. Чому навчити його? Якщо ви сказали мені зробити це, щоб навчити пам'яті, OK, це, я погоджуюсь. Чи краще шекспіра або грецької поезії? Чому навчати безглуздих речей? Ми лікуємо дітей.

Який рік зробив Наполеон Маррі Йосипін? Ні, що. Хочу зрозуміти, що відбувається на цій планеті. Все інше, Google вже знає. Я не потребує людей, які знають, що Google знає професійно, тому що Google вже працює. Хочу когось, хто приходить в щось незвичайне. Ви знаєте, що це помилки.

Якщо ми пропонуємо пройти іспит до наступних людей: Моцарт, Beethoven, slacker Пушкін, а також взяти хімік Менделєєв (два в хімії, пам'ятайте?), Ейнштейн, Дірак, Шредедер і т.д. Всі вони не можуть. Ми скажемо, "Щоб ти, Нілс Бор". Він сказав: "Це два, але Нобелівська премія чекає мене." Відповідає: Що ми хочемо? Відкриває або армію фольців, які навчилися біномію Ньютона? Звичайно, є велика небезпека тут. Я знаю її. Якщо кожен знає про все трохи, то існує ризик, який ми почнемо виробляти любителі. Що робити про це, нам потрібно думати.

Про праву і ліву півкулі. Немає такої жорсткої частини. Є різні художники, існують різні математики. Геометрія, звичайно, права-гемісферна річ. А алгоритми лівої півкулі. Ви знаєте, що Einstein - сказав він Я особливо взяв Ейнштейн, не поет: «Вступ є святим подарунком!» Що говорить фізик. «Раціональне мислення – хмелюстка». «Енштейн був набагато більше художника, ніж він був у скрипці. й Чистість в іншому місці не полягає в тому, що не в професії, але в типі мислення.

(Відповіді на питання походження людини) Я не маю варіант походження людини. Визначте всі можливі варіанти, включаючи акт створення. Я не бачив ніяких перешкод. Коли Ґагарін пролетів навколо Землі, він запитав: «Сух Боже?» «Не Бог, бо Гагарін не бачив його.» Як з'явився він? Тексти пісень, а це означає: Чи повинен він сидіти на хмарі, скульптор Єва? Що потрібно робити? Не вистачає, що все не впаде до молекул, що ще потрібно? Що це всесвіт працює на всіх, вам потрібно більше дива? Хто почав еволюцію? Головне, щоб включити, а потім дати його розвивати. Читати Дарвін, кожен третій рядок містить Creator з літерою столиці. Він має духовний фон, має будь-який забутий? Ніде зробив Дарвін писати, що людина знизився з вершини, ніде. І звичайно, ми всі поділимося загальним представником - ми не маємо ніякого відношення на цій планеті.

Не існує двох людей, які думають однаково. Як сказав Шерба, чому ви повинні дізнатися іноземні мови? Не так, коли ви приїжджаєте до Парижа ви можете сказати, "Дів мене лофа." Це тому, що ви входите в інший світ: ще одна мова Я не зустрілася з Sumerians, я зізнаюся. Я не бачив їх на вулиці. Тим не менш, якщо ви берете і читаєте переклад Сумського тексту, то гусячі забігають. Ці люди пішли, це цивілізації пішли, але ви можете уявити, що світ виглядав. Кожна мова є різним світом.

до У мозку важко працювати. Більшість мозку зайнятий своєю бізнесом, тобто твердим мисленням, краще це. Зокрема, вона змінюється фізично. Якість нейронів стає краще, їх структура краще, вони більш потужні, вони краще утворюються. Для розвитку мозку необхідно прочитати складні книги. Чим важче, тим краще. Кожен має власний рівень складності. Якщо стара жінка сидить на лавці і вирішує головоломку кросворду, і це складна робота для неї, давайте її вирішувати.

І нарешті відповідь на питання: «Ви знаєте, що таке тренування?» "Я знаю, я навіть знаю людей." "Я це корисно?" «Я думаю так. Хоча я не люблю слово.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе, як відчуття високих коливань, є важливим чинником в загоєнні.

Як це, поділитися своїми друзями!

www.youtube.com/канал/UCXd71u0w04qcwk32c8kY2BA/відео

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=1064573466914962&set=a.742377845801194.1073741828.100000869550495&type=3&theater