Якщо ви витрачаєте 1 час на день на ці 5 речей, ваше життя назавжди зміниться.

Ви закінчите роботу в 6 п.м. і перейдіть до місця на 12 п.м. Як провести 6 годин?

Дії, які ви берете між 6 п.п. і 12 п.п., мають величезне значення.

Багато людей вважають, що їх кар’єра визначається 8 годин важкої роботи, і вам потрібно лише докласти зусиль протягом цього часу. Люди часто думають, що їх майбутнє і розвиток кар'єри залежить від боса і компанії.

Але реальність полягає в тому, що для більшості людей кар'єри залежать від себе.

Професійне зростання завжди до нас.

Ви не можете відхилити свою роботу, щоб не переходити в життя. Ви не можете відмивати компанію, яку ви працюєте, не піклуючись про вас.

Ось 8 простих правил, які допоможуть вам краще. Найбагатший китайський в світі, засновник Alibaba Джек Ма.

1,1 км Дуже важливо, що ви робите кожну ніч.

Я закінчив коледж зі ступенем маркетингу, але я хотів бути дизайнером.

Щоб зробити це, я практикував день і ніч і отримав додаткову роботу, щоб поліпшити свої навички дизайну.

Дуже довго.

Коли я став босом, я більше не робив дизайну, тому я повернувся до маркетингу.

Кожна ніч, коли мої діти закохали, я почав вчитися і навчатися. Я починаю переробити переваги моїх зусиль.

Якщо я тільки розвивався протягом робочого часу, я ніколи не був креативним директором або менеджером продукції. Я ніколи не навчаюся маркетингу МВА, як я сьогодні.

Я вірю тільки на мій “безсоні” до себе.

Найуспішніші люди, які я дізнався про те, що саме мені.

У мене є друг, який закінчив Східний завод, але цікавиться технічними продажами. Протягом дня працював у телемаркетингу, а ввечері навчався до коду.

У підсумку став віце-президентом з продажу компанії. І тепер він СТО.

Я ще один, хто був навчений в політичних науках, але хотів бути підприємцем. Як створити компанію. Він в кінцевому підсумку заснував компанію і продаляв її на багато грошей.

Для них майбутнє визначило те, що вони робили між 6 п.п. і 12 п.м.

Зрозуміло, необхідно бути балансом між життям і роботою.

Якщо у вас є дружина і діти, ви повинні провести кожну ніч з ними.

Навіть якщо ви один, вам також потрібно використовувати час мудро, щоб піти в тренажерний зал, познайомитися з друзями або бути самотніми і так далі.

Добре дивитися фільми і грати в ігри.

Але є те, що ви не повинні зробити.

Наприклад, дивитися новий сезон драми Netflix або дивитися 14 годин на тиждень. Не витрачайте час на непристойні групи на Facebook.

2,2 км Дізнайтеся більше і все буде змінено!

Мій коледж ментор був народився в Alabama для бідної африканської сім'ї.

Він був прийнятий до Військової академії на Західній Точках і став першою особою в сім'ї для відвідування коледжу.

До отримання МВА в Гарварді, він став досвідченим директором. Коли я зустрів його, він зробив кар'єру в Колорадо-Спрінгс.

Я запитав, що він був найбільшим успіхом? Він сказав, що він ніколи не припинив читання. Він вірив, що знання є запорукою того, що ви хочете в житті. Він часто просить своїх співрозмовників, які книги вони були читання, а краще з них може дати відповідь.

Прочитати можна значно розвивати і зробити вас головою над колегами.

Тим, хто прочитав багато, більш в порівнянні з різними галузями, і це може бути вигідно для компанії.

Ви можете передати свої знання в організації або створити нові можливості для вашої компанії. Наші розмови будуть цікавішими.

Ентоні Роббінс сказав:

«Якщо ви дізнаєтесь про тему за 1 годину на добу, то через рік ви дізнаєтеся більше про це, ніж 99,999 відсотків людей у світі. й

Якщо у вас є 30 хвилин на кожну ніч, ви можете легко прочитати одну книгу на тиждень.

Ви не будете експертом, але я пообіцяю, що ви знаєте більше, ніж ваші колеги.

3. У Участь у різних проектах.

Якщо ваша компанія не дає можливості застосовувати свої знання, створюйте ці можливості для себе.

Ви можете брати участь у волонтерських проектах. Вони можуть принести вам полум'я.

Робота з командою, ви дізнаєтеся, як застосувати знання в галузі і як це в кінцевому підсумку впливає на реальні клієнти.

Ви дізнаєтеся, як завершити завдання і відповідати термінам, отримувати відгуки та переваги від неї.

Цей досвід є набагато більш цінним, ніж ваша нездатна заробітна плата.

4. У Активно з'єднання.

З'єднання можуть прискорити розвиток кар'єри. Якщо ви не маєте багато знайомих, вам потрібно приділити свій час, щоб знайти їх.

Підключення дозволять вам:

• Спілкуйтеся з друзями та отримайте свою думку;
  • мати інформацію та знання, які важко отримувати;
  • Допомогти компаніям знайти потенційних партнерів або можливостей збуту.
Поговоріть на ваш коворкінг або бос ... Якщо ви станете підприємцем, Ваші знайомства стануть вашими першими клієнтами.

Замість того, щоб піти додому або в бар, слід в колах. Багато малих груп, які можуть допомогти в кар'єрі. Ви повинні спробувати інтегрувати в ці кола.

Щодня ви можете мати каву або сніданок з новими друзями. Ви також можете слідувати за кар'єрним розвитком в LinkedIn і створити мережу з менторами в певних професійних галузях. Хто знає, можливо, ваш наступний роботодавець буде одним з них?

Ваші зв'язки є потужним активом на роботі.

Якщо у вас є час дивитися телевізор, ви встигнете повісити з правими людьми.

5. Умань Почати зміни життя сьогодні!

Від 6 до 12 м.кв Хоча ви фізично і психічно втомилися, ви можете зробити те, що ви хочете, і ви не повинні дотримуватися інструкцій інших.

У цей час ви можете вимкнути мозок, як ви вимкнете комп'ютер на робочому місці.

Але ви також можете стати смартером, сильніше і розширити мережу знайомств. Почніть сьогодні, встановіть час на день, щоб зробити це.

Ми гарантуємо, що в рік ваша кар’єра і життя зміниться. опублікований

Читати далі:

11 Шляхи використання водню перекис, що ви не знали про

13 звичок мільйонерів, які досягали всього себе

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: zanimatelno.com/margie/esli-tratit-1-chas-v-den-na-eti-5-veshhej-vasha-zhizn-izn-izmenitsya-navsegda.html