Да, мне за 50 — пора начинать жить!

Ось мені. Шукаю, я хочу, щоб побачити, що дивовижна кількість крапу я змогла втілити в життя — з моєю роботою, мої проекти, мої дружини, мої асоціанти, мої діти, і, звичайно, сам.

І тільки зараз, і тільки завдяки досвіду, здобутому за вартістю всіх цих помилок, я здаю, щоб зрозуміти, як насправді жити і працювати, щоб отримати високий рівень життя.

І я понад 50. Що я повинен зробити з усіма корисними знаннями, які прийняли стільки років, щоб придбати?

«Якщо молодь знала, чи може старий вік!» Ця фраза, без жартів, описує трагедія багатьох поколінь, для яких момент, коли ви, нарешті, розумієте про життя достатньо, щоб насолоджуватися нею, збігається з моментом, коли він більше не міцний або здоровий.

Тим не менш, є те, що неприємна фраза була фактично написана французьким поетом Анрі Етєн в середині XIX століття, коли старий вік був близько тридцяти років. І навіть тоді, до речі, був частиною гумористичної вірші, а не великим життям мудрості!

І сьогодні майже 400 років пізніше, це насправді викоп.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Що використовується для позначення «старого віку» тепер пік людського життя, унікальний час, коли, до парафрейсер Анрі Етєн, ви знаєте, ви можете. Час, коли людина має як життєвий досвід, так і енергію, необхідні для його застосування.

У той час ви досягнете 50, ви зробили достатньо помилок, щоб жити добре, просто не повторюючи їх.

І я над п'ятдесят. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що я вже розумію щось, це час, щоб почати жити!

Автор: Володимир Яковлев

Цікаво: Чи є щастя після п'ятдесяти? А ти знову лежиш?

Що дізнатися з французької

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: theageofhappiness.com/posts/pora-nachinat-zhit/vjnTNf0zz5