487
Якщо ви витрачаєте 1 час на день на ці 5 речей, ваше життя назавжди зміниться.
Ви закінчите роботу в 6 п.м. і перейдіть до місця на 12 п.м. Як провести 6 годин?
Дії, які ви берете між 6 п.п. і 12 п.п., мають величезне значення.
Багато людей вважають, що їх кар’єра визначається 8 годин важкої роботи, і вам потрібно лише докласти зусиль протягом цього часу. Люди часто думають, що їх майбутнє і розвиток кар'єри залежить від боса і компанії.
Але реальність полягає в тому, що для більшості людей кар'єри залежать від себе.
Професійне зростання завжди до нас.
Ви не можете відхилити свою роботу, щоб не переходити в життя. Ви не можете відмивати компанію, яку ви працюєте, не піклуючись про вас.
Ось 8 простих правил, які допоможуть вам краще. Найбагатший китайський в світі, засновник Alibaba Джек Ма.
1,1 км Дуже важливо, що ви робите кожну ніч.
Я закінчив коледж зі ступенем маркетингу, але я хотів бути дизайнером.
Щоб зробити це, я практикував день і ніч і отримав додаткову роботу, щоб поліпшити свої навички дизайну.
Дуже довго.
Коли я став босом, я більше не робив дизайну, тому я повернувся до маркетингу.
Кожна ніч, коли мої діти закохали, я почав вчитися і навчатися. Я починаю переробити переваги моїх зусиль.
Якщо я тільки розвивався протягом робочого часу, я ніколи не був креативним директором або менеджером продукції. Я ніколи не навчаюся маркетингу МВА, як я сьогодні.
Я вірю тільки на мій “безсоні” до себе.
Найуспішніші люди, які я дізнався про те, що саме мені.
У мене є друг, який закінчив Східний завод, але цікавиться технічними продажами. Протягом дня працював у телемаркетингу, а ввечері навчався до коду.
У підсумку став віце-президентом з продажу компанії. І тепер він СТО.
Я ще один, хто був навчений в політичних науках, але хотів бути підприємцем. Як створити компанію. Він в кінцевому підсумку заснував компанію і продаляв її на багато грошей.
Для них майбутнє визначило те, що вони робили між 6 п.п. і 12 п.м.
Зрозуміло, необхідно бути балансом між життям і роботою.
Якщо у вас є дружина і діти, ви повинні провести кожну ніч з ними.
Навіть якщо ви один, вам також потрібно використовувати час мудро, щоб піти в тренажерний зал, познайомитися з друзями або бути самотніми і так далі.
Добре дивитися фільми і грати в ігри.
Але є те, що ви не повинні зробити.
Наприклад, дивитися новий сезон драми Netflix або дивитися 14 годин на тиждень. Не витрачайте час на непристойні групи на Facebook.
2,2 км Дізнайтеся більше і все буде змінено!
Мій коледж ментор був народився в Alabama для бідної африканської сім'ї.
Він був прийнятий до Військової академії на Західній Точках і став першою особою в сім'ї для відвідування коледжу.
До отримання МВА в Гарварді, він став досвідченим директором. Коли я зустрів його, він зробив кар'єру в Колорадо-Спрінгс.
Я запитав, що він був найбільшим успіхом? Він сказав, що він ніколи не припинив читання. Він вірив, що знання є запорукою того, що ви хочете в житті. Він часто просить своїх співрозмовників, які книги вони були читання, а краще з них може дати відповідь.
Прочитати можна значно розвивати і зробити вас головою над колегами.
Тим, хто прочитав багато, більш в порівнянні з різними галузями, і це може бути вигідно для компанії.
Ви можете передати свої знання в організації або створити нові можливості для вашої компанії. Наші розмови будуть цікавішими.
Ентоні Роббінс сказав:
«Якщо ви дізнаєтесь про тему за 1 годину на добу, то через рік ви дізнаєтеся більше про це, ніж 99,999 відсотків людей у світі. й
Якщо у вас є 30 хвилин на кожну ніч, ви можете легко прочитати одну книгу на тиждень.
Ви не будете експертом, але я пообіцяю, що ви знаєте більше, ніж ваші колеги.
3. У Участь у різних проектах.
Якщо ваша компанія не дає можливості застосовувати свої знання, створюйте ці можливості для себе.
Ви можете брати участь у волонтерських проектах. Вони можуть принести вам полум'я.
Робота з командою, ви дізнаєтеся, як застосувати знання в галузі і як це в кінцевому підсумку впливає на реальні клієнти.
Ви дізнаєтеся, як завершити завдання і відповідати термінам, отримувати відгуки та переваги від неї.
Цей досвід є набагато більш цінним, ніж ваша нездатна заробітна плата.
4. У Активно з'єднання.
З'єднання можуть прискорити розвиток кар'єри. Якщо ви не маєте багато знайомих, вам потрібно приділити свій час, щоб знайти їх.
Підключення дозволять вам:
Замість того, щоб піти додому або в бар, слід в колах. Багато малих груп, які можуть допомогти в кар'єрі. Ви повинні спробувати інтегрувати в ці кола.
Щодня ви можете мати каву або сніданок з новими друзями. Ви також можете слідувати за кар'єрним розвитком в LinkedIn і створити мережу з менторами в певних професійних галузях. Хто знає, можливо, ваш наступний роботодавець буде одним з них?
Ваші зв'язки є потужним активом на роботі.
Якщо у вас є час дивитися телевізор, ви встигнете повісити з правими людьми.
5. Умань Почати зміни життя сьогодні!
Від 6 до 12 м.кв Хоча ви фізично і психічно втомилися, ви можете зробити те, що ви хочете, і ви не повинні дотримуватися інструкцій інших.
У цей час ви можете вимкнути мозок, як ви вимкнете комп'ютер на робочому місці.
Але ви також можете стати смартером, сильніше і розширити мережу знайомств. Почніть сьогодні, встановіть час на день, щоб зробити це.
Ми гарантуємо, що в рік ваша кар’єра і життя зміниться. опублікований
Читати далі:
11 Шляхи використання водню перекис, що ви не знали про
13 звичок мільйонерів, які досягали всього себе
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: zanimatelno.com/margie/esli-tratit-1-chas-v-den-na-eti-5-veshhej-vasha-zhizn-izn-izmenitsya-navsegda.html
Дії, які ви берете між 6 п.п. і 12 п.п., мають величезне значення.
Багато людей вважають, що їх кар’єра визначається 8 годин важкої роботи, і вам потрібно лише докласти зусиль протягом цього часу. Люди часто думають, що їх майбутнє і розвиток кар'єри залежить від боса і компанії.
Але реальність полягає в тому, що для більшості людей кар'єри залежать від себе.
Професійне зростання завжди до нас.
Ви не можете відхилити свою роботу, щоб не переходити в життя. Ви не можете відмивати компанію, яку ви працюєте, не піклуючись про вас.
Ось 8 простих правил, які допоможуть вам краще. Найбагатший китайський в світі, засновник Alibaba Джек Ма.
1,1 км Дуже важливо, що ви робите кожну ніч.
Я закінчив коледж зі ступенем маркетингу, але я хотів бути дизайнером.
Щоб зробити це, я практикував день і ніч і отримав додаткову роботу, щоб поліпшити свої навички дизайну.
Дуже довго.
Коли я став босом, я більше не робив дизайну, тому я повернувся до маркетингу.
Кожна ніч, коли мої діти закохали, я почав вчитися і навчатися. Я починаю переробити переваги моїх зусиль.
Якщо я тільки розвивався протягом робочого часу, я ніколи не був креативним директором або менеджером продукції. Я ніколи не навчаюся маркетингу МВА, як я сьогодні.
Я вірю тільки на мій “безсоні” до себе.
Найуспішніші люди, які я дізнався про те, що саме мені.
У мене є друг, який закінчив Східний завод, але цікавиться технічними продажами. Протягом дня працював у телемаркетингу, а ввечері навчався до коду.
У підсумку став віце-президентом з продажу компанії. І тепер він СТО.
Я ще один, хто був навчений в політичних науках, але хотів бути підприємцем. Як створити компанію. Він в кінцевому підсумку заснував компанію і продаляв її на багато грошей.
Для них майбутнє визначило те, що вони робили між 6 п.п. і 12 п.м.
Зрозуміло, необхідно бути балансом між життям і роботою.
Якщо у вас є дружина і діти, ви повинні провести кожну ніч з ними.
Навіть якщо ви один, вам також потрібно використовувати час мудро, щоб піти в тренажерний зал, познайомитися з друзями або бути самотніми і так далі.
Добре дивитися фільми і грати в ігри.
Але є те, що ви не повинні зробити.
Наприклад, дивитися новий сезон драми Netflix або дивитися 14 годин на тиждень. Не витрачайте час на непристойні групи на Facebook.
2,2 км Дізнайтеся більше і все буде змінено!
Мій коледж ментор був народився в Alabama для бідної африканської сім'ї.
Він був прийнятий до Військової академії на Західній Точках і став першою особою в сім'ї для відвідування коледжу.
До отримання МВА в Гарварді, він став досвідченим директором. Коли я зустрів його, він зробив кар'єру в Колорадо-Спрінгс.
Я запитав, що він був найбільшим успіхом? Він сказав, що він ніколи не припинив читання. Він вірив, що знання є запорукою того, що ви хочете в житті. Він часто просить своїх співрозмовників, які книги вони були читання, а краще з них може дати відповідь.
Прочитати можна значно розвивати і зробити вас головою над колегами.
Тим, хто прочитав багато, більш в порівнянні з різними галузями, і це може бути вигідно для компанії.
Ви можете передати свої знання в організації або створити нові можливості для вашої компанії. Наші розмови будуть цікавішими.
Ентоні Роббінс сказав:
«Якщо ви дізнаєтесь про тему за 1 годину на добу, то через рік ви дізнаєтеся більше про це, ніж 99,999 відсотків людей у світі. й
Якщо у вас є 30 хвилин на кожну ніч, ви можете легко прочитати одну книгу на тиждень.
Ви не будете експертом, але я пообіцяю, що ви знаєте більше, ніж ваші колеги.
3. У Участь у різних проектах.
Якщо ваша компанія не дає можливості застосовувати свої знання, створюйте ці можливості для себе.
Ви можете брати участь у волонтерських проектах. Вони можуть принести вам полум'я.
Робота з командою, ви дізнаєтеся, як застосувати знання в галузі і як це в кінцевому підсумку впливає на реальні клієнти.
Ви дізнаєтеся, як завершити завдання і відповідати термінам, отримувати відгуки та переваги від неї.
Цей досвід є набагато більш цінним, ніж ваша нездатна заробітна плата.
4. У Активно з'єднання.
З'єднання можуть прискорити розвиток кар'єри. Якщо ви не маєте багато знайомих, вам потрібно приділити свій час, щоб знайти їх.
Підключення дозволять вам:
- Спілкуйтеся з друзями та отримайте свою думку;
- мати інформацію та знання, які важко отримувати;
- Допомогти компаніям знайти потенційних партнерів або можливостей збуту.
Замість того, щоб піти додому або в бар, слід в колах. Багато малих груп, які можуть допомогти в кар'єрі. Ви повинні спробувати інтегрувати в ці кола.
Щодня ви можете мати каву або сніданок з новими друзями. Ви також можете слідувати за кар'єрним розвитком в LinkedIn і створити мережу з менторами в певних професійних галузях. Хто знає, можливо, ваш наступний роботодавець буде одним з них?
Ваші зв'язки є потужним активом на роботі.
Якщо у вас є час дивитися телевізор, ви встигнете повісити з правими людьми.
5. Умань Почати зміни життя сьогодні!
Від 6 до 12 м.кв Хоча ви фізично і психічно втомилися, ви можете зробити те, що ви хочете, і ви не повинні дотримуватися інструкцій інших.
У цей час ви можете вимкнути мозок, як ви вимкнете комп'ютер на робочому місці.
Але ви також можете стати смартером, сильніше і розширити мережу знайомств. Почніть сьогодні, встановіть час на день, щоб зробити це.
Ми гарантуємо, що в рік ваша кар’єра і життя зміниться. опублікований
Читати далі:
11 Шляхи використання водню перекис, що ви не знали про
13 звичок мільйонерів, які досягали всього себе
P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: zanimatelno.com/margie/esli-tratit-1-chas-v-den-na-eti-5-veshhej-vasha-zhizn-izn-izmenitsya-navsegda.html
Декан Карнас: Людина, яка може перемістити назавжди
Як вдало оновити фасад заміського будинку на літо