Що робити, якщо ви просто не помітите очищення

Я навчаю тему особистісної ефективності та самоорганізації протягом 19 років і, незважаючи на те, що я вже опанував багато питань, я знайшла щось більш корисно для себе щодня, щоб я щасливий поділитися з вами!

«Я не хочу залишити і не буду!» Я не можу стояти! Або навіть, "Я очистую!"?

Це, як правило, стійкість до тих, хто змушує вас очистити і робити інші клопоти проти вашого заповіту. Це, як правило, значний дорослий з дитинства (мах, батько, бабуся, старша сестра тощо).

Як дитина, ми дуже сильно реагуємо на те, щоб обмежити нашу свободу. Отже, в дитинстві така різка негативна реакція на те, що ми змушені зробити нелюблені господарські хори.

Чому зараз ми вирощуємо, і наша мама вже не завадить нас чистити, продовжуємо протестувати внутрішньо?

У зв'язку з тим, що у нас є батьківська субособистість, яка продовжує нас змусити нас відлякати за мезами, а протизбалансована субособистість дитини, яка відчайдушно і звичаєм суперечить батьківству.

І ми дивимося: якби я дорослий, як якщо ніхто не змусить мене, так як якщо я люблю жити в чистоті і зберігаючи мої справи для того, щоб, чому така стійкість до себе, мої власні рішення і плани?

І відповідь проста:Якщо є міцна стійкість, то тиск всередині міцний. Потужність дії створює потужність опору.

Хтось у батьків з дорослого віку продовжує відлякуватися за порушення, приходячи до відвідування або виїжджання на телефоні. А хто-небудь партнер бере на себе цю роль, і ми отримуємо чоловіка, який, як мати в дитинстві, благ для мене і сил для очищення. Внутрішня стійкість при цьому підвищується.

Якщо виникає внутрішній тиск, що відбувається?

Ми в будь-який спосіб, що б'є свободу, щоб «не очищати», не робити те, що ми не хочемо. І коли ми вибиваємо її, ми її насолоджуємося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або коли гори речей лежать всюди, і ми крок над ними і побачимо фільм! Ми можемо!Ми вирощуємо і ніхто не змусить нас зробити те, що ми не хочемо зробити.

Але радість недовгове. У внутрішньому діалозі Парент входить, який знову починає блювоти і соромитися за мезами, або навіть дорослим, хто звертається до нашої свідомості і нагадує нам, що насправді нам (і не хтось інший), які потребують замовлення і краси навколо, і це час для цього.

Потім ми підбираємо планувальника або ганчірку і отримуємо чисто. Але через деякий час коло знову повторюється. Стійкість будівель, ми починаємо прокрастинувати господарські хори, загартує мез, починаємо тиск, і ми «збираємо на розум». й

Читати далі: Як вдалим людям спокійно: 10 корисних порад

Що ви думаєте, що ви не думаєте. Це.

У вас є внутрішня стійкість, яка йде назад до свого дитинства? Як це можна визначити: Якщо ви були змушені зробити господарські хори, і ви його сердилися і ненавидилися, то, ймовірно, стійкість зараз, якщо ви працювали над ним самостійно або з психологом.

Шукаю вперед, я чекаю питання: чи можна це зробити? Так, ви можете. Необхідно реалізувати наявність тиску внутрішнього батьківства і ослаблення його, зміцнення і розвитку внутрішнього положення дорослих.

Автор: Євгенія Харитонова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: eharitonova.ru/? р=7072