Декан Карнас: Людина, яка може перемістити назавжди

Більшість бігунів повинні зупинитися, коли вони досягають свого анаеробного порогу, але м'язи Dean Karnasis не втомилися, вони можуть працювати протягом трьох днів і ночі без зупинки. Який секрет?

Кожен спортсмен має ліміт. З наукової точки зору, цей ліміт визначається анаеробним порігм тіла (загальнений поріг). Пам'ятайте, що це відчуття печіння, коли ваше серце потовхне, ваші легені збиваються, і ви затирають повітря з ротом, і ваші м'язи відчувають втому вухо і ваше тіло просто вимкнено. Але є хоча б одна людина на Землі, фізіологічні здібності яких позбавлені законів природи. Dean Karnasis - це надмаратсонний бігун з Каліфорнія, США, а іноді здається, він може бігти назавжди.

Як каже він, "Неважливо, що я кладу на себе, м'язи ніколи не затискають. Це дуже хороша новина, якщо ви плануєте піти на прогулянку по іншому боці континенту.« » » » » » » » » » » » » » »

Коли ви використовуєте, ваше тіло розбиває глюкозу для енергії, виробляє лактат як побічний продукт і додатковий джерело палива, який також може бути перетворений в енергію. Тим не менш, якщо ви перевищите лактатний поріг, ваше тіло більше не здатний перетворити його так швидко, як він виробляється, що веде до нарощування кислотності в м'язах. Це природний і еволюційний спосіб розповісти вам при зупинці роботи для всіх, але Карнас не чує цих сигналів.

«Основи, в кінці дня я просто відчуваю себе сонним. Одного разу я виїхав на три ночі без сну, і фізично я відчував себе добре, але на третій день я зрозумів, що я почав мати свого роду психозу і я почав галуцинувати. По суті, я відчув боути сну в моєму тілі, коли я впав, поки я був переміщений. ?

Карнас вперше зрозумів, що він був біологічно відрізняється від середньої особи при підготовці до 50-денного марафону в 2006 році. Всі учасники мали пройти медичну експертизу. Перш за все учасники мали пройти тест аеробної здатності. В результаті Карназу лікарі побачили щось особливе. Вони потім побігають лактатний пороговий тест. Під час тестування потрібні фізичні вправи та професійні спортсмени, які витримали не більше 15 хвилин. Але в разі декана, медики припинили випробування в 60-й хвилині і сказали, що вони не бачили нічого подібного.

188824

Аеробна здатність є виміром серцево-судинної працездатності. У фізіологічному порозі молочної обробки деякі спортсмени не можуть розвиватися далі.

Людський організм очищається від лактату через ряд хімічних реакцій. Ці реакції перетворюють лактат назад в глюкозу і додатково посилюються специфічними ферментами. У цьому випадку ефективність реакції залежить від ефективності мітохондрії людини. Роки вправ можуть поліпшити мітохондрію, і таким чином ви можете поліпшити анаеробний поріг тіла.

Карнас впало в любов з бігом в ранньому віці, і вже в старшій школі почав показувати дивовижну витривалість, яка значно перевищила продуктивність своїх однолітків. На одному благодійному забігу, в той час як інші бігуни змогли запустити 15 лапсів, Карнас завершив 105.

Читати далі:

Марія Колосова: Якщо ви тільки робите те, що ви вже маєте.

Доброго Георга Бернарда ви відмовляєтеся від змивання та затишку

Після 15 років навчання, декан перетворився в машину, яка ніколи не втомилася. Однак генетична мутація відчуває себе. Карнасис вважає, що для своїх здібностей він сплачує низький потовиділення і низький жир тіла, в результаті чого він змушений сидіти на сильної лужної дієти і їсти продукти з найнижчим вмістом токсинів. Генетика може надати людині переваги, але все ж знайти спосіб руйнувати своє життя. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: muz4in.net/news/din_karnasis_chelovek_kotoryj_mozhet_dvigatsja_vechno/2016-05-17-41058