The Snow Queen's Mirror: Як ми бачимо інші

"Оспада..." Я думаю, що кожен з нас принаймні один раз в його житті чув це слово і може добре відтворити його з правою інтонацією. Це найвищий вираз жаху і дегустату. «Оспади, що кладуть на себе?», «Ооспади, що думають про себе? й

В рамках програми «Новий рік світ» можна знайти та відкрити інтернет. «Лок, це вирощене жир!», «І це, подивіться, як старий вона стала», «і це, знову з новою жінкою!»

І не слово про «це хороша мама», «це один загубив свого чоловіка, пам'ятайте, скільки вона кохала йому», але «це щасливо. й

На базі «Обожкоузас, подивіться, як їх розсмоктування!» Коли ви читаєте такі тексти, ви потрапляєте в багатий внутрішній світ автора з «жирними жінками», «збитими відтінками», «пропущені жирні жінки з подряпиними гніздами на їх голівці», «сформовано щось», «колхоз шик» і так далі.

Негативні оцінки заливають з рогівки і про вас заглиблюють.

Я був у відкритому класі йога у дитячій школі. І один з хлопчиків вирвав носок в м'ясо. Я не знаю, що робити з носком так, щоб він був так протертий, можливо, це було просто мити багато разів і особливо в цей день не підійшов і прийняв його долю, але отвір був благородним.

Всі інші діти одягалися повністю шкарпетки. І я не помітив, поки не побачила отвір. Я помітив інші дитячі шкарпетки, тому що я мав багато психологічних тренувань.

Ми піднялися в культурі визначення недоліків. Шукаю чоловіка Це називається знеціненням. Це явище має багато причин, і важко відмовитися від такої лінії партії - після всього, є багато задоволення в пошуках недоліків: "У мене є хороша мама, я б не відправив дитину в школу в витоку носок", "У мене є спорт, і я не маю целюліту сорок років", "У мене не кинув мене заради молодого і красивого!", "Нехай моя дружина ніколи не скаже, що!".

Важко радіти, коли з'являються багато твердих речей, але це стає простіше і приємніше жити, знаючи, що ця жінка, красива, насичена, добре занурена, також має недоліки і гранат. В іншому випадку світ занадто недобрим для мене.

, Україна

Важко відродити і побачити добро в світі. Що люди не виглядають багато, як персонажі в Малібу Рятівний фільм, але вони стають досить і чарівними, коли вони знаходяться в гарному настрої, що на роботі вони переважно працюють, а не пити чай, щоб вони зазвичай люблять своїх дітей, не просто жують на них, і це, в середньому, вони все одягають шкарпетки.

Це було велике щастя для мене, щоб знайти те, що, навпаки, все, що я розповіли багато разів різними людьми, цей підхід не дискурує людей і не перетворює їх на жирні нарізані овочі – навпаки, люди, які отримують багато тепла, любові і підтримки погляду, роботу і турбота про себе краще, ніж тих, хто критикував багато.

Дуже важко навчитися бачити красу в повсякденному житті. Якщо ви живете в надзвичайно забрудненому місті навпроти шахти. Критики і агресія забезпечують багато ресурсів і допомагають впоратися з щоденним стресом.

Однак світ навколо стає «смержем і гіршим», і близькими є більш і більш шаббі і шаббі. І сам він вже перетворився в злий трол, який не може посміхатися від серця.

А іноді, можливо, варто подивитися, щоб побачити – що якщо є щось інше крім бруду, озощеної фарби і негрітих жінок?

Власне, є.

І ми можемо дізнатися про це. Свідомо.опублікований

Автор: Adriana Imge

Читати далі: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Щось, що, здається, розводять або життєві труднощі. . й

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.matrony.ru/zerkalo-snezhnoy-korolevyi-kak-myi-smotrim-na-drugih/