Alain Carr, the легкий спосіб для розтягування цегли

Для того щоб кинути цеглу, потрібно взяти її в руки. Це проста і водночас блискуча ідея. Коли прийшов на мій розум, я ходив мій собака в парку. Я думав: Ум, я не можу кинути палицю, не піднімаючи його з землі!

Вдарив мене. Я не можу спати весь тиждень. На ніч він перевернув і виходив на кухні, щоб пити воду. До кінця тижня я знайшов цеглу на задньому дворі і прокинув її. Так було просто, як цегляна шестирічна, і кинути її. Дивитися, нічого зайвого. Яскрава підтяжка руки і кидання цегли. Ви заберете його і кидаємо її. Навіть господиня може це зробити.

На наступний день я пішов до мого сусіда і сказав йому, він, Джим, ви працюєте 90 годин на тиждень, оплачуйте свій страх здоров'я, сплачуйте податки і ваш кредит, і ви все ще встигли зафіксувати вантажівку на вихідних. Ви думаєте, що ви можете кинути цеглу для цього?

Він відповів, що він ніколи не думав про це. Ні. Хай, ніколи! Він був простий, щоб піти через все це і отримати рано вранці і не кинути цеглу. Це вражає. І сказав він, щоб взяти цеглу і його краплини. І ви знаєте, що він зробив? Він підібрав цеглу і прокинув його. Так само, як це. Підібрано цеглу і кидаємо її. Збийте цеглу, бо він хотів. Дивовижна.

Покажіть, що.Намалюйте лінію на землі, прямо перед вами. Ви не кидаємо цегли. Ви той, хто кидає цеглу. Тепер перекреслюють лінію.

Тепер ви підбираєте і кидаємо цеглу. Так легко перетнути лінію. Ви маєте сумніви та страхи. Ви починаєте і зараз ви нова людина, готова почати нове дивовижне життя, в якому ви забираєте і кидаємо цеглу.

Також Читати: 12 Причини Чому ви не можете мати гроші

Як навчитися по-різному

Я так щасливий. Чистий Я відправляю вам листівку на свята і зателефонуйте вам «другу»? Я надішле вам футболку з картиною цегли і слів «Я кинути». Як чудовий! Ще одна людина збереться завтра і кинемо цеглу. І я щаслива, тому що я переконав його, щоб забрати і кинути цеглу. Видання

Кредит: Альона Карр

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/ideaform?w=wall-33963853_17033